reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa gratuluję Zuzince nowego zęba, ojej Twojego aż tak dopadły te zatoki??? współczuję bo to jest jedno wielkie cholerstwo !!! A Ty jak się czujesz??? Brzuch nie boli???

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie i sorki, ale mi nos rozwala katar, nie mogę aż mówić, współczuję laskom co mają zatoki chore, bo ja wiem, że mój katar maks. do jutra mnie pomęczy. SARISA- doczytałam ciebie i gratulacje ząbka dla Zuzi. RESZTA witajcie i sorki jak kogoś pominęłam i coś się wydarzyło w dzisiejszym dniu ważnego. Spadam bo moja księżna marudzi jak chora jest i muszę wokół niej latać.

kroma- ale do nas mowic nie musisz, wystarczy pisac:)) a tak powaznie, oby katar szybko minąl
Kania- jestem na uczelni, studenci maja zaliczenia, ja w tym nie uczestnicze, pacjentow malo, wiec siedze przed kompem. a na 15.30 na szczepienie jedziemy z Maura

obijam sie jak moge :-pi to calkiem na legalu:-)
siedze teraz i produkuje na allegro ogloszenie ze swoja suknia. Ciekawe czy uda mi sie ja pchnac,tyle tego..
nat- tak, to szczepienie

reklama
Dziulka, tak trzymaj. Pracujaca dzielna Kobietko!
Sarisa, gratulacje zębolkowe dla Zuzinka!
Kania, uuuuf! Się zestresowałam przez chwilę ze coś Wam sie stało... Jak plecki dzisiaj? Jakiś nowy pomysł na zwalczenie bólu...? Może masażyk?
Moriam, bezbolesnego szczepienia życzymy!
Kroma, zdrówka!

Mój M. dzisiaj drugi dzien z rzedu ma zajecia ze studentami do 20:30... Wczoraj juz od 16 Justyna stała w oknie i cały czas co auto przejedzie to: TATUS, TATUS! Dzisiaj po obudzeniu tez pierwsze słowa to tatuuuuus!... Chyba teskni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry