reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

czarodziejka fajnie ze synus byl taki grzeczny ze znalazlas czas dla siebie
emis ani pierogow ze szpinakiem nie jadlam ani łomzy nie pilam na pierogi to bym sie bardziej skusila bo piwo miodowe to chyba slodkie jest a ja nie lubie a pierogi sama robilas?

my juz tez wszyscy wykapani jeszcze kolacja i dzieci spac a mamusia idzie ogladac kuchenne rewolucje tak apropo to glupio ze pokaza ten odcinek z komornikiem to troche zarabianie kasy na ludzkiej krzywdzie

reklama
czarodziejka super,że Krzyś dał ci porobić i popisać troszkę:-)
Alicja koniecznie spróbój :-D.
wioli pierogi hmmm... własnoręcznie...poszłam do pierogarni,kupiłam i w domu podgrzałam:tak:. Mam niedaleko siebie pierogarnię,gdzie robią pyyyyszne pierogi,więc po co mam się męczyć;-). A poza tym,ja nie umiem lepić pierogów. Mąż to co innego. Zawsze z moją mamą na święta Bożego Narodzenia robią baaardzo dużo tych pierogów:tak:. Potem do Wielkanocy je wyciągamy z zamrażalnika:laugh2::rofl2:

makucinku nie każ dłużej na cię czekać....

Ida Łomżę piję i myślę o tobie:tak:

emis ja tez nie potrafie raz robilam z mama to prawie wszystkie sie rozwalily,u mnie pierogi kroluja z kapusta i grzybami i ruskie z miesem nie dotkne fajnie ze masz taka pierogarnie blisko mi by tu sie taka przydala

Halo
Sheeney super, że wizyta udana :-). I czekam na Twoje USG ciekawe kto tam w środku siedzi hehe ;-)
Rysia praca nie zając nie ucieknie ;-). ja swoją pisałam na 3 tygodnie przed oddaniem ;-)
Czaruś no to piękne wieści :-), że Krzysio taki kochany
Dawidowe trzymam kciuki, zeby malutka ładnie zareagowała na szczepienie. A dziś o Tobie myślałam, bo robiłam bułeczkę z masełkiem, serkiem białym, pomidorem i cebulką ;-)
Alicja gratulacje nowych zębisków Mamo gapo hehe
Emis uwielbiam pierogi najmniej z mięsem. a najpyszniejsze to z szpinakiem i łososiem mniam mniam

edit: niestety mój mózg nie działa tak jak bym chciała i jeszcze do kilku mam chciałam napisać, ale niestety skleroza buuuuu
Efa to trzymam żeby Ciebie wybrali
Kroma oj rozumiem Cię jakie masz teraz zamieszanie z kupnem itp.... a jak Wam idzie?? myślisz, że przyszły rok i będziecie się wprowadzać?

Ostatnia edycja:
Alicja gratuluję w takim razie trzech nowych ząbków:-)

Co do pierogów ze szpinakiem,to ja je odkryłam całkiem niedawno na jednym z naszych babskich spotkań przy % i powiem Wam,że nawet nie chciałam spróbować,ale jak już spróbowałam to nie mogłam skończyć jeść tak mi zasmakowały,mniam!

Mój mąż właśnie wyszedł na piwko,mały śpi a sąsiedzi na górze standardowo się awanturują miedzy sobą.Rodzeństwo,ona dwadzieścia parę lat i on-17 lat.Ja nie rozumiem jak można się tak żreć między sobą i nie liczyć się ani ze swoją rodziną ani z sąsiadami.Krzyś już się kreci i postękuje,moge się założyć że Kuchenne Rewolucje spędze w małym pokoju na usypianiu.ehhh,po 22.00 jakby co dzwonię do męża i niech coś w końcu z nimi zrobi bo ja już z nimi nie wytrzymam!:wściekła/y:

aaaa i jeszcze chciałam podziękować Happy za to,że podziękowała za mój post,który w sumie był skierowany do wszystkich,zrobiło mi się bardzo miło :tak:
Sarisa pytałaś o wenę...szkoda gadać w sumie,bo to raczej dłuższa rozmowa i to najlepiej przy czymś mocniejszym;-)

Ostatnia edycja:
A ja czekam na gesslerową i spróbuje troche nadrobić główny bo dzisiaj tylko po pobocznych wątkach latałam ;-)

wioli ja też mam swoje ukochane miejsce na ziemi. ZAwsze cieplutko i noclegi darmowe, wyżywienie pod nos hhihihihihih
a co do tego dziecka to mama chyba powinna pilnować córki aby nie grzebała. Ja bym już koleżanki nie zaprosiła jak by mi tak dziecko grzebało a matka nie reagowała.

Alicja może ty to przejść się tam a najlepiej z jakąś pałą. Czasem ryk nie pomaga przez telefeon tylko pani wili pierd.......l osobiście.
Odrazu cieplo się wszystki zrobi

Co do śpiworków to ty mamy taki i już drugi sezon został ostwarty. Super nawet niuni kozaków nie zakładam jadać do żłobka. Od pasa w dół ma dodatkowo skapety frotowe i reszta jak do żłobka. Jestem super zadowolona bo i sądze kolejny trzeci sezon będzie np na sanki.
BabyLux K11 ŚPIWOREK DO WÓZKA OWCZA WEŁNA 105 cm (1925393400) - Aukcje internetowe Allegro

Kania rozumiem że wziełaś urlop 2 dni?

Alicja kiedy następnym razem o 5,20 będziesz robiła jajecznice to pomyśl o mnie bo ja otej porze jestem już umyta i się maluje a Laura śpiewa w łóżeczku w oczekiwaniu na mamusie i butelke. A jak wstanies o 6,10 to ja już sobie spaceruje na dwórku ;-)

Elizabennet ja tez najlepszego przyjaciela mam w postaci męskiej. Z nim mogę o wszystkim rozmawiać, robimy to praktycznie codzinnie, razem często wyjedzalismy, mielismy wsólny pokój a czasem łózko i nigdy do nieczego nie doszło. Nikt nigdy nic nie chciał od drugiej strony. A trwa to już 13 lat.

Dziulka mam taką kurtkę tylko jasno zieloną ale kupowałam ją 2 lata temu.

Natolin moj śpiworek ma dziurki na pasy. Specjalnie taki szukałam

doris czytałam przepisy i pracodawca ma prawo wymgać takiego zaswiadczenia od pracownicy.

czarodziejka lekarka mi powiedziała o tym ale dziecko nie zaraza wiec i tak pojdzie do żłobka. Ale poza wysypką coś było?

emiliab a ja zamiast piwka popijam mleko mnia. A co do męża trzymam kciuki aby jak najszybciej wyszedł zdrowy

Sarisa z tym serkiem to przegiełaś

Dawidowe jak to z serkiem przegiełam ;-) rozumiesz, że to nie mój wybór hahaha
Dziulka o Tobie myślę cały dzień. I zapomniałam wcześniej do Ciebie napisać. Strasznie mi przykro, że z małżem sie pokłóciliście, ale fajnie, że do porozumienia doszliście :-). To ważne jak dwoje dorosłych ludzi umie się dogadać mimo niemiłych słów

reklama
LOLISZA NA GŁÓWNYM?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????NO HELOŁ, KOBIETO:-D:-D:-D

U nas opóźnienie na maxa bo dziecię zabutelkowane o 21:10:szok:tatuś chyba śpi koło łóżeczka bo jeszcze nie przyszedł zaglądać mi przez ramię:-p
ps. żeby nie było, M NIGDYYYYYYYYYYYY, bez mojego pozwolenia nie zagląda na bb(maila, komórkę itp itd). wczoraj sama zostawiłam mu otwarty bo chciał się dowiedzieć o co chodziło z "najazdem na Dziulkę" a tłumaczyć mi się nie chciało bo TM leciało:rofl2:
buziale

Do góry