sheeney
Fanka BB :)
Czesc laski
U mnie (u nas) wszystko dobrze ,Tomkowi zeby wychodza na potege
czasem ma dni gdzie marudzi ciagle ale ogolnie to straszna z niego przylepa,uwielbia sie przytulac,szczegolnie nad ranem jak go biore do nas do lozka
obejmuje mnie reka i spi wtrulony we mnie:-) Drugie malenstwo coraz bardziej szaleje w brzuchu,a juz mi sie wydawało,ze spokojniejszy od starszego brata
Nie ma mnie na forum bo szczerze mowiac wole czas poswiecic na inne rzeczy
a i czasem sie irytuje tym co tu czytam ,wiec sie zbytnio nie udzielam,chociaz nie powiem ale podczytuje bo to silniejesze ode mnie...
Przywiezli nam dzisiaj prysznic,na ktory czekalismy ponad 2 miesiace!!!!
:-):-):-) i mam nadzieeje,ze Tomek szybko sie z nim upora i bede mogla sie wylegiwac w wannie z sauna..
A jutro przyjezdzaja moja mama i brat wiec nie bede sie nudzic na pewno
Kania buziak dla Ciebie:** Tak tylko jeszcze chciałam na temat wyjazdow z dziecmi małymi,Sariska, Ragna nie ma sie czego bac i nieprawda ,ze nie mozna miec frajdy z takiego wyjazdu.My juz planujemy wyjazd z dwojka gdzies gdzie ciepło gdzies we wrzesniu albo pazdzierniku,zeby mały Tymek nie był juz taki malutki i zeby nie było juz tak goraco.Takze nie ma sie co bac ;-)
U mnie (u nas) wszystko dobrze ,Tomkowi zeby wychodza na potege
czasem ma dni gdzie marudzi ciagle ale ogolnie to straszna z niego przylepa,uwielbia sie przytulac,szczegolnie nad ranem jak go biore do nas do lozka
obejmuje mnie reka i spi wtrulony we mnie:-) Drugie malenstwo coraz bardziej szaleje w brzuchu,a juz mi sie wydawało,ze spokojniejszy od starszego brataNie ma mnie na forum bo szczerze mowiac wole czas poswiecic na inne rzeczy
a i czasem sie irytuje tym co tu czytam ,wiec sie zbytnio nie udzielam,chociaz nie powiem ale podczytuje bo to silniejesze ode mnie...Przywiezli nam dzisiaj prysznic,na ktory czekalismy ponad 2 miesiace!!!!
:-):-):-) i mam nadzieeje,ze Tomek szybko sie z nim upora i bede mogla sie wylegiwac w wannie z sauna..A jutro przyjezdzaja moja mama i brat wiec nie bede sie nudzic na pewno
Kania buziak dla Ciebie:** Tak tylko jeszcze chciałam na temat wyjazdow z dziecmi małymi,Sariska, Ragna nie ma sie czego bac i nieprawda ,ze nie mozna miec frajdy z takiego wyjazdu.My juz planujemy wyjazd z dwojka gdzies gdzie ciepło gdzies we wrzesniu albo pazdzierniku,zeby mały Tymek nie był juz taki malutki i zeby nie było juz tak goraco.Takze nie ma sie co bac ;-)
;-)
. Takze od poniedzialku ruszam. Promisss!