Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A pochwale się moja mądra panienka jak pisałam pochowała mi tampony i copo powrocie zdejmuje buty i co widze w butach mojego współlokatora?? napenwo nie zgadniecie
Tak Makuc,od poniedziałku tak działa,w sumie w ten pon to przez to że o 18 z basenu wracamy zawsze i mi zasypia w samochodzie na drzemke i pozniej nie chce mu sie spac ale pozostałe dni to nie znam wytlumaczenia
Dawidowe- to sie skrytka znalazła Renatamoja nieraz daje czadu,ale ja zawsze konsekwentnie pilnuję,żeby o 19.00 juz w łóżeczku zatankowana była
...miałam iśc spać,ale się dzieje,więc ...
makuc właśnie sobie przypomniałam że miałam jednego bajecznego zakonspirowanego heheheh.;-)
a moja Laura jest tak łakoma jak nie wiem. Zorientowała się że mam mała reklamówke koło fotela w któej to znajdują się jej ulubione hebraniki zoo i cozawsze mi przynosi reklamówke i nawija po swojemu abym jej dała. Ona nawet w połowie jedzenia przynosi ją. Wiec jej mówie że jak zje to dostanie. I co wcina jak się patrzy. I kto mi powie że takie dzieci nie rozumieją.
ikaa kolorowych
aby były innych od moich bo mi się dziś śnił że siedziałam w pokoju na jakiejś półce ponieważ na podłodze było dużo krokodyli. . Dochodze do wniosku że ja jestem walnięta.
IKAA blanoć :*
DAWIDOWE takie szkraby rozumieją zdecydowanie więcej niż nam się wydaje a skrytka na tampony extra hehe ciekawe co jeszcze Laurka Twojemu współlokatorowi "podarowała" w taki sposób ;-)