Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na profesjonalny masaż zapisana jestem dopiero na luty, a mąż nawet nie zaproponował :-(Kania, uuuuf! Się zestresowałam przez chwilę ze coś Wam sie stało... Jak plecki dzisiaj? Jakiś nowy pomysł na zwalczenie bólu...? Może masażyk?Mój M. dzisiaj drugi dzien z rzedu ma zajecia ze studentami do 20:30... Wczoraj juz od 16 Justyna stała w oknie i cały czas co auto przejedzie to: TATUS, TATUS! Dzisiaj po obudzeniu tez pierwsze słowa to tatuuuuus!... Chyba teskni.
A jak Ty wychodzisz to też tak jest??? Dużo już mówi Justyś, Oliwia k na razie nie wymawia.Kania, no to tak jak u nas. Ładnie PAPA a potem jak tylko zamkną się drzwi to ryyyyyk za tatusiem. Mamusia nie mówi, tylko MAMA. Mówi też OSIU (na Wojtusia), KAKA (na wszelkiego rodzaju ptaki i kaczki), KOKO (na kota), HAUHAU (na pieski), CIOCIA (wyraźnie aż miło), KASKA (czasem na mnie wrrr... też wyraźnie), POSE (proszę), SIUSIU (jak chce siusiu), FUU (na kupkę), BABCIA i DZIADZIUS (też wyraźnie wymawia), ZUZIA (na wujka), PIC (na picie), AM (na jedzenie) i takie tam. Całkiem sporo.
) ,miękko ląduje w łóżeczku i wtedy już jest alarm!I od nowa
Wdech,wydech,wdech,wydech i.....udało się....śpi,ufff!Mamaagusi jak ja Tobie zazdroszczę!!!!Twoja córa to skarb jeśli chodzi o spanie,jeszcze to chodzenie do łóżeczka,tak jak u Kani,no po prostu marzenie!