reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja na chwile, bo zaraz mi malz kompa zabierze:(
dziulka, eliza, ida- dzieki za komplementy:))nie jest tak pieknie jak piszecie, ale milo posluchac:))

z Maura u lekarza nie bylam, ale dzwonilam, zeby przeanalizowac wyniki i ponoc to wszystko w normie, takie odchylenia do 4 roku zycia moga byc, bo normy w lab. sa dla doroslych podawane, wiec ufff..kamien z serca, ale oczywiscie za jakis czas powtorze badanie, bo spokojna nie jestem do konca.

dziekuje wszystkim za kciukasy!!!!

ida- ja 3 minut miedzy seriami nie czekam, ale zaczne:) troche to dluugie zaczyna sie robic, zajmuje mi to juz ponad 20 minut..staram sie rzeczywiscie po 3 sek spinac. A w cwiczeniu 5, 1 i 3 ja zawsze mam w gorze ta nieaktywna noge. Tak trudniej:)
a te nozyce w tej aplikacji to w szybkim tempie czy tez z przytrzymaniem w spieciu sa?
dziulka- no ja tez po cc. weider nie ukrywam troche nudny i trudny jest. Ja ci proponuje 8 min abs. Znajdziesz na you tube. To 8 min zestawy , kazdy na inne partie miesni.mozna codziennie zapodac brzuch= na zmiane z inna partia-np. posladki czy nogi,czy rece

nat
- a co to za zdrada? kto/co moze byc ciekawszy od bb?:)

edit: a co to dzisiaj tak wczesnie wszystkie do lozek startuja? a moze co ciekawego w tv sie zapowiada?

moriam, z przytrzymaniem...hardcore dla mnie:baffled:a te przerwy ponoć MUSZĄ być:tak:
mamaagusi, ej ja nawet nie zwróciłam uwagi na tamtą godzinę:szok:coś ty, szydełkowała czy co?:-Dnie chcę do dawnych nastrojów wracać, więc nie będę pisała że nikt moich postów nie chce czytać:-p:rofl2::-Dps. a do tego "dziękuję" to ja mam jakiś uraz i baaaardzo rzadko klikam:zawstydzona/y:
na galerię zapraszam:-p

Ida- jakiś masz syndrom z tym nie czytaniem, mnie też rzadko kto zauważa :-), jak Natuś pisze czeka na sprzyjające warunki pewnie my nie jesteśmy tymi warunkami, a tak poważnie, to nie da się każdemu odpowiedzieć, i wszystkiego przeczytać jak się ma mało czasu.

ida heh ja wstałam żeby Agę nakarmić i się obudziłam i nie wiem czemu pomyślałam o tobie. szybko przeleciałamw głowie posty i stwierdziłam że cię nie było więc w tel jak już młoda nakarmiona była napisałam heh gdzieś ty się podziała:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry