Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Praca, żłobek, dom i kolejny dzień leci ...
Też nie potrafie na te tematy rozmawiać, nawet jeśli mi się należy, ba, nawet ostatnio miałam coś jakby obiecane no i jest cisza, druga strona milczy, a ja nie jestem lepsza i też nie pójde się upomnieć ehhh i tak czekam i licze na jakiś cud 
;-) ja już sie na książke czaje 

Ja to moge sobie co najwyżej pomarzyć :-(
Chyba moje libido wraca do "normy" 
to ja nie znosze jak ktoś ma mylne pojęcie o kotach. Ja miałam kotke 14 lat i była moim najlepszym przyjacielem! Psy też lubie ale koty kocham poprostu :-)
:-)
). no i tak se razem w domu siedzimy... chociaż częściej to jest takie "razem ale osobno"
ps. ja bym do sąsiadów poszła z kg cukru, coby im się słodko mieszkało, i z Hanią, coby się im słodko ukazała, i powiedziałabym że moje słodkie dziecię nie moze spać przez ich hałasy i czy mogliby bla bla bla
a jakby to nie pomogło to następnym razem z mordą bym poszła
więc chyba jednak stówka z portfela wyleci dla speców od naszej mebli i będzie przeprowadzka szafy
ps. tak w ogóle to zastanawiam sie czy moje dziecię nie gada monosylabami, jak jej kuzynka (ciut starsza), normalnie nadaje takie cuś: do Mka "ta, gdje"(tata gdzie idziesz), a do mnie np "ma, da"(mama daj)
oczywiście jak ma natchnienie
ale mam takie zdanie jak Kania. u mnie tylko ostatnio akcja musiała być przeprowadzona, bo on po sobie zapominał czegokolwiek zrobić, ani szklanki odstawić, ani skarpetkami trafić do brudów - trza było naprostować
)...współczuję:-(
, troszkę przez sen popłakiwała ale to juz nad ranem i do 9 pospała, a jutro ją budzić musimy o 7 więc tatuś już usypia myszkę...fajnie że syropki w końcu posmakowały!!! a lepiej już się czuje córcia???
) ale jak już pisałam, gdybym za każym razem miała rację to już ze dwie pełne szczęki by miała
zębol wylazł???ps. tak jest psze pani, ćwiczonka zaliczone wczoraj zostały
kuuuuuurde, aż mi głupio ale spytam: na kiedy masz termin, słońce????
ostatnio M jej na siłę rozdziawił otwór gębowy i stwierdził że dziasła napuchnięte jak ja pierdziu
dzisiaj 10 dzień dopiero, i to nie wiem czy pocwiczę bo mnie napiernicza... za ciasne spodnie chyba miałam
ps. pamiętasz o 3minutowych przerwach między seriami?;-)aaaaaaa, wiem co miałam pisać: na jednej strince jak znalazłam opis weidera to nr.5 czyli nożyce były pokazanetak, że leniwa noga leży na podłodze, a w aplikacji którą sobie na fołna ściągnęłam "leniwa" jest lekko uniesiona nad podłogę
któa jest poprawna??? bo raz tak raz tak robię

:-)

dowiemy sie z czego aż tak namietnie sie "uczysz"?

jak rozmowa poszła???
ja mam spore wsparcie, ale i tak czasami wymiękam...

żonę sobie już wychowuje?
nie musiałabyś sama zagadywać
nie, no na serio to zgadzam się ze słowami sariski

dziękuje :* chociaż nie wiem czym sobie zasłużyłam na taką reakcjeRoxannka dzięki za Twój post!!!!!!!! :-******
;-)
Co prawda nic tam do mnie nie ma, ale już się przyzwyczaiłam i zapobiegawczo też nic nie napisałam 
;-)
A nad reakcją męża się nie zastanawiaj, myśle że każdy facet z takiego ataku by się ucieszył
Ja też zawsze mam milion myśli a potem na myśleniu się kończy, a wczoraj wziełam sprawy w swoje ręce hahah dosłownie