reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja naleśniki robie raz na rok i obowiązkowo z powidłami śliwkowymi. Wszystko na oko i wychodzą. Smaka mi nie narobiłyście. Jak niunia podrośnie to może będzie mnie częściej mobilizowała do robienia wszelakich placuszków, naleśników itp. Ja na słodkow to wole:żelki, czekolade i baton bajkowy.

reklama
IKAA skoro są to juz wiem czego w sobote w sklepie szukać będę ;-)
EMIŚ chciałabym ale w związku z tym, że ostatnio nie mam nuty do pisania więcej niż 3 zdań to pozostaje mi tylko inne megawypasione posty czytać. Poza tym nie chcę KANII konkurencji robić :rofl2::-p;-):-D a wiesz, że ja chyba znowu coś przeoczyłam czytając - bo nagle się wpisy do Ciebie pojawiły a ja Twojego posta nie widziałam :confused: idę szpiegować przyczynę swego zaniedbania.

EMIŚ chciałabym ale w związku z tym, że ostatnio nie mam nuty do pisania więcej niż 3 zdań to pozostaje mi tylko inne megawypasione posty czytać. Poza tym nie chcę KANII konkurencji robić :rofl2::-p;-):-D a wiesz, że ja chyba znowu coś przeoczyłam czytając - bo nagle się wpisy do Ciebie pojawiły a ja Twojego posta nie widziałam :confused: idę szpiegować przyczynę swego zaniedbania.

:-D:rofl2::-D Jakiej konkurencji,
Ja już więcej takich postów pisać nie będę, jak za długi to źle, jak krótki to też niedobrze ehh....
Poza tym czy ktoś w ogóle go przeczytał "hę" ???

Dziulka
nie narzekaj tylko bierz się za nadrabianie...
Nie obawiaj się, obroty nie spadną a mogą jeszcze wzrosnąć.
Dawidowe, Makuc te batoniki są pyszneeeeee.

Zmykam do wyreczka z resztą wareczki, dobrej nocki.

Ostatnia edycja:
I tym oto sposobem język mi z paszczora wylazł i zanim nie dostanę bajecznego to tak wisieć bęzie
aaa EMIŚ strona mi się źle przewinęła :baffled: w każdym razie o naleśnikach byla mowa :-p ja ich nie jadam (chociaż Alutkowi robię) odkąd przez 2 tyg. opiekowałam się w germanii dziećmi, które naleśniki 2xdziennie jadły :szok: na samą myśl mi slabo...
a IKA doczytalam i o Tobie! cieszę się, że po szczepieniu ok! i że Lenka coraz sprawniej chodzić zaczyna.
U nas już sa biegi przełajowe przez pokój uskuteczniane [dzisiaj kolejny góz do kolekcji na Alutki czole doszedł] no ale cóż - takie sa uroki nauki człapania.
KANIA nie, nie ja jeszcze więcej takich długaśnych wypocin proszę [chociaż muszę przyznać, że widziałam poprzednie ale jeszcze nie mialam kiedy przeczytać :zawstydzona/y:] ciekawe czy NAT nadrabia :happy2:

EMIŚ chciałabym ale w związku z tym, że ostatnio nie mam nuty do pisania więcej niż 3 zdań to pozostaje mi tylko inne megawypasione posty czytać. .

No to ja ci te nuty przesyłam:-D

nuty.jpg

reklama
I ja jestem,to co chciałam to porobiłam dzis,placek jest,mieska sie marynują,chatka posprzatana także mogą przyjezdzac

Dawidowe o 18 spac jak ja Ci zazdroszczę-Borys jeszcze lata:angry::angry: i tylko mi tu kuka aby choc dotknać paluszkiem klawiatury

Do góry