hello,
może zacznę od nadrabiania:
rysia- gratuluje zdania egzaminu! Super że masz już to za sobą i z takim wynikiem końcowym:-)
natolin pytałaś jak moja sesja, a więc ja takiej typowej sesji już nie mam, bo mi dwa egzaminy po prostu zostały- jeden właśnie zdaję w tą sobotę co będzie a kolejny jakoś w marcu. No i potem tylko dalsze pisanie pracy i mam nadzieję że obrona w czerwcu. No ale do tego mam jeszcze egzaminy z kursu pedagogicznego

.
Fajnie tak jak rodzice przywożą jedzonko, ja też zawsze lubię jak dostajemy wałówkę do domu od moich rodziców jak wracamy od nich

. Co do gry mahjong to ja w nią bardzo często grałam w ciąży jak byłam na przemian z forum:-) Zrobiłaś mi smaka tym ptasim mleczkiem.
alicja Kochanie marsz do lekarza! Z takimi dolegliwościami nie ma co dłużej czekać skoro domowe leczenie nie pomaga!
czarodziejka współczuję tego wychodzenia zębów, u nas chyba znowu coś idzie bo zachowanie mojego syna mówi samo za siebie że coś jest nie tak. Dzisiaj np od rana nie ustępował mnie na krok... i ciągle płacz.
ladygab witaj!
makuc poczekaj jeszcze trochę aż zrobi się cieplej i wtedy pójdziesz do sklepu
dziulka i jak tam wskazówki wagi podczas diety, leci w dół?:-)
kania a co to się tej nocy działo, że hardcorowo było? U nas rano też było -18 na termometrze.
dorisku super że weekend z sariskami się udał!:-)
Mój syn właśnie usnął, taki marudny dziś był że myślałam że nie dam sobie już z nim rady. Siedzę jeszcze w piżamie, bo przez to jego marudzenie nie byłam w stanie nic zrobić koło siebie. Zaraz mąż wróci z pracy, bo dziś pierwszy dzień był po urlopie.
Wczoraj byliśmy na obiedzie u mojego kuzyna, potem wszyscy poszliśmy z dzieciakami na sanki i na górkę, oh ile ten mój syn miał radości jak na przemian ja albo mąż z nim zjeżdżaliśmy z górki:-).
Dzień szybko przeleciał a na koniec pokłóciłam się z mężem, tak więc nastrój mi za bardzo nie dopisuje.
Na dworze jest bardzo zimno tak więc dzisiaj poza tym że muszę iść śmieci wywalić to nigdzie nie wychodzę. :-)