reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kania ja się nie wykręcam:-p tylko jak 1 dzień nie nadrobię to potem jest więcej i więcej i wiecej wy normalnie zahamowań nie macie:-p a ja potem nie wiem za co się zabrać:-) a miałam się pożalić, że ja muszę się na jakieś ćwiczenia poprawiające kondycję zapisać bo normalnie za moim dzieciem nie nadążam. wczoraj stałam w kuchni a Aga obok mnie, odwróciłam gowę, żeby sięgnąć po coś potem patrze Agi nie ma:szok: no to znając ją rzucam wszystko w cholerę i lecę do pokoju a ona weszła w te pare sekund na łóżko i już prawie na biurko się dostała:szok::szok::szok: ja nie wiem, normalnie moja mama teraz jedzie do siostry na 2 tyg i ja nie wiem jak dam radę z tym szybkim dzieckiem moim:-D chyba jakieś wsparcie będę musiała sobie załatwić:-D

aaaa i jeszcze nie wiem czy nie doczytałam czy jak, sarisa ty już znasz płeć??
rany coś nie tak z moją pamięcią jeszcze do sarisy, zdjęcia poncza już dawno na zamkniętym:-)

Mamaagusi to może zaczniesz ćwiczyć w domku???
Jak Aga pójdzie spać :-)
Doskonale rozumiem, że jak się jeden dzień opuści na BB, to później ciężko nadrobić ale ja wierzę w Ciebie :-)
Czasami jakieś tam hamulce mamy :-)
To się siostra z poncha ucieszy :-)

mamaagusi a co dokładnie przerabiasz teraz z chemii?:-) Ojeja jak ja zawsze lubiłam chemię szczególnie tą organiczną:-)
kania ja chętnie oddam CI jednego mojego pączka;-) zapraszam do Krakowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry