reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam i znowu 10 stron do nadrobienia ale myślę że mi to szybko pójdzie

happy cieszę się że wypad do kina się udał.szkoda tylko że to tak daleko ten klubik.
makuc jak dzionek minął bo ranek widzę że nieciekawy,my też po 6 już pobudka,moje udawanie nic nie dawało ani tv bo musiałam powtarzać po Lence co jest na ekranie.A jak negocjacje wywalczyłaś co chciałas?
kania zdrówka dla Was a ja cię czytam naturalnie :-) a do sierści ja np się nie mogę przyzwyczaić nie cierpie i do teściowej to ja z tego powodu też nie bardzo lubię jechać na dłużej.
wioli,doris też niewyspane dziś propnuje wcześniej się położyć bo ja mam takie plany ale czy mi coś z tego wyjdzie, doris ach wybaczam wybaczam ofkors :-)
natolin ty tu nie strajkuj ojoj
moriam i jakpo wizycie?o doczytałam to fajnie bo się martwiłam
rysia fajnie ze pospałaś a twój Miłek miał wczoraj imieniny?
czarodziejka wsółczuje że sie tak męczycie oby szybko się wybił ten ząbek
wioli tych słodyczy trochę prześlij mi bo mój organizm sie cukru domaga
emilia już 13?my dopiero 9 a gdzie reszta
kroma właśnie ten czas niech ktoś wydłuży dobę

asik ja też fotki nie widziałam :-(
sariska ooo takie pieski to ja bym mogła mieć co nie gubią sierści
eliza oby to nic poważnego
mamaagusi tak wtedy się zarejestrowalam ale pisać dopiero zaczęłam jakoś w połowi września 2011
roxannka weekend w pracy nieciekawie
ida aleś się rozpisala :szok: i ty też masz zamiar strajkować hę????

reklama
Halo

to ja przyszłam, a prawie nikogo nie ma ;-)
Iduś 10.07, a Ducan byliśmy razem z M. ponad miesiąc tylko zrobiliśmy I i II fazę nie zdążyliśmy dojść do utrwalającej mój schudł 12 kg ja 7-8 a efekt trzymał się do tej pory, a bylismy w lipcu tamtego roku. A na priva napiszę :-) choć ja korzystałam ze stronki którą mi Emiś i Mamagusi przesłała
Ragna to zazdraszczam, że tyle jesz i chudniesz no nie tyjesz.......... dziś ponownie się z Tobą w bólu łączę u nas zaczęli młotkiem, a teraz przeszli na wiertarę i powiem Wam, że mnie to już śmieszy dziś chyba nie mam już siły na złości
Maqc, Roxi wiem, że mi łatwo mówić, ale sądzę, że musicie delikatnie wspomnieć o SWOICH pieniążkach
Roxi jak fajnie, że się dziś zjawiłaś
Happy zaraz będę szukać Twojego syncia :-)

to chyba tyle

Ida jakby sariska nie miała czasu,to ja się mogę dukanem praktycznym podzielić:tak:. Brokuły i szpinak nie są konieczne,ale jajka owszem,ale jak ślubny nie trawi,to tyz może być bez...

Idę popatrzeć na synową:tak:

kroma, w sumie to każde zwierze potrafi być wredne, jak i człowiek ;-) No i są psy co też niszczą rzeczy w domu, widziałam na własne oczy :tak: A ja koty lubie ale właśnie nie za to ich przymilanie się, bo moja kotka to akurat nie była z tych milusińskich i chyba to mi się najbardziej podobało. Tzn nas czyli moją rodzinke kochała ale obcych nie bardzo lubiła i nie można było tak poprostu do niej podejść i ją pogłaskać hehe :-p A ze mną spała w jednym łóżku od drugiej klasy podstawówki, dopóki mój mąż nie zajął jej miejsca, czym była wielce obrażona :rolleyes2: I razem jadłyśmy lody na patyku :rofl2: ehhh czasem nadal za nią tęsknie ... była członkiem rodziny :-(

roxi, :-D:rofl2::-p;-):-D
czuję się olana przez Kanię:rofl2:więcej wypasionych nie piszę bo widzę że wypłaszają mamuśki:-p
:laugh2:
to ty jeszcze tych dwóch rzeczy nie powiązałaś ... wypasiony post=cisza na bb :rofl2:

moriam, dobrze że wszystko ok, ale masz racje, lepiej trzymać ręke na pulsie i kontrolować wyniki za jakiś czas :tak:
Wcześniej miałam napisać i jakoś mi umkneło, obejrzałam ten filmik z ddtvn i super, że was tam pokazała, znaczy że jakieś jedne z lepszych jej dzieł :-) Szkoda tylko że was do programu nie zaprosili, wy zdecydowanie ładniejsi od tych w studiu :-p

, a tak poważnie, to nie da się każdemu odpowiedzieć, i wszystkiego przeczytać jak się ma mało czasu.
oj nie da się nie da, ale trzeba próbować ;-)

A ja już pozmywałam i miałam robić popcorn ale mąż na kanapie zasnął, zresztą tradycyjnie ostatnio, a mnie się jakoś odechciało jeść ... zdecydowanie za dużo ostatnio jem :ninja2:

miałam zapytać czy ktoś wie co z sheeney bo chyba dawno jej nie było ? czy wszystko u niej ok ?

reklama
Ida nooo,napisałam już co nieco nt.synowej:tak:. Dodam jeszcze,że...czekam na wiosnę,coby zrobić sobie wycieczkę w pewne miejsce,aby młodzi mogli sobie"pogadać";-). Może tym razem zostanę hmmmm.... zaproszona?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry