Bry...
Kasis wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!
Rysia jak Miłosz się dziś czuje?
Alicja super, że wróciłaś na ogólny :-) smacznego obiadku u teściowej :-)
Makuc w końcu się doczekałam porządnego pościka :-) Super, że tak sparawnie Ci idą te zmiany, czekam na końcowy efekt :-) Ten antybiotyk to jest do nosa, całe szczęście niedoustnie, bo jak mam jej kolejny syropek aplikować to mnie już trzęsie. Jedyny syrop jaki polubiła to ten Nifuroksazyd :-)
Elona ból w klatce, ojej nie dobrze :-) zdrówka dla Daniela.
800 zdjęć wow !!!
Nat upolowałaś coś fajnego w tych ciucho...
Też jestem tego zdania, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej !!!
Roxannka szkoda, że postanowienie wspólnych weekendowych wieczorów różnie wychodzi, w sumie nam też. Ooo dużur poranny super, że macie coś takiego, bo my tylko wieczorne i nocne.
Cieszę się, że z Patrykiem już całkiem dobrze :-)
Ida dziękuję :***
Dawidowe ja to ostatnio po ciucholandach szaleję :-)
Mała_mi miłego spacerku i spędzenia czasu w gronie znajomych. Super, że spodnie poczekały na Ciebie.
Emiliab zdrówka dla męża, no i mam nadzieję że chiński nie taki straszny dla Was będzie :-)
Happy cieszę się, że nocka całkiem niezła u Was a to popłakiwanie to przez sen???
Wioli83 mężusiem się nacieszyłaś???
Mamaagusi przepis na to ciasto jogurtowe poproszę ;-)
Elizabennett dzięki za to co napisałaś, ja również lubię czytać o zwyczajach, obyczajach w innych krajach.
Historia o próbie kradzieży auta rozbroiła mnie.
Sheeney mam nadzieję, że się dopatrzyłaś i już smacznie śpicie.
Dziulka zdrówka dla leane i dla Ciebie, odpocznij dziś !!!
Jeśli chodzi o fanatyzm sportowy mężów, to mój ma fioła na punkcie F1, inne też go interesują bardzo ale w/w się pasjonuje.
Odnośnie ubierania się i wychodzenia z domu ojjj różnie z tym bywało ale dochodzę do wprawy i w ciągu 30 minut rano jesteśmy obie wyszykowane do żłobka.
Fakt trzeba więcej na siebie włożyć, ale jak Oliwia jest już ubrana i zostaje tylko kurtka i czapa to wówczas wdziewam buty, kurtkę, potem jej pozostałość i wychodzimy, trwa to jakieś 5 minut więc chyba nabrałam wprawy.
I zmykam bo Oliwia wstała z drzemki.
Miłego dzionka wszystkim Wam życzę !!!