Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rysia tylko nóg nie polam![]()

a jeśli chodzi o studia to to już daaaawno było - nie pamiętam
, kciuki zaciśniete
a tak na dobrą sprawę dla chcącego nie ma nic trudnego, przecież wiele jest rodzin śpiących w tym samym pomieszczeniu co dziecko

my po świętach prawie trzy tygodnie się leczyłyśmy, oj było hardcorowo, a teraz mnie coś łamie...
, ale herbatką nas poczęstowali i rybki do akwarium dostaliśmy w nagrodę:-). I zrobiłam jakieś fryty na obiad z kotletami z zamrażarnika i jestem zdegustowana. Adzia dostała z warzywkami - żeby nie było.
. No i na razie to wszystko. Zaraz spadam bo już późno, pa.
.
.
- Amelkę pokazywałam tu,na galerii,czasem nawet w moim towarzystwie
.Zresztą,nic ciekawego,nie macie czego żałować
.
.Jak mieszkaliśmy na wsi,Tomir zawsze jakieś kociaki znosił do domu,pałętało się potem toto wszędzie,ale dopiero jak przyszła do nas nasza Dżemba,zobaczyłam,ja można mieć silną więź ze zwierzakiem.Ona była wyjątkowa,taka przekochana,że lepszego psa bym nie znalazła na świecie.

.AAAA!!!!Alleluja
- pytałaś o ten obrazek,tak?Doszedł,doszedł- baaardzo ładnie wyszedł
.Polecam.A Amelka jak go zobaczyła,to taki wrzask podniosła,że go chce,że masakra- dawno już takiej afery o coś nie widziałam
.
.

Łomatkojedyno!!!!Moje dziecko wstało o tej porze????Może jeszcze uśnie....Póki co żegnam się,może jeszcze zajrzę.Kochana ja to rozumiem tak, że jak napiszę wypasionego posta to cisza jest wyłącznie dlatego, że czytają go wszystkie Mamy, które obecnie są zalogowane na bb ;-)to ty jeszcze tych dwóch rzeczy nie powiązałaś ... wypasiony post=cisza na bb Miałam zapytać czy ktoś wie co z sheeney bo chyba dawno jej nie było ? czy wszystko u niej ok ?
Ja chcę kota ale jak się wyprowadzę, żeby mógł sobie wyłazić do woli na dwór, żebym się nie zakichała, dla dzieciaków niech się uczą przebywać ze zwierzakami i chcę psa jeszcze, ale podejrzewam, że M nas wygoni, bo on nie przepada.