reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no i jestem po raz kolejny dnia dzisiejszego;-)Miłosz dopiero usnął (a tak wogóle to Ikaa-na Twoje pytanie odpowiadam tak,Miłosz miał wczoraj imieniny:-)),poza tym tym które pytały to egzamin mam z kodeksu rodzinnego i opiekuńczego (przeczytałam se go kilka razy (czyli 2) i co mam być to będzie):-Dpoza tym mój M właśnie pojechał po szanowną kurewnę,która spędzi u nas cały weekend:dry:a więc musita wiedzieć jaką radością teraz tryskam:baffled:a tak poważnie to (całkiem) dobrze że będzie,bo zajmię się moim terminatorkiem pod moją nieobecność spowodowaną mą edukacją;-):-Da więc za wiele styczności ze sobą mieć nie będziemy:-D

aaa i ja mega wypasionego posta też nie napiszę bo nie chce byśta zamilkły jeśli jest tak jak Roxi napisała:wypasiony post=cisza na bb :rofl2::rofl2:

Wioli mam w sobotę chyba o 12 (ale z tymi kciukami to nie nadwyrężaj ich)ja tam idę tam na farta a kciuki przydadzą się na poprawkę jakby się jednak nieudało:-D
Sarisko współczuje tych nieprzyjemnych drgań wierarki:wściekła/y:
Ikaa dziękuje w imieniu Miłosza i dobrej nocy Ci życzę:-)

Roxi jak fajnie, że się dziś zjawiłaś
:* przyznam że nie było łatwo, jak się już wypadnie z obiegu to nawet po jednym dniu nieobecności jest ciężko się wbić, ale jakoś sobie radze ;-)
a co do swoich pieniążków, to wiesz, ciężko jest pracodawcy wytłumaczyć że one ci się należą, bo zawsze znajdzie się jakieś ale, dlatego ja często nawet nie rozpoczynam takich tematów, być może to błąd, póki co czekam ...:-(
a tak wogóle to ida podsuneła mi pytanie do ciebie ... czy nie zastanawiałaś się nad mym pięknym imieniem dla swej drugie córy ?:rofl2:;-):-p

dobra, nie będę Wam przeszkadzać.pa.
ej bez takich ... a tak wogóle to czekam na odpowiedź dot mojego posta bo reakcja twoja była naprawde mile zaskakująca :zawstydzona/y::-)

ikaa, a co ty tak nic o sobie nie napisałaś ? :rolleyes2: z pracą fakt nieciekawie, ale może tylko w sobote pojde, wkońcu jeden dzień odpoczynku się przyda :sorry2:

aaa i ja mega wypasionego posta też nie napiszę bo nie chce byśta zamilkły jeśli jest tak jak Roxi napisała:wypasiony post=cisza na bb :rofl2::rofl2:
bardzo proszę mnie nie cytować w tak negatywnym kontekście :-p i posta megawypasionego wysmarować coby moją mylną hipoteze obalić :tak:
spóźnione życzenia imieniowe dla Miłoszka!

u mnie nadal wiercą...........
współczuje :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja pomykam spać. Tak sobie pomyślałam, że chętnie być się na jakąś salsę zapisała. Muszę poszukać, czy w pobliżu nie ma jakichś zajęć. No ale to nie dziś, pewnie jutro też nie:P
Dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry