reklama

Październikowe Mamy 2010

Alicja bo ja mi zrobiła pierwszy raz takie prezent. Czasem w desperacji ją wkłądałam do łóżeczka ale po 10 minuach krzyk i awantura że chce wyjść a dziś nie wiem co jej się stało. Do imienin mam jeszcze miesiąc wiec to nie to :-)

reklama
Dziewczynki moje kochane jesteście moimi Skarbami:)))))Bardzo dziękuję za życzenia ,pamięć dużo to dla mnie znaczy:)))
Buziaki wielkie dla WAS!!!!!!:)
Imprezka wczoraj udana nawet bardzo udana:)))po północy wszyscy zaśpiewali sto lat i było bardzo sympatycznie:)))

witam laski, ja na spacerze byłam

Dawidowe- to ci Laura dała niespodziankę, oby takich poranków więcej było.
Alicja- jakie masz ładne zdjęcie w suwaczku. A ty masz wenę w niedzielę na sprzątanie, aż mi wstyd, bo ja codziennie mam coś poukładać i ciągle przekładam na kolejny dzień.
kasis- zdrówka, nie wiem które ale podejrzewam ze 18ste kończysz Zobacz załącznik 405183Zobacz załącznik 405187
sheeney- biedna ty, współczuję i jak to nie macie słońca, tak u was pochmurno?
wiola- co to za gala jak Najman nogę połamał już na samym początku.
Happy- to jak mam tak jak ty, na bank nie pamiętam wielomianów, chociaż ja z matmy 6tki miałam i gdzie ta moja pamięć mi znikła, chyba na porodówce zostawiłam. A Maksio to cierpliwy, całą noc, ja nigdy nie lubiłam uczyć się nocą.
Dziulka- trzymaj się i nie daj się zarazie
Kania i jak tam dzisiaj Oliwka już lepiej z kupkami i ze zdrówkiem?
Ida- a ten żuraw to jakieś piwko czy co bo ja w tych waszych slangach czasem nie jestem do przodu za bardzo
makuc- żeby mi taką kawkę z pianką ktoś zrobił, a nie te rozpuszczalne siki.
Alicja- u nas młody jak widzi kogoś przy drzwiach to slalomem pędzi i wyprzedza i wali w drzwi, a jak M wyłazi sam to płacze, że go nie wziął.

To tyle, troszkę od tyłu was zrobiłam, ale tak mi wygodniej było.

Ostatnia edycja:
Ale smętny dzien! Tak Kroma u nas ostatnio non stop szare chmury:crazy: juz wolałabym,zeby zimno bylo ale ze słońcem a nie tak...
Synus spi wiec mam chwile dla siebie,chociaz najchetniej tez bym pospała ale w nocy nie mogłabym zasnać wiec musze cos porobic(albo nic nie robic);-)

Kasis,ooo,to Ty podlotek jeszcze jesteś:tak:- kieeeedy to było,jak ja taka młoda i piękna byłam....ech,teraz już tylko "i":-p:-D.
Sheeney- no,właśnie ten okres zimowy na Północy jest okropny....:no:W lecie cudnie,ale zima...Słonka Ci życzę:***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry