reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi ale nad którym imieniem na K??Czy może nick? jak nick to odpada, bo już w rodzinie 1 jest ;-).
Jeśli chodzi o pieniązki to łatwo mi powiedzieć, pewnie też bym się nie upomniała, ale to dość nieładnie z ich strony. To jakby pokazać dziecku lizaka i mu zabrać ehhhhhhhhhhhhhh ...a zapomniałam Ci napisać czekam na umowę ;-)

reklama
Hej
Przyznam się bez bicia :-X,że was tylko pobieżnie przelecialam bo nie mam siły.
Mamaagusi roxi ida tomek dalej kaszle i chrypi i gorączkę ma i taki jest birdniutki. Po paracetamolu mu przechodzi na trochę. Dużo śpi co jest dobre
Buziak i dobranoc

sarisa, oczywiście na k, do nicka aż tak przywiązana nie jestem, chociaż kiedyś tak chciałam mieć na imie i nawet dla córeczki też rozważałam, ale małż kategorycznie zaprotestował ;-)
ciesze się że wszystko ok w twojej pracy, znaczy się jednak wiedzą co robią :-) ja mam nadzieje, że w przyszłym miesiącu mi tego "lizaka" dadzą :rolleyes2:

kahaaa, zdrówka dla Tomeczka! Dobrze, że chociaż śpi, regeneruje siły i tak bardzo go choroba nie męczy :sorry2:

A tak wogóle to i na mnie już pora i spać uciekam ... kolorowych!

Kahha biedaczek, a może inhalator kup? dziewczyny wiem, że inhalowały i było ok? Albo może poproś w tych niby aptekach jakiś syrop wykrztuśny dla małych dzieci? Bo z kaszlem i chrypką niestety trzba jakoś walczyć

Roxi podoba mi się, ale jak już pisałam póki co zostaje Pola JUlia ;-), ale jak się już okaże kto tam jest póki co widzę, że obstawianki są 2:1 na dziewczynkę ;-)

Ostatnia edycja:
Ida nooo,napisałam już co nieco nt.synowej:tak:. Dodam jeszcze,że...czekam na wiosnę,coby zrobić sobie wycieczkę w pewne miejsce,aby młodzi mogli sobie"pogadać";-). Może tym razem zostanę hmmmm.... zaproszona?
no baaaa:-):-):-)

to ty jeszcze tych dwóch rzeczy nie powiązałaś ... wypasiony post=cisza na bb :rofl2:
bez kitu:-D
a tak wogóle to ida podsuneła mi pytanie do ciebie ... czy nie zastanawiałaś się nad mym pięknym imieniem dla swej drugie córy ?:rofl2:;-):-p

spadufa, pierwszejsza byłam:rofl2::-p:-D

zaczynam srać w gacie przed jutrzejszym dniem, więc BAAAAARDZOOOOOOO PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ o kciuki...

witam siem wieczornie. jak fajnie mi sie kaszle... w robocie jak uslyszeli jak ja mowie to okrzyk: "alleluja Bog istnieje" i polewka. mam cholernie donosny i mocny glos i lali ze mnie. a tak poza tym to glizdus ok.zanim poszla do niania to probowala wlezc na... oparcie od wersalki!!!! a teraz was nadrobie:

KANIA to oskrzela, na bank bo obrazowo mowiac chyrlam jak stary gruzlik, w gardle mam zyletki.

MAKUC jak wino ci sie sfermentowalo to nei wywalaj tylko zostaw sobie jako ocet do salaty, my specjalnei z malzem robimy takie zlewki do jednej butelki a potem ocet winny do salaty taki dobry ze szok.

IDA kusisz tym Weiderem..... tylko jak jestem zjechana po robocie to mam ochote zatopic sie w posciel i zapomniec o calym swiecie.... a jak Leane w domu ejst to jak przy niej cwiczyc jak ona wlazi na mnie.
trzymam kciuki za jutrzejszy dzien... wdech wydech wdech wydech....

Idusia, Roxi a może tak pięknie mi podrzucicie jakieś ładne męskie imiona ;-).......bo tutaj z wyborem mam duży problem
Idek i ja kciukasy trzymam i bez bicia się przyznaję, że też nie doczytałam buuuuuuuuuuuuuuuuuu
Roxi pewnie nie doczytałaś. Mój M. dziś pojechał zawiesć moje l-4 i mu kierowniczka powiedziała, że trzymaja dla mnie etat buahhhaaa

sarisa, z męskimi to i u mnie ciężko było :baffled: dobrze że coś wybraliśmy bo by mojemu Ptyśkowi bezimienność groziła :ninja2::rofl2:;-) a z takich co mi sie podobają ale w najbliższej rodzinie już są to Tomek i Michał :tak:
A z praca to miłe, wiem że cie to nie interesuje ale uważam że lepsze takie zachowanie niżby jakieś problemy stwarzali :happy2:

ida, kciuki trzymam chociaż nadal nie wiem za co :-p szczepienie jakieś jutro macie ?

Ej no i spac miałam iść juz dawno :dry:

reklama
Sarisko ja żem Ci podawała ostatnio dużo męskich imion,ale widzę że wszystkie nie w Twoim typie więc już więcej podawać nie będę:-D;-)

a ja nadal czekam na swoją kurewnę...powinni być lada moment więc jak tylko usłyszę zgrzyt zamka to zmykam lulu by zobaczyć ją dopiero jutro:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry