reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania,super,że wreszcie się wyspałaś:-):-):-):tak::happy::***
kroma- hehe,ja tak samo- jak zaczęłam,to dwa wieczory i po:-D.Myslałam,ze King mi sie troszkę "przejadł",ale okazuje się,że nie:-)- "smakuje" nadal tak samo świetnie.Podobała mi się i żałowałam,ze taka krótka;-):-p:-D.A co do zębów,u nas to samo- 6 i nie chce byc więcej,choc wciąż "fałszywe alarmy".Troche to dziwne dla mnie,bo dotąd "szły książkowo"-ilośc mcy - 6.No,ale cóż....poczekamy cierpliwie,w końcu wyjdą.A że i tak świetnie sobie radzi z jedzeniem,to nie ma problemu.Tylko twardsze rzeczy,typu jabłko np. jeszcze nie,bo tergo nie daje rady przeżuć.

Ostatnia edycja:
reklama
Wojtek 7,8 miesiąc kasowniki puścił. później poszły górne jedynki i dwójki, nastepnie dolne dwójki koło roczku. później WSZYSTKIE TRÓJKI I CZWÓRKI szły prawie jednoczesnie tzn dolne 3 pierwsze a górne trójki i wszystkie czwórki czyli 6 zębów dwa tygodnie męczył masakra była... teraz boje się tych5;p, ale już mały wszystko je bez krojenia nawet kotleta w rękę, schaba czy mielonego, jabłko nawet pół dostaje i szama... bułkę, tak więc nie muszę bawić się w miksowanie i rozdrabnianie.
u nas słońce, ale zimno.... miałam iść z koleżanką do figloraju z dzieciaczkami dziś, ale nic z tego bo jej córcia wymiotowała w nocy:|

Dzien Dobry wszystkie mamy tylko się przywitam i lecę jak się ogarnę to napiszę coś a tak w ogóle to witam Happy:-D i spóźnione życzenia przesyłam bo wczoraj nawet nie zajrzałam,no nic kawka i do roboty.

Nadrobiłam, więc wracam do pracy...

Sarisa
ja Cię na bb ściągam myślami, cieszę się że u Was wszysko dobrze i że zdążyłaś się już obkupić, a raczej dzieciaczki :-) Sobie też coś spraw, może mąż na Dzień Kobiet Ci jakąś niespodziankę zrobi :-) Miałam od poniedziałku wrócić do ćwiczeń ale mi nie po drodze...
Kroma masz alergię na kompa??? Czemu się nie wyspałaś??? Jak Ola i jej nocne problemy z sikaniem???
Efa jestem pod wrażeniem :-) i mam nadzieję że interes opłacalny :-)
Ika co z Twoim nastrojem?? Stało się coś?
Mała_mi szacun !!! Miłego dnia na zajęciach :-)
Ida wczorajsza próba inhalatora nie lepsza od poprzedniej ale nie poddaję się ;-) Pukam Oliwii po pleckach :-)
Czemu z korkami załamka??? Nie chcą się "chadry" uczyć??? Czy brak chętnych???
Jak to po japońsku jest???
Śledzie hmmmmm, nic nie sugeruję ;-)
Agusinka życzę, żey okasływanie szybko minęło.
Dziulka nie martw się tak tym jedzeniem/niejedzeniem. Oliwia teraz też niewiele je, ale lekarz nam mówił, że to norma, żeby piła bo to najważniejsze.
Dobrze, że tato zrozumiał swój błąd, a jeśli nawet nie, to przynajmniej przeprosił.
Zyczę Wam dużo odpoczynku, po tych jazdach !!!
Happy tak szybko książkę zmiażdżyłaś??? Wow !!!A co do zębów, to myślę że Amelce wyjdą później hurtem, tylko byle by bezboleśnie.
Renata ogarniaj się i wracaj.
Wioli ale wróć !!!
Dawidowe jak Laura???
Emiliab i wiadomo co z tym konkursem??? Czy w ogóle się odbędzie???
Kuba pewnie trochę zawiedziony co???
Doris, Roxannka, Alicja co u Was?

Ostatnia edycja:
Dziulas, chyba jednak odpuszczę ci bekhenda tym razem. ale to tylko dlatego że @ przylazła i nie mam ochoty na jakąkolwiek aktywność fizyczną:-p:crazy::cool:
Kroma, Wioli, Kania, zbereźnice:-p:-Dpo japońskiemu znaczy ze "jako tako":-praz lepiej raz gorzej:rofl2:a że teraz @iszon przylazł to szybko porządne ocieplenie nie nastąpi:crazy:

Małżon każe mi CV pisać:cool:

Tak wogole to nie jestem w pracy niewiem czy zauwarzyliscie:-pMoja mama ma zapalenie oskrzeli tym sposobem mam wolne dobrze ze moja siostra pracuje tam gdzie ja i niemam problemu zeby w razie czego załatwić sobie zamianę
Ida to u mnie tez po japonsku;-)Do mnie tez przylazla rano @ wiec na ocieplenie w najblirzszym tyg nie licze;-)

reklama
Tak wogole to nie jestem w pracy niewiem czy zauwarzyliscie:-pMoja mama ma zapalenie oskrzeli tym sposobem mam wolne dobrze ze moja siostra pracuje tam gdzie ja i niemam problemu zeby w razie czego załatwić sobie zamianę Ida to u mnie tez po japonsku;-)Do mnie tez przylazla rano @ wiec na ocieplenie w najblirzszym tyg nie licze;-)
Wioli zdrówka dla mamy, dobrze że możecie się w razie "w" zamienić z siostrą. No i współczuję @, u Ciebie się też ociepli jak minie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry