kahaaa
Fanka BB :)
nice - tam są wasze dwa identyczne zdjęcia. i może ja głupia jestem, ale nie wiem jak oddać głos. tam nie ma żadnego "głosuj"...:-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To jak i mnie, buzia i rączki muszą być czyste. W domu zdarza się ze się czasem okida czymś ale w żłobku to nagminnie, panie chyba nie wiedzą do czego służy śliniak bo Oliwia jak wraca ze żłobka to ma nie tylko bluzkę brudną ale spodnie, skarpetki...A co do brudnych dzieci, to niestety taka ich natura, musiałabym Patryka co chwile przebierać bo do brudzenia sie ma prawdziwy talent nie lubie jak jest brudny ale też próbuje nie dać się zwariować i nie przebierać go ciągle Za to zawsze dbam o to żeby miał czyste rączki i buzie, i podobnie jak wioli strasznie mnie drażni i przeszkadza jak dzieci mają brudne buzie i to takie zaschnięte jedzenie albo gile
Rzeczywiście szkoda, że ten miły wieczór skończył się tak szybko ale nie ma tego złego ;-) Super, że Krzyś już taki samodzielny się robi :-)Więc tak:wczoraj wieczorem wybrałam się do Kielc do kina na kolejną część Zmierzchu.Nie jestem jakąś super fanką tej sagi(aczkolwiek nie zaprzeczam,podoba mi się cała ta opowieść),ale miło się wyrwać z domu,zresztą film mi się podobał więc oki.Była całkiem niezła ekipa znajomych,jechaliśmy na 3 samochody bo w sumie było nas 9 osób,w tym trzech panów,reszta same baby.Ja bez męża,zresztą wszystkie mężatki były bez mężówJakoś tak wyszło hehe.Wieczór nie mial się zakończyć tylko na lataniu po galerii i na kinie,bo mieliśmy jeszcze jechać do jednej z koleżanek,ale niestety pojechali beze mnie...Mój mąż zadzwonił w ostatniej chwili,że mały się obudził,że nie może go uśpić,że płacze....no i wiadomo wróciłam do domu,bo byłam już w swoim mieście i niedaleko domuSzkoda bo było tak fajnie.Ogólnie u nas oki,mały kochany i powiem Wam że odkąd wreszcie zaczął sam chodzić ja niesamowicie przy nim odpoczywam.NIe musze go prowadzać wszędzie,jedynie monitorować co robi i czy się nie chwieje na nogach,co znaczy zwykle że jest śpiący i może zaliczyć upadek.Jak zamiatam,albo sprzątam coś to łazi za mną i się cieszy z tego swojego chodzeniaNaprawdę,takie odnoszę wrażenie,że on się cieszy że sobie tak chodzi,a to to tu a to tam
nice - tam są wasze dwa identyczne zdjęcia. i może ja głupia jestem, ale nie wiem jak oddać głos. tam nie ma żadnego "głosuj"...:--
-(
Proszę o głosy na to zdjęcie, które jest jako pierwsze (czyli to po lewej stronie). To jest zdjęcie numer 290, numery zdjęć wyświetlają się po najechaniu kursorem na dane zdjęcie. Klika sie na to zdjęcie i wtedy można oddać głos. To drugie jak wklejałam to coś mi się schrzaniło w trakcie i myślałam, że się w ogóle nie załadowało. 

.Cóż,oddałam swój na Concitę,nie wiedząc o tym...a szczerze mówiąc,wolałabym nice albo Kromie,bo z nimi jestem bardziej "związana":-
dzieki kania ze pytasz juz lepiej ale uzgodnilismy z k ze to ostatni week w jaki poszedl do pracy