emiliab
Fanka BB :)
kroma jeszcze nie wiem,kiedy wraca ze szpitala. Może dzisiaj coś będziemy wiedzieli. Długi łikend się skończył,więc może coś się "ruszy"
dziulka a ja miałam sukienkę do komunii kupioną-cała z koronki-mam ją do dzisiaj Ale moja mama pracowała w handlu w takim sklepie wielobranżowym,więc miała"chody";-).
Ale moja mama pracowała w handlu w takim sklepie wielobranżowym,więc miała"chody";-). 
Ida życzę szybkiego ujarzmienia "tłumoków"
 .
. 
happy -7 . Ja cię nie przebiję
. Ja cię nie przebiję
A tak w ogóle to dzień dobry . Nocka z jedną pobudką na smoka. Ale u mnie to zazwyczaj jest okej;-).
. Nocka z jedną pobudką na smoka. Ale u mnie to zazwyczaj jest okej;-). 
Sos mam z wczoraj,więc tylko makaron ugotuję i obiad będzie .
. 
Co do majonezu,to tylko babuni-inny nie smakuje. No i kanapka z majonezem-gitez majonez;-). Bez żadnych dodatków
Co ja jeszcze miałam komu...?

dziulka a ja miałam sukienkę do komunii kupioną-cała z koronki-mam ją do dzisiaj
 Ale moja mama pracowała w handlu w takim sklepie wielobranżowym,więc miała"chody";-).
Ale moja mama pracowała w handlu w takim sklepie wielobranżowym,więc miała"chody";-). Ida życzę szybkiego ujarzmienia "tłumoków"

.
. happy -7
 . Ja cię nie przebiję
. Ja cię nie przebijęA tak w ogóle to dzień dobry
 . Nocka z jedną pobudką na smoka. Ale u mnie to zazwyczaj jest okej;-).
. Nocka z jedną pobudką na smoka. Ale u mnie to zazwyczaj jest okej;-). Sos mam z wczoraj,więc tylko makaron ugotuję i obiad będzie
 .
. Co do majonezu,to tylko babuni-inny nie smakuje. No i kanapka z majonezem-gitez majonez;-). Bez żadnych dodatków

Co ja jeszcze miałam komu...?

Pozdrawiam Was bardzo bardzo serdecznie!:-*******
Pozdrawiam Was bardzo bardzo serdecznie!:-******* 

.I o ile w soczewkach jakos tego bardzo nie odczuwam,to bez kropka i przecinek jednakowo wyglądają
.I o ile w soczewkach jakos tego bardzo nie odczuwam,to bez kropka i przecinek jednakowo wyglądają