reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej,
Kania, jestem, jestem. Czytałam, co zdążyłyście napisać od rana:)
Sheeney, fajnie, że u Was wszystko dobrze. Oby Tomkowi szybko ząbki wyszły! My też myślimy raczej o wyjeździe we wrześniu. Wcześniej co najwyżej do Ustronia, bo tam ciotka ma dom i często tam wyjeżdżamy - miło, spokojnie i moja rodzina, którą Hania bardzo lubi.
Sariska, oby zawroty głowy szybko minęły. Też uważam, że powinnaś sobie dziś odpocząć.
Co do farbowania, to ja już dawno nie farbowałam. Kiedyś wybierałam różne odcienie brązu, generalnie ciemne kolory, ale to chyba dlatego, że takie zwykłe farby z rossmanna w kolorze miedzi albo innych jaśniejszych nie zafarbowałyby moich raczej ciemnych włosów, a jakoś nie miałam ochoty ich rozjaśniać u fryzjera. W ogóle wczoraj po raz n-ty postanowiłam, że jednak trochę włosy zapuszczę, ale pewnie za kilka tygodni zmienię zdanie i polecę do fryzjera :P
Na spacerek nie poszłyśmy, bo zimno. W ogóle zdarzył się nam dziś przykry wypadek. Postanowiłam, że posadzę Hankę znów na nocnik, ale w związku z tym, że nie chce na nim siedzieć, to postawię go przed lustrem. No i postawiłam, rozebrałam jej pampka, ale mi zwiała. No więc wpadłam na świetny pomysł i stwierdziłam, że dam jej przykład - no to siedzę na tym nocniku (oczywiście w ciuchach, by nie było wątpliwości), ale ona dalej gada. No to gadam mężowi, który dziś z domu pracuje, by teraz on posiedział. No i on usiadł i zaczął się wydurniać, że niby sika albo kupsko robi. Hania stanęła sobie w pobliżu i patrzymy, a ona sika. Mąż szybko zerwał się z nocnika, by po szmatę pobiec, a ona bidulka chciała za nim. No i wbiegła na te siki, poślizgnęła się i runęła jak długa. Oczywiście strasznie płakała, bo się przestraszyła i uderzyła główką o podłogę, a do tego trzeba ją było przebrać, bo wylądowała w swoich siczkach:no: Stwierdziłam, że ja to mam jednak głupie pomysły... A miało być tak pięknie...
Sariska, mi się też zdaje, że drugą dziewczynkę będziesz mieć. Imiona Pola i Julia bardzo mi się podobają. Chyba wybrałabym Polę, bo Julii jest już strasznie dużo:) Co do męskich, to mnie podobają się następujące: Igor, Tymon, Sebastian, Bastian, Karol, Konrad (ale zdrobnienie Kondzio już nie bardzo). Póki co te przychodzą mi do głowy.

Ostatnia edycja:
Ragna to nieźle z tym nocnikiem wyszło, biedna Hania.
Nie martw się tym tak bardzo, tulam Was mocno :***
A co do włosów, to ja przez zimę zapuszczam żeby na wiosnę mieć co obciąć :-)
Sarisa mnie się bardzo podobają męskie imiona takie jak Karol, Igor, Michał, Konrad, Mateusz, Tymoteusz, Adrian, Daniel, Damian.

Znikam po moją córcie, miłego dnia i weekendu Wam życzę.

HAPPY no bo już myslalam ,ze Ci pozazdroszcze tego spania Amelki do 8-9tej, ale jak w nocy masz takie pobudki to chyba wolę tak jak jest. Krótsza ,ale w większosci przespana noc.

MAŁA_MI to trzeba bylo olac tą łazienkę. Zrelaksuj się u znajomych i niech dzieciaczki się fajnie integrują ;-)

RAGNA no przeciez chcialas dobrze , więc się nie obwiniaj. Przykro mi ,ze Hanusia wywinęła orła :-(

KANIA Tobie również miłego weekendu ;-)

Ja tylko na chwilę,zaraz kompa dosiądzie mój syn;-)

sariska,doris przyjemnego spotkania:-D. I nadal wam zazdroszczę:tak:
kania ja lubie brąz czekoladowy,ale niech fryzjerka ci doradzi;-)
ragna biedna Hania,no i ty:-(. Chciałaś dobrze... :****

A tak dla rozluźnienia: robiłyście sobie "wróżbę",o której Prokop mówił w DDTVN? Wziąć najbliżej leżącą książkę,otworzyć na 45 stronie i przeczytać pierwsze zdanie. Opisywać będzie ono nasze życie seksualne w 2012 roku;-). Mi wyszło: <Prawniczy żargon oznaczający"skąd mam wiedzieć?">;-)

Idę się zastanawiać,co to oznacza:tak:.
Miłego dnia

Sariska własnie spojrzałam,ze we wtorek ide do lekarza :-p oglnie czuje sie dobrze,chociaz kosci łonowe mnie tak bola jakbym sie niezle potłukła gdzies i boli przy kazdym ruchu...:confused2: a poza tym to luzik ,chociaz wolałabym juz urodzic i moc spac na brzuchu i bez problemu sie schylac..Czy przytyłam to sie dowiem u lekazrza bo nie chce mi sie wzyc w domu ale cos mi sie wydaje,ze chyba nie za duzo przytyłam co niezmiernie mnie cieszy qle zobaczymy

Ide umyc Tomusia bo czuje niezła kupe g.....:-D

Doris, właśnie mi się przypomniało, że zapomniałam Ci pogratulować wyników Mikiego. Zdolny chłopak:) Fajnie, że chce jeszcze bardziej się starać:)
Emiliab, wolę sobie w ten sposób nie wróżyć. Jeszcze mi wyjdzie jakiś opis pogrzebu albo katastrofy...:)

Ostatnia edycja:
no co za dzień:no::no::no:. Dzwonił Miki ,ze na w-fie cos zrobil z palcem i nie moze nim ruszac. Takze po pracy smigam z nim na przeswietlenie. Oby to nic powaznego . Wkur... ili mnie w tej szkole , bo chyba powinni do mnie zadzwonic zwlaszcza ,ze on cierpial , a oni mu powiedzieli ,ze jak wróci ze szkoly to zeby mi powiedzial ,zebym z nim na przeswietlenie pojechala :wściekła/y:.Mówi ,ze bardzo go boli :-(. Jak będzie zlamany to chyba nici z zimowiska (choc tyle dobrze ,ze to ręka) i 2000zł poszło się p***

reklama
doris- może wybity tylko, ja jak wybiłam to bolała jakbym połamała, dopiero jak mi go wstawili to przestał.
emilia- ja mam pod ręką akurat w Ciemności i też wolę nie zaglądać bo to smutna książka o przemocy. Prokop durnoctwa jak zwykle wymyśla, nudzi mu się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry