reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej witajcie!

sie splakalam, ale i tak dam wam linka
dla wszystkich zdolowanych, przytloczonych problemami..dla nas wszystkich
czasem warto miec taka chwile refleksji
na dzien dobry..
Nick Vujicic - Bez rąk, bez nóg, bez zmartwień! - YouTube

No dzięki wczoraj zryczałam się na dobranoc i dziś na dzień dobry.Musze powiedzieć,że super,pozytywny człowiek z tego faceta,musiał przejść długa drogę,aby osiągnąć taki stan ducha....
reszta później,miłego dnia laski!:-)

ahh zapomniałabym- Kania cieszę się,że jesteś cała i zdrowa!!!!!!!!!!

Czekam tez na bańki chinskie i będę zwalczać celulit :-D.
czekasz w sensie że na allegro zamawiałaś czy jak??? bo ja bym zainteresowana była:-D:-D:-D

dobranocka, padłam!!! wymiękłam!!! a najbardziej w szoku jestem (co zrozumie każdy kto zna moja córcię dobrze;-)) że Justyna taka zadowolona z siedzenia w chuście:szok::szok::szok:ps. i kuchenki zazdraszczam, bo u mnie palniki tradycyjne, w sensie że ogień sie pali jednak...
więcej z wczoraj nie pamiętam:baffled:
kania, matko!!!!!!!!wypadek??!!??!!dobrze że nic wam się nie stało!!!!!!!!!!!!! ja mam paranoję na tym punkcie... wyobraź sobie że do tej pory chyba raz prowadziłam samochód z młodą w środku i bez innych pasażerów-nianiek:sorry2:po prostu boję się ze jak zacznie marudzić to ja się nie skupię na drodze i coś się stanie, tfu tfu!!! a moje doświadczenie swoją drogą:nerd:

mamaagusi, wracaj wracaj:tak::tak::tak::-):-):-):***
moriam, a nie masz picassy?????????? bo jak masz to stamtąd linka możesz zapodać, bez włączania jutjuba do akcji:tak:
i tyle bo młoda sie obudziła:cool2:

Ida no i się nie dowiedziałam jak Twoje zatokowe sprawy i nocka????
Ja jestem niedzielnym kierowcą, za to moja mama ma prawo już 26 lat, jeździ w miarę bezpiecznie ale dziś to dała popis, zresztą ostatnio sama mi się przyznała że łamie wszelkie przepisy. Ma chyba za dużo na głowie, i zamiast myśleć o tym jak jedzie i gdzie jedzie to myśli o problemach i taki to dziś miałyśmy przykład tego....
Ty z Doris chyba nie macie co zwalczać chudzinki !!!

Rysia przykro mi z powodu koleżanki....
mamaagusi wracaj i nie znikaj kochana,ja lubię bardzo jak jesteś z nami!
Ida a co ty chcesz tymi specyfikami chińskimi robić?chyba nie ma co poprawiać co?
Makuc super,że jesteś na głównym i dziękuję ci bardzo za dobre słowo w stosunku do mojej osoby :-)
Dziulka i jak karteczka podziałała?
Natolin witaj:-)
Moriam,Kania powodzenia z Panem Weiderem;-)

U nas nocka z czterema pobudkami,z czego dwie były zanim się położyłam spać,wszystkie krótkie na jakieś 10 minut więc tragedii nie ma.Czas na śniadanko i drugą kawkę.Musze trochę ogarnąć w domu i może jakiś obiad?Hmmm tylko jakoś pomysłów nie mam.

CzarodziejkaM jak już ogarniesz u siebie to wpadnij do mnie :-) oczywiście na kawkę :-)
A co do Weidera mam nadzieję że to nie słomiany zapał, i dotrwam do końca :-)
Sheeney co u Ciebie??? Jak się czujesz??? Mam nadzieję że pojawisz się tutaj, nie znikniesz z BB !!!

reklama
kania no niestety nie jest tak jak piszesz no ale to nie miejsce na to i czas na użalanie się nad sobą. oczywiście, że chciałabym wszystko wyjaśnić, sprostować, że wcale taka wspaniała nie jstem, że wiele razy zawiodłam i niestety mam prawo się czuć tak jak się czuję. ale z własnej winy. nie chodzi tu o wyolbrzymianie rzeczy tylko o wyrzuty sumienia, które mam w stosunku do bliskich. jejku to straszne, całe szczęście, że jednak do wypadku nie doszło. ja to zawsze jak gdzieś dalej mamy jechać np do Poznania to się zawsze modlę żebyśmy dojechali i wrócili cali i zdrowi. no i całe szczęście, że Oliwia w żłobku już była:*
u nas dzisiaj dla odmiany ta nowa pieluszka nie przeciekła tylko się urwała rany ja wiem, że Aga dużo na wieczór i w nocy pije mleka no ale żeby pielucha nie wytrzymała? te poprzednie chociaż nie pękały, albo moje dziecko za długo śpi ale w zasadzie nad tym nie ubolewam. bede ją musiała w takim razie też w nocy z raz przewijać
Ida zrób sobie suwaczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry