reklama

Październikowe Mamy 2010

Mamaagusi takie poczucie jak Ty masz, to niejedna z Nas ma (w tym i ja) że kogoś zawiodłam, że jestem taka i taka, wyrzuty sumienia itp. W życiu są takie sytuacje, że takie odczucia są normalną reakcją. Jak dla mnie jesteś super dziewczyną, tylko uwierz w to :-) A co do pieluch to może rzeczywiście trzeba Agę w nocy przebrać, co by nie pękała w szwach pieluszka :-) Głowa do góry, ogromnie się cieszę że wróciłaś i nigdzie mi proszę nie znikać !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kania wiem ja naprawdę niesamowicie się cieszę, że ona tak śpi tym bardziej, że punkt 18 ona często sama do łóżeczka się wspina, no i zawsze jak jej spanie zaproponuję to biegnie ile sił w nogach to jest niewiarygodne normalnie, za to jak się tak wyśpi to ją w dzień tak energia rozpiera, że nie usiedzi przez sekundę no chyba, że je to wtedy tak. ale jak już się tak zmęczy to znów pada o 18 heh i tak się kółko zamyka

Mamaagusi to super, przede wszystkim że tak ładnie śpi tyle godzin. Oliwia też sama chodzi do łóżeczka że chce spać, my trochę przeciągamy jej tylko z tego względu żeby nie mieć pobudek o 3 czy 4 w nocy, bo to duża różnica 3 a 5 czy 6 rano. W tygodniu to bajka, bo oboje pracujemy, trzeba się pozbierać do żłobka ale w weekend jest ciężej...

kaniuś, kochana, zatoki + ibuprom=chwila spokoju:baffled: bez tego zasmarkaniec/połamaniec jestem bo normalnie nie da sie funkcjonować:no:dzisiaj spróbuję theraflu zatoki, może cuś bardziej pomoże:confused: nocka dzisiaj naprawdę w porząsiu:tak:dziekuję:*** za to poprzednia pod dyżurem małża cała "przebujana" na leżaczku:baffled:

mamaagusi, ty wiesz że ja cię rozumiem,,, ale postaraj sie uwierzyć że w czyichś oczach możesz naprawdę być >piękna< bez względu na wady i inne kwestie!!!!!!!!!!! zresztą kto jak kto, ja wiem o co kaman,,, i tym bardziej wiem jak trudno się otworzyć na kogoś/czyjeś odczucia względem siebie - więc tylko powtórzę: WRACAJ:-)
a nam pieluchy wytrzymują i 13h:-p
zapomniałam i aż mi głupio.........
rysiulku, strasznie mi przykro......15 tc... ogromne tulasy:-(

moriam, na link od ciebie nawet nie zajrzałam, wiem... tchórz jestem:sorry2:
spadam bo młoda kończy śniadanko, czyt. "koniec przerwy, matka":cool2:

kaniuś, kochana, zatoki + ibuprom=chwila spokoju:baffled: bez tego zasmarkaniec/połamaniec jestem bo normalnie nie da sie funkcjonować:no:dzisiaj spróbuję theraflu zatoki, może cuś bardziej pomoże:confused: nocka dzisiaj naprawdę w porząsiu:tak:dziekuję:*** za to poprzednia pod dyżurem małża cała "przebujana" na leżaczku:baffled:
Mnie teraflu bardzo pomogło, więc trzymam kciuki żeby Tobie też przyniosło ulgę. Super, że nocka dużo, dużo lepsza od poprzedniej. Miłego dnia z Misią :-)
Mamaagusi to u Nas jest tak, że jak się nie raz obudzi i chce mleka, wypije i dostaje powera ale na razie odpukać jest lepiej:-) !!!

Ostatnia edycja:
Dziulka współczuję wczorajszego dnia, mam nadzieję, że dzisiejszy będzie lepszy.
Rysia strasznie przykre, że przyjaciółka straciła dzieciątko :-(
Makuc jednak pozostanę przy porządkach u siebie, tym bardziej, że jeszcze nie skończone ;-)
a na colę i czekoladę niestety mam zawsze ochotę, jakaś uzależniona jestem czy co :confused:
A co do spacerów to też macie ciekawie. Mój za bardzo też nie chce w wózku jeździć, ale on nie chce na ręce, tylko chce chodzić w inną stronę niż bym ja chciała.
Moriam chyba właśnie ze mną nie w porządku :-D skoro sprzątam ;-)

Właśnie też się zastanawiam od wczoraj co z Wioli i Ragną. I o ile Ragna może dopiero wróciła od rodziców, tak to, że nie ma Wioli
jest naprawdę dziwne.

Kania dobrze, że nic Wam się nie stało!!!
mamaagusi kochana, nie znikaj, bądź z nami!

Mój synek drzemie, a ja chyba obejrzę sobie chociaż jeden odcinek "Oficerów" :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki witam sie dzis....neta mi wczoraj wysypalo i nie dako sie wejsc ehhh. Tak wiec Makuc to nie premedytacja ;-)
Rysia przykro mi z powodu kolezanki
Roxi gratki zeba i u nas dwojka gorna lewa wyszla :-)
Emis zostalo sie ciasto przez noc?
Maamagusi Agusua tak codzien od 18 noz bajka
Czarus Twoj opis o bombie tykajacejbuahhaa
Ika ja Ci na bank nie wyslalam ;-)
Moriam tego zdjecia sie nie da opisac takie jest the best. I czekam na filmiki Maury...a nie mowilam, ze jrasnoludki wymiataja
Idek odz do lekarza, bo u Ciebie to juz jest ostre zapalenie zatok, zeby Ci w przewlekly nie przeszedl, bo bol glowy nurowaby...obecnie jestem w tym temacie wiem . Moj dostal antybiotyk i nawet sterydy do nosa.
Kania ciesze sie, ze nic Wam nie jest
Narazie tyle zaraz wracam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry