Dawidowe jak to z serkiem przegiełam ;-) rozumiesz, że to nie mój wybór hahaha
Dziulka o Tobie myślę cały dzień. I zapomniałam wcześniej do Ciebie napisać. Strasznie mi przykro, że z małżem sie pokłóciliście, ale fajnie, że do porozumienia doszliście :-). To ważne jak dwoje dorosłych ludzi umie się dogadać mimo niemiłych słów
SARISKA to co bylo ostatnio to byl max wg mnie. ale tylko slowne przegiecie paly a jako tako z mezem sie nigdy nie klocimy prawie, chyba ze go ganie za zostawienie syfu albo cos tendy...
witam wieczornie.
w pracy ok
MAKUC gdzies sie czorcico podziala?????????
ALICJA nie wiesz ze coreczki maja to najlepsze po mamusiach a to najgorsze po tatusiu??

)))))))))))))) a zabki niestety sa podstpene bo nieraz nic jeszcze nie widac a po cichu daja w kosc maluszkom
IDA no ja pierdziuuuuuuuuu jaka sensacja

ppppp a widzialas w koncu kurtke do ktorej ci linka walnelam???
DORIS biore hormony na tzn zgrubione endometrium. na poczatku grudnia mam widziec sie z moja gin o ile nie wczesniej bo nienawidze brac hormonow, zle po nich spie, czuje sie nabalonowana, napuchnieta, deprecha i wogole. niech znajdzie mi cos albo homeopatycznego albo dowcipnego bo przeciez istnieje!!!
LOLISZKA na glownym no prosze!!

))
RYSIA nawet jak nie napisalas nic z mgr w 1 dzien to nadrobisz z nawiazka w drugi a ja 3mam kciuki

))
a poza tym dzisiaj otwarcie gadalam do mojej przelozonej o moich godzinach pracy i problemami z budzeniem Leane, i w sobote mamy pogadac i moze da sie cos zrobic zebym np konczyla o 20h a nie 20.40 zeby mloda mnei widziala te pol godzine przed pojsciem spac i wiedziala ze jestem w domu.
poza tym zanim poszlam do pracy zaczela robic sie marudna wiec wzielam glizdusia na moje wyrko, matttkoooooooo co tam sie dzialo!!!!!!!!!! dwa razy wstala na nogi z podparciem na moim lozku

))))))))) a swoja droga po poludniu wpadla moja mama na chwile to Leane zlapala ja za palce i wstala naa nogi na podlodze

))))) cyzby miala zamiar odpalic torpedke i chodzic??

)))
a jak ja robilam wriatunia z siebie i mlodej w sypialni to tatus zupke gotowal malej

)))) pozniej juz ja jadlam kapusniak z wczoraj a Leane podchodzila do mnie zaciekawiona co ja jem wiec dalam jej na sprobowanie kilka duzych lyzek samej zupy to chyba smakowalo bo potem poraczkowala i wrocila jeszcze pochlipac

))
a tak w ogole to dzisiaj mamy swieto winka Beaujolais Nouveau, i po 3 kieliszku mi wesolo ze brechtam w glos

)))