elizabennett
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczyny :-) Milo tak sie "wpasowac" w kolejna zywa dyskusje "na zywo" ;-)
I faktycznie, happy, nudzic sie nie mozna. I dobrze!
Szkoda tylko, ze w niektorych przypadkach takie to smutne dyskusje :-(I ja sie odniose co do niektorych kwestii, ale tymczasem chcialam sie tylko przywitac. Wlasnie minela 10:30 i moje dziecko wyglada jakby zaraz bylo gotowe na drzemke (zreszta zgodnie z jego rozkladem dnia).
Narazie dzien typowo listopadowy: szaro, zimno, wietrznie i melnacholijnie...
Snieg tez juz padal nam dwa dni temu. Ale oczywiscie nic nie zostalo z niego.
I jeszcze serdeczne zyczenia imieninowe dla Elusi!
Tym sposobem wlasnie sobie przypomnialam, ze moja najlepsza przyjaciolka Ela tez ochodzi dzisiaj
Dzieki za przypomnienie, dziewczyny!
I faktycznie, happy, nudzic sie nie mozna. I dobrze!
Szkoda tylko, ze w niektorych przypadkach takie to smutne dyskusje :-(I ja sie odniose co do niektorych kwestii, ale tymczasem chcialam sie tylko przywitac. Wlasnie minela 10:30 i moje dziecko wyglada jakby zaraz bylo gotowe na drzemke (zreszta zgodnie z jego rozkladem dnia).
Narazie dzien typowo listopadowy: szaro, zimno, wietrznie i melnacholijnie...
Snieg tez juz padal nam dwa dni temu. Ale oczywiscie nic nie zostalo z niego.
I jeszcze serdeczne zyczenia imieninowe dla Elusi!
Tym sposobem wlasnie sobie przypomnialam, ze moja najlepsza przyjaciolka Ela tez ochodzi dzisiaj
Dzieki za przypomnienie, dziewczyny!
ale skoro nie ma to wszystkiego po kawałku poproszę. Dobrze, że D. zaraz do sklepu wybywa to mu listę życzeń zrobię co by mi język w samotną podróż do najbliższego spożywczaka się nie udał przypadkiem 
reszte ślę już kurierem, ale masz racje gdyby nie dotarł to na wszelki wypadek niech twój D. zrobi zapasy ;-)
Eli było 5, pamiętam bo potem w pracy było baaardzo dużo ciasta :-) no i powiedzcie jak ja mam utrzymać linie 

ja też "chcem" bezkarnie
że też jedzenie to taka przyjemność