reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzien dobry dziewczyny :-) Milo tak sie "wpasowac" w kolejna zywa dyskusje "na zywo" ;-)
I faktycznie, happy, nudzic sie nie mozna. I dobrze!

Szkoda tylko, ze w niektorych przypadkach takie to smutne dyskusje :-(I ja sie odniose co do niektorych kwestii, ale tymczasem chcialam sie tylko przywitac. Wlasnie minela 10:30 i moje dziecko wyglada jakby zaraz bylo gotowe na drzemke (zreszta zgodnie z jego rozkladem dnia).
Narazie dzien typowo listopadowy: szaro, zimno, wietrznie i melnacholijnie...
Snieg tez juz padal nam dwa dni temu. Ale oczywiscie nic nie zostalo z niego.

I jeszcze serdeczne zyczenia imieninowe dla Elusi!
Tym sposobem wlasnie sobie przypomnialam, ze moja najlepsza przyjaciolka Ela tez ochodzi dzisiaj :szok: Dzieki za przypomnienie, dziewczyny!

reklama
ROXI na jeżyki największa ochotę miałam :-p:laugh2: ale skoro nie ma to wszystkiego po kawałku poproszę. Dobrze, że D. zaraz do sklepu wybywa to mu listę życzeń zrobię co by mi język w samotną podróż do najbliższego spożywczaka się nie udał przypadkiem :rofl2:
ELIZA hejoł :*

makuc, hihi a myślisz, że dlaczego jako pierwsze zostały skonsumowane :-D reszte ślę już kurierem, ale masz racje gdyby nie dotarł to na wszelki wypadek niech twój D. zrobi zapasy ;-)

nat, tak elusia ma urodziny :tak: Eli było 5, pamiętam bo potem w pracy było baaardzo dużo ciasta :-) no i powiedzcie jak ja mam utrzymać linie :sorry:

HAPPY dokładnie :laugh2:
ROXI narobiłaś mi ochoty na coś słodkiego ooooo Ty niedobra istoto :-p;-)
Makuc,ale z tego,co pamiętam,to Ty akurat całkiem bezkarnie możesz się słodyczmi opychać,więc korzystaj,ile wlezie:tak::-D:-p
A my na spacerek nas "wampierzy" wybywamy.W dzień nie byłam,bo "ta zła żółta twarz rani nasze oczy":-(

HAPPY podziwiam, że o tej godzinie chce Ci się na spacer wybywać. Odnośnie słodyczy to niby mogę ale.... ;-)
ROXI :* mniaaam. ja chcę ciacho!

Elizabennet ale Elusia chyba ma urodziny, jeśli dobrze zrozumiałam. Eli było 5 listopada

O nie! Ale swinia ze mnie. I zapomnialam! A Ela to chrzestna mojego Adasia :szok: Musze dzisiaj do niej zadzwonic. Dzieki za wyjasnienie.

I Elusie tez przepraszam za pomylke! Jak ja czytam... :sorry:

No nic, ide polozyc malego na drzemke...

P.S. Hejol Makuc :-D - a ja mam native'a w domu, podrzucic ci? Bardzo sympatyczny konwersacjonalista :-)

Ostatnia edycja:
Makuc,ale z tego,co pamiętam,to Ty akurat całkiem bezkarnie możesz się słodyczmi opychać,więc korzystaj,ile wlezie:tak::-D:-p
no właśnie i to jest niesprawiedliwe :no: ja też "chcem" bezkarnie :sorry::zawstydzona/y:

happy
, zupełnie zapomniałam o twoim oczku :-( mam nadzieje, że już lepiej jest. No i super że już jutro w objęciach swojego happymana będziesz :-)

nat, no właśnie i to człowiek sobie to na własne życzenie robi :baffled: że też jedzenie to taka przyjemność :rolleyes2:

Moje chłopaki już przeszło godzinke śpią ... o jak miło :-D

reklama
Do góry