Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

! Franek był grzeczny,tylko mało spał.
?. Więcej nt ew.leczenia dowiemy się jutro.
eh, jednak mam zdolności wychowawcze
nie mam serca mu powiedzieć, że nie jestem głodna ;-)

:*******
mąż na nocce, więc standardowo babcia pomogła "oporządzić" wnusię - sama ją przecież utopię albo nie wiem co jeszcze
no i po kapieli szykowałam mleczko, babcia się bawiła z Inką jeszcze (Małż zawsze przy okazji składa zabawki, zasuwa roletę itp - babcia NIESTETY NIE, a ja NIESTETY NIE ZAJEŁAM SIĘ TYM SAMA
). no i tak o: pije misiek mleko, stwierdza że się najadła, butla wek i kręci się i przewraca i mruczy pod nosem, myślę "no to se poczekamy na sen
" ale patrzę że zasnęła. no to po cichu wstaję a tu roleta niezasunięta a księżyc napierwiadomoco
no to na paluszkach do okna, modląc się żeby podłoga nie skrzypnęła - no i nie skrzypnęła, za to ja nadepnęłam na kaczuszkę kąpielową która se kwaknęła! Misiek się rzucił w wyrku ale sprawdziłam że śpi dalej. no to ja też dalej i chu...steczka bo trąciłam pianinko, które jeszcze klawiszami do podłogi leżało i se grać jakąś pier.dzielniętą muzyczkę zaczęła na cały pałer oczywiście!!!!!!! wkuwiadomoco się i wyniosłam z pokoiku, słyszę młoda ryczy. nie zdziwiłam się wcale...no to siedzę przy tym łóżeczku i modły wznoszę coby zasnęła. w końcu się udało. no to pies musiał zacząć ujadać

oczy jak 5zł... no normalnie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok!!!!! no to znowu warowanie koło łóżeczka żeby przysnęła twardo.
i to mnie się w dorosłości nie do końca podobuje, o!
byłam teraz zasunąć te rolety i co? i oczywiscie musiała zareagować na szelest! niby śpi ale coś nie widzę tej nocy różowo