Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
no to ja tylko napiszę że u nas rządzi tekst: "podaj piwo, facet"kania swięta racja. No absurd! Zabrakło jeszcze słynnego tekstu: "podaj piwo , kobieto"![]()

i lecę dalej sprzątać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to ja tylko napiszę że u nas rządzi tekst: "podaj piwo, facet"kania swięta racja. No absurd! Zabrakło jeszcze słynnego tekstu: "podaj piwo , kobieto"![]()

Ale moja siostra dzisiaj ma to samo wiec moze jakiś wirus dzisiaj spozywam juz jakieś specyfiki angielskie niby lepiej bo tylko trzy gazy byłam od rana mam nadzieje ze mi to przejdzie bo idę jutro do pracy:-(Oby tylko dzieci nie podlapaly bo masakra no i mój k dwie godziny dojezdrza autem do pracy i mówi ze obsrany dwie godz nie wytrzyma
Zjadlam dzisiaj tylko banana za rada happy boje sie ruszać cokolwiek
no to ja tylko napiszę że u nas rządzi tekst: "podaj piwo, facet"
i lecę dalej sprzątać![]()

Pewnie bidulek wróci to będzie narzekał że mu nogi do d... włażą ze zmęczenia ale co tam, codziennie narzeka to żadna nowość nie będzie 

to to ja lubie :-) Dodo widze jak zawsze przekochany, Mikiego to zazdroszcze tego wyjazdu, a twój J to jak mój małż, raz bym go przytuliła a za chwile zdzieliła patelnią

co prawda chyba przepukliny nigdy nie miał ale jakiś wrażliwy w tym miejscu czy cuś
A że Ptysiek też lubi sobie w pępku pogrzebać to jedynie mój mu zostaje, nawet umie pokazać gdzie jest pępek jak się go pytam 
no niestety u mnie to więcej zabiegów wymaga takie wyjście z domuRoxannka przebierz tylko piżamę na strój wyjściowy i już :-)

A teraz odpoczywaj i zaleczaj kaca, a smaki masz takie same jak ja, zupka chińska najlepsza na kapcia w gębie 
ma tak samoHappy, Natolin, pewnie, że lepiej mówić, niż liczyć, że ktoś się domyśli, ale ja bym tak bardzo chciała, żeby mój mąż czasem się jednak czegoś domyślił... Ech.. Jak się tak wszystko gada, o wszystko prosi, to tyle rzeczy traci swój urok...

hahah ale agentA chyba Wam nie mówiłam, że jak dzisiaj dosypiałam, a Pudzianek oglądał w łóżeczku bajki to zdjął sobie dół piżamy i pampersa i posikał łóżko ;-)

To Patryk dzisiaj tylko spodnie od piżamy zdjął, z pieluchą już był bardziej kulturalny i ją zostawił na swoim miejscu ;-)

O jedzeniu wczoraj nawet mowy Niebylo 
Tyle ze Kubuś lubi
Tyle razy mu mówię ze mnie to nie 
Jak tam Adaś dzisiaj lepiej troszkę?

jeszcze tylko mój angielski i ok 21 postaram się na spokojnie nadrobić WSZYSTKO (nooo może prawie wszystko). U nas dzisiaj dzień spędzony intensywnie, gdyż przyszła do mnie w odwiedziny moja dawno nie widziana lepsiejsza koleżanka z pracy i siedziała długoooo w sumie. A potem lekcje, praca i wszystko inne i tak dzień PRAWIE zleciał. no nic. jakaś egoistka ze mnie, że tylko o sobie ostatnio piszę
:-(