OLENA zlapal za gardlo i przycisnal do lodowki??????????? kobieto po takiej akcji ja od razu bym na policje zadzwonila!!!!! i to jeszcze dwoje dzieci w domu!!!!! ty najzwyczajniej zrobilas sie ofiara przemocy rodzinnej i to na maksa!! wez go spakuj albo siebie i dzieci i zmywaj sie od niego zanim dojdzie do tragedi!!!
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a ja absolutnie nie radzę rozmawiać z nim w 4 oczy... to typ mojego byłego...
IDA gosciu sie nie spodziewa takiej akcji ze strony OLENY i jak ona walnie mu sms tylko to on wparuje z wielkim ryjem i od razu zlapie ja za szmaty i cholera wie co zrobi! jak powie mu w oczy to podejrzewam ze inaczej to odbierze. moj eks tez byl furiat ale za nieumte cos czy niewyprane nigdy mnie nie uderzyl ani nie wykrecal rak czy dusil, a tu za nieumyta lodowke zeby zlapac za gardlo???? OLENA radze ci zadzwonicc na policje na przyszly raz po takiej akcji zanim idiota cie zabije albo i dzieciom krzywde zrobi!
ja już poprostu nie mam siły żyć, gdyby nie dziewczynki to nie wiem, już bym sobie chyba coś zrobiła:-( Nikt nie widział przez tyle czasu że się coś dzieje mino siniaków na rękach, podbitego policzka czy otartej szyi, byle wytłumaczeniem można było zbyć. A to się przewróciłam, a to mnie córcia zabawką uderzyła, i dawali spokój, a mi było wstyd bo on kiedyś taki nie był. Mam 25 lat od 10 lat jesteśmy w związku a od 4 po ślubie. I co mi z tego? zabrał mi najlepsze lata, czekałam za nim jak był w wojsku, i po wojsku się zmienił. Jedyne co nam wyszło w związku to dziewczynki. A wiecie co mi ostatnio powiedział? Że jestem gruba i nieapetyczna. A dzisiaj że córeczce nie mam tyle dawać kolacji jak nie ma ochoty bo będzie wyglądała jak ja

R
rysia85
Gość
Olena to bardzo a to bardzo smutne co piszesz...ja nie będę Ci doradzać bo najwzyczajniej w świecie nie wiem jak to wszystko powinnaś rozegrać.Wiem tylko tyle,że wirtualnie Cię przytulam i życzę Ci żebyś znalazla w sobie tyle siły by zrobić coś co pozwoli Ci uwolnić się od tego POTWORA!!!
OLENA ty przestan milczec!!! mi maz ex zabral te same lata co tobie!!! ohajtalam sie z nim jak mialam niecale 21 lat i bylam glupia i zakochana i nie widzialam jego wad ktore i tak ukrywal bardzo skrzetnie. a co do twojego wygladu to powiedzm u zeby poszedl i znalazl se lepsza ktora go zniesie, a przede wszystkim tobie to ulzy!!! po prostu mu powiedz ze niech sie nie interesi twoim wygladem!!! idiota! moj eks jak mnie poznal bylam przy kosci, zawsze bylam przy kosci a nagle po slubie to samo bylo: odchudz sie bo kiedys sama zostaniesz ze swoja gruba dupa (tak mi mowil). a sam w pol roku po slubie przytyl 25 kilo w pol roku!!!!!!!! a najlepsze lata to przed toba kochana! bo BEZ NIEGO!!!!!!!!!!!!! i zrob ten krok tak wazny dla ciebie i dzieci!!!
dagisu
Witam się
i nie wpadam jak po ogień, od ponad godziny nadrabiam oj wieeele stron
i jeszcze nie nadrobiłam, ale póki siedzę sobie tu z małżem to szybko chce napisać-odpisać
sheeneyzdanie małża - jeśli zastanawiacie sie miedzy ps3 a xboxem to mówi że lepsze jest ps3 gdyż 1000000razy lepsza grafiga, rozwojowa, i teraz w sumie tu u nas w polsce wychodzą nowe gry na ps3 move. Kupując ps3 to w zasadzie masz kombaj multimedialny, gdzięki któremu odtwarzasz wszystkie formaty plików - muzycznych filmowych i zdjęc, a przez xboxa tylko dvd.
ida ja cały czas z Aluniem w domku! póki co się nie wybieram. Po pierwsze nie wyobrażam sobie że jakieś kobiety maja sie nim zajmować, no chyba że była by to moja mama (nie teściowa), po drugie tak we wrześniu przyszłego roku chciałabym być z małżem być już w ciąży z drugim szkrabulkiem.
Powiem Wam, że tak jestem z zawodu kosmetologiem, magistra mam z turystyki uzdrowiskowej i odnowy biologicznej, dopóki mnie nie stać na piekny hotel ze spa to zastanawiam się nad jakąś kawiarnią z lodami. Może w przyszlym roku zaczne sie starać o jakieś dofinansowania. Póki co w mojej małej mieścinie nie ma co już cisnąć kolejnego salonu komsetycznego. Małż w końcu ma fajną pracę z perspektywami pod koniec miesiąca jest cieżko ale dajemy rade.A chyba wiele z Was zauważyła że jak się ma wiecej to i tak sie wszystko prze..bie.
nasza dieta super z małym wyjątkiem, o którym zaraz napisze
wczoraj zrobiłam pyszna roladke z dukanwym jakby budyniem
, posłałam mamie i aż poprosila mnie żebym jej też taka przyrządziła
no i bułeczki z nowego przepisu więc małż stwierdził że o niebo lepsze niż w poprzedniej próbie dukanowej
ale i tak nam pewnie zbrzydną. Na obiad zrobiłam omleta z krewetkami. Myślelismy że teraz na diecie będzie tańsze życie ale ni huhu
No i meritum
własnie pijemy drugie wino
białe wytrawne
ale doczytałam że można, a my starzy alkoholicy żyć bez alkoholu nie damy rady(żarcik)
Na razie się żegnam - czytam dalej i jak coś odpiszę.
a i zastanawiam się nad wstawieniem tu zdjęć - może za chwilkę mnie natchnie
sheeneyzdanie małża - jeśli zastanawiacie sie miedzy ps3 a xboxem to mówi że lepsze jest ps3 gdyż 1000000razy lepsza grafiga, rozwojowa, i teraz w sumie tu u nas w polsce wychodzą nowe gry na ps3 move. Kupując ps3 to w zasadzie masz kombaj multimedialny, gdzięki któremu odtwarzasz wszystkie formaty plików - muzycznych filmowych i zdjęc, a przez xboxa tylko dvd.
ida ja cały czas z Aluniem w domku! póki co się nie wybieram. Po pierwsze nie wyobrażam sobie że jakieś kobiety maja sie nim zajmować, no chyba że była by to moja mama (nie teściowa), po drugie tak we wrześniu przyszłego roku chciałabym być z małżem być już w ciąży z drugim szkrabulkiem.
Powiem Wam, że tak jestem z zawodu kosmetologiem, magistra mam z turystyki uzdrowiskowej i odnowy biologicznej, dopóki mnie nie stać na piekny hotel ze spa to zastanawiam się nad jakąś kawiarnią z lodami. Może w przyszlym roku zaczne sie starać o jakieś dofinansowania. Póki co w mojej małej mieścinie nie ma co już cisnąć kolejnego salonu komsetycznego. Małż w końcu ma fajną pracę z perspektywami pod koniec miesiąca jest cieżko ale dajemy rade.A chyba wiele z Was zauważyła że jak się ma wiecej to i tak sie wszystko prze..bie.
nasza dieta super z małym wyjątkiem, o którym zaraz napisze
wczoraj zrobiłam pyszna roladke z dukanwym jakby budyniem
No i meritum
Na razie się żegnam - czytam dalej i jak coś odpiszę.
a i zastanawiam się nad wstawieniem tu zdjęć - może za chwilkę mnie natchnie
reklama
Ida Sierpniowa
dagisia, fajne kierunki masz ukończone, aż zazdroszczę!!!!!!jak bedziesz się nudzić (hehe
) to napisz mi prv jak wasze dukanowanie wygląda
olena, dziula, jakbym nie rozstała się z exem to też bym dzisiaj napisała że jesteśmy ze sobą odkąd 15lat skończyłam
i nawet nie wiecie jak gorąco dziękuję Sile Wyższej że dała mi siłę i odwagę to skończyć zanim zaszłam w ciążę
spadam spać
) to napisz mi prv jak wasze dukanowanie wygląda
olena, dziula, jakbym nie rozstała się z exem to też bym dzisiaj napisała że jesteśmy ze sobą odkąd 15lat skończyłam
i nawet nie wiecie jak gorąco dziękuję Sile Wyższej że dała mi siłę i odwagę to skończyć zanim zaszłam w ciążę
spadam spać