reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc, niezły komplecik :rofl2:

Zapomniałam dodać, że oprócz słodkości mam jeszcze pare rzeczy na słono i nie powiem że nie kuszą :baffled: Aaaaaaaaa zabierzcie to ode mnie bo zjem wszystko :ninja2::eek::realmad:

nat, ja tak samo :yes: i dlaczego to co najsmaczniejsze jest najbardziej tuczące ??? :angry:

Ostatnia edycja:
makuc, spokojnie tego jest tyle że nawet jak ci wyśle to dużo za dużo dla mnie zostanie ;-) ja to chyba żeby utrzymać figure to powinnam jeść jak w tej reklamie, jedno ziarenko groszku i nic więcej, w dodatku być najedzoną :laugh2::rofl2:

I ja nie jestem tutaj wyjatkiem. Tez uwielbiam jesc. Zreszta chyba bylo to oczywiste po moim opisie "Thanksgiving dinner". Roxi, ja cie doskonale rozumiem, tez nic nie moge miec we zasiegu reki, bo zaraz sie obzeram i nie moge przestac.
Niestety, takze dla mnie tez czasy bezkarnosci sie skonczyly, jesli chodzi o obzarstwo... a szkoda :-(

Makuc, moze powinnam go byla wpierw zapytac, czy mozna go paczka wyslac... :-D Ale na skype tez dostepny jest. Ma nawet kumpla w Lbn, tez forumowego (oczywiscie nie BB-forumowego) :-p

ROXI :laugh2: takie ziarenko pęczniejące w żolądku i powodujące uczucie sytości?
ELIZA eee tam - wysyłaj bez pytania :rofl2::happy:;-) ew. zadowolę się Nim przez Skypea ;-)

eliza, oj niesprawiedliwe jest życie z tym jedzeniem ;-)

makuc, dokładnie :tak: aaa i zapomniałam napisać że pracuje teraz z osobą z twoich okolic :-)

reklama
Do góry