Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i już zazdroszcze weekendowego spotkanka
a kiedy przyjdzie taki czas że we trójeczke się spotkamy ehhh chyba marzenia ściętej głowy 

kaniu, Laurka dawidowe ma zapalenie oskrzeliDoris Laura Dawidowe ma zapalenie płuc, Roxi napisała o tym na wątku o wizytach.

hahaha dobre, to się nazywa męska logikano i wtrace swoje 3 grosze odnosnie facetow. moj nawet po sobie sprzata i po mnie tez, ale jak wraca z pracy to twierdzi, ze nie moze sie zajmowac dzieckiem bo przeciez byl w pracy. natomiast jak ja wracam z pracy to wtedy on nie moze sie zajmowac dzieckiem bo caly dzien sie zajmowal! generalnie on twierdzi, ze nie ma wolnego, bo sie musi zajmowac dzieckiem, ja natomiast mam 4 dni wolne w tygodniu!

buhahaha prawie z krzesła spadłama potem jeszcze : "wyżej dupa" hahahaha

no i szacun za nadrobienie ;-)nie ukrywam, że na to licze po cichuRoxi cieszę sie ze juz dobrze z patrykiem oj nameczyl sie ten twój synus ale moze dzięki temu w przedszkolu będzie okazem zdrowia:-)

No i czekam na twojego wypasionego posta ofkors :-)

a potem pewnie mąż bedzie w coś grał
to póki co się żegnam :*
)...myślałam jednak że jak tu wejdę to będę miała dużo do czytania a tu cosik nie chcecie się rozpisać
w takim razie uciekam do garderoby (może jednak uda mi się w końcu tam sprzątnąć)i myślę że jak wróce to będzie Was tu więcej

Emiliab i jak żyjesz??!!kac minął??!!
![]()

hejka, ja byłam u koleżanki, pół miasta zjechałam, bo jeszcze na zakupy poszłam, z dzieciakami, więc padam, ledwo żyję.
:-)
. A podoba ci się chociaż?