reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ja swoją wkładam wykąpaną do łóżeczka i ide robić mleko a ona sobie siedzi i czeka. Wracam z mlekiem, kłade ją przykrywam i daje flache, troche trzymam ja i troche ona. Koniec mleka i niunia pokazuje ręką na smoczek, daje smoka, dotulam kocykiem, wyłaczam światło i siadam przed kąpem i niuni nie ma

Iduś tak zasypia sama w łóżeczku:))) ale muszę przy niej być...siedzę sobie koło łóżeczka i jak zasypia to wychodzę;))) niestety jak się przebudza w nocy o tylko przytulenie uspokaja więc na rączki biorę.

Nieraz mąż ją usypia ale jeśli chodzi o pobudki nocne to tylko mama może wziąć na ręce bo niestety jest taki ryk, że w bloku obok ją chyba słychać;))))

dawidowe no to super!!!:))a w nocy się nie przebudza?

Kromuś oczywiście,że 18-ste:))))hehe
A tak poważnie 32:((

taaaa zasmutaj sie tu to po dupie zbierzesz! ja juz weszlam w wiek jezusowy wiec ty mi tu nieeee....

poza tym dzisiaj caly dzien do samej nocy zajmowalam sie Leane ja. bawilam sie z nia, przytulalam, nosilam troche, korzystala ze mnie rowno. wczoraj nocka to masakra byla.... dzis dostala czopek zapobiegawczo.
poza tym bylismy na spacerze po poludniu mimo szarej pogody bylo 17 stopni. chcialam wrzucic fotki na galerie ale jakis problem jest bo z 10 tylko 2 sie wgrywaja....

a tak w ogole to leane kleczy do pionu, lapie sie czego moze i podciaga, niewazne czy to ja, czy mebel, czy stol.

jutro popoludniowka wiec rano spie, bo jak walne fervex to mnie bomba atomowa nei obudzi:)

reklama
no właśnie, ja nie wyobrażam sobie jak np moja szwagierka jak jej synowie zasypiali to dopiero myła gary, ODKURZAŁA i wsio inne robiła:crazy:u nas musi być zero gwałtownych hałasów. wiadomo tv czy radio to luz ale już garnkiem stuknąć to zapomnij matka:cool:
ika, u nas też tak że siedzimy przy łóżeczku i jak zaśnie to wychodzimy na paluszkach. ale w nocy jeśli sama przy naszym towarzystwie nie zaśnie, lub z małą pomocą klepanka w tyłek to tylko butla (WYPIJANA W CAŁOŚCI) pomaga. może po prostu wtedy głodna jest i już:sorry: a wzięcie jej na ręce to dla niej sygnał że noc się xkończyła i można szaleć, o:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry