Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapraszam do mnie, nałożę w ekspresowym tempie :-)Co do farbowanie włosów to mi już dawno przyszła farba - MIEDŹ ale coś się zabrać nie mogę za farbowanie, bo ciągle coś wypada.
Stwierdziłam, że ja to mam jednak głupie pomysły... A miało być tak pięknie...
. I nadal wam zazdroszczę
.
oglnie czuje sie dobrze,chociaz kosci łonowe mnie tak bola jakbym sie niezle potłukła gdzies i boli przy kazdym ruchu...
a poza tym to luzik ,chociaz wolałabym juz urodzic i moc spac na brzuchu i bez problemu sie schylac..Czy przytyłam to sie dowiem u lekazrza bo nie chce mi sie wzyc w domu ale cos mi sie wydaje,ze chyba nie za duzo przytyłam co niezmiernie mnie cieszy qle zobaczymy 

. Dzwonił Miki ,ze na w-fie cos zrobil z palcem i nie moze nim ruszac. Takze po pracy smigam z nim na przeswietlenie. Oby to nic powaznego . Wkur... ili mnie w tej szkole , bo chyba powinni do mnie zadzwonic zwlaszcza ,ze on cierpial , a oni mu powiedzieli ,ze jak wróci ze szkoly to zeby mi powiedzial ,zebym z nim na przeswietlenie pojechala
.Mówi ,ze bardzo go boli :-(. Jak będzie zlamany to chyba nici z zimowiska (choc tyle dobrze ,ze to ręka) i 2000zł poszło się p***