ikaa29
Fanka BB :)
Witam i znowu 10 stron do nadrobienia ale myślę że mi to szybko pójdzie
happy cieszę się że wypad do kina się udał.szkoda tylko że to tak daleko ten klubik.
makuc jak dzionek minął bo ranek widzę że nieciekawy,my też po 6 już pobudka,moje udawanie nic nie dawało ani tv bo musiałam powtarzać po Lence co jest na ekranie.A jak negocjacje wywalczyłaś co chciałas?
kania zdrówka dla Was a ja cię czytam naturalnie :-) a do sierści ja np się nie mogę przyzwyczaić nie cierpie i do teściowej to ja z tego powodu też nie bardzo lubię jechać na dłużej.
wioli,doris też niewyspane dziś propnuje wcześniej się położyć bo ja mam takie plany ale czy mi coś z tego wyjdzie, doris ach wybaczam wybaczam ofkors :-)
natolin ty tu nie strajkuj ojoj
moriam i jakpo wizycie?o doczytałam to fajnie bo się martwiłam
rysia fajnie ze pospałaś a twój Miłek miał wczoraj imieniny?
czarodziejka wsółczuje że sie tak męczycie oby szybko się wybił ten ząbek
wioli tych słodyczy trochę prześlij mi bo mój organizm sie cukru domaga
emilia już 13?my dopiero 9 a gdzie reszta
kroma właśnie ten czas niech ktoś wydłuży dobę
asik ja też fotki nie widziałam :-(
sariska ooo takie pieski to ja bym mogła mieć co nie gubią sierści
eliza oby to nic poważnego
mamaagusi tak wtedy się zarejestrowalam ale pisać dopiero zaczęłam jakoś w połowi września 2011
roxannka weekend w pracy nieciekawie
ida aleś się rozpisala
i ty też masz zamiar strajkować hę????
happy cieszę się że wypad do kina się udał.szkoda tylko że to tak daleko ten klubik.
makuc jak dzionek minął bo ranek widzę że nieciekawy,my też po 6 już pobudka,moje udawanie nic nie dawało ani tv bo musiałam powtarzać po Lence co jest na ekranie.A jak negocjacje wywalczyłaś co chciałas?
kania zdrówka dla Was a ja cię czytam naturalnie :-) a do sierści ja np się nie mogę przyzwyczaić nie cierpie i do teściowej to ja z tego powodu też nie bardzo lubię jechać na dłużej.
wioli,doris też niewyspane dziś propnuje wcześniej się położyć bo ja mam takie plany ale czy mi coś z tego wyjdzie, doris ach wybaczam wybaczam ofkors :-)
natolin ty tu nie strajkuj ojoj
moriam i jakpo wizycie?o doczytałam to fajnie bo się martwiłam
rysia fajnie ze pospałaś a twój Miłek miał wczoraj imieniny?
czarodziejka wsółczuje że sie tak męczycie oby szybko się wybił ten ząbek
wioli tych słodyczy trochę prześlij mi bo mój organizm sie cukru domaga
emilia już 13?my dopiero 9 a gdzie reszta
kroma właśnie ten czas niech ktoś wydłuży dobę
asik ja też fotki nie widziałam :-(
sariska ooo takie pieski to ja bym mogła mieć co nie gubią sierści
eliza oby to nic poważnego
mamaagusi tak wtedy się zarejestrowalam ale pisać dopiero zaczęłam jakoś w połowi września 2011
roxannka weekend w pracy nieciekawie
ida aleś się rozpisala
i ty też masz zamiar strajkować hę????
. Brokuły i szpinak nie są konieczne,ale jajka owszem,ale jak ślubny nie trawi,to tyz może być bez...

I razem jadłyśmy lody na patyku