dorisday2512
Fanka BB :)
dzień dobry mamusie ;-)
SARISA fajnie ,ze o nas myslisz i wskakujesz się zameldować. A humorek mój gdzie? Hmmn nie wiem , może do Anglii wyjechał ;-)
EFA trzymam kciuki zatem ,zeby wena Cię natchnęła i podręcznik napisał się szybciutko ;-)
MAŁA_MI po takim dniu , dwóch dzieciaczkach , pracach domowych to ja Ci się nie dziwię ,ze weny już braklo na bb. Odpocznij czasem.
AGUSIA zdróweczka życzę !
STRIP no to widzisz , ja nic nie wiedziałam ,ze Ty ciuszkami handlujesz. Nie dziwne ,ze startujesz o 4tej, bo tak jak piszesz – do południa tylko handel na ryneczku. A stronkę jakąś macie ? A u mnie co? Nic nowego. Dzieciaki zdrowe , facet czasem wkurzający
, w pracy u mnie ostatnio niepewna sytuacja , bo firma kiepsko stoi, do tego budowa domku znów się opoźnia o kolejny rok . No sama widzisz - życie!
DZIULKA ładnie ze strony taty ,ze jednak przeprosil i nawet z kwiatkiem. Mojemu to nigdy w zyciu słowo na 'p' nie przejdzie przez usta .... pomijając przekleństwa. Fajna z Ciebie psiólka ,ze takie paczki robisz.
HAPPY już przeczytałas tą urodzinową ksiązkę??? Czyzby aż tak dobra ? A jeśli chodzi o zęby to u nas to samo . Same falstarty a nowych kłów brak. Już od wielu wielu miesięcy nic.
KROMA współczuję niewyspania.
KANIA no bardzo się cieszę ,ze się dziś wyspałas . Czyżby sukces w inhalacjach? Dzięki ,ze pytasz o mnie :-), tylko ,ze u mnie nico nowego.
WIOLI a jak u Was? Kubus już zdrowy? I u Ciebie @ ? widzę ,ze jest nas dziś sporo za@wanych. Łojejuniu , ależ miałaś wypadek :-( Dobrze ,ze wróciłas do zdrówka , choć trochę to trwało. A z tym 'rozmazaniem' to jakbym siostrę słyszała. Ostatnio jak wieczorem skręcila stopę , to przed wyjazdem do szpitala – malowała paznokcie u stóp
. A co do pamięci to pamiętasz to dlatego ,ze bylo to traumatyczne przeżycie. Ja tez pamiętam rózne niemile przezycia z dziecinstwa ,a nie pamietam jak wczoraj bylam ubrana ;-)
DAWIDOWE a Ty co tak pukasz jakbyś wchodzila do obcych???
IDA znów masz @? Co wchodzę na bb to Ty masz @ ;-). Cos jej u Ciebie za dobrze.
SARISA fajnie ,ze o nas myslisz i wskakujesz się zameldować. A humorek mój gdzie? Hmmn nie wiem , może do Anglii wyjechał ;-)
EFA trzymam kciuki zatem ,zeby wena Cię natchnęła i podręcznik napisał się szybciutko ;-)
MAŁA_MI po takim dniu , dwóch dzieciaczkach , pracach domowych to ja Ci się nie dziwię ,ze weny już braklo na bb. Odpocznij czasem.
AGUSIA zdróweczka życzę !
STRIP no to widzisz , ja nic nie wiedziałam ,ze Ty ciuszkami handlujesz. Nie dziwne ,ze startujesz o 4tej, bo tak jak piszesz – do południa tylko handel na ryneczku. A stronkę jakąś macie ? A u mnie co? Nic nowego. Dzieciaki zdrowe , facet czasem wkurzający
, w pracy u mnie ostatnio niepewna sytuacja , bo firma kiepsko stoi, do tego budowa domku znów się opoźnia o kolejny rok . No sama widzisz - życie!DZIULKA ładnie ze strony taty ,ze jednak przeprosil i nawet z kwiatkiem. Mojemu to nigdy w zyciu słowo na 'p' nie przejdzie przez usta .... pomijając przekleństwa. Fajna z Ciebie psiólka ,ze takie paczki robisz.
HAPPY już przeczytałas tą urodzinową ksiązkę??? Czyzby aż tak dobra ? A jeśli chodzi o zęby to u nas to samo . Same falstarty a nowych kłów brak. Już od wielu wielu miesięcy nic.
KROMA współczuję niewyspania.
KANIA no bardzo się cieszę ,ze się dziś wyspałas . Czyżby sukces w inhalacjach? Dzięki ,ze pytasz o mnie :-), tylko ,ze u mnie nico nowego.
WIOLI a jak u Was? Kubus już zdrowy? I u Ciebie @ ? widzę ,ze jest nas dziś sporo za@wanych. Łojejuniu , ależ miałaś wypadek :-( Dobrze ,ze wróciłas do zdrówka , choć trochę to trwało. A z tym 'rozmazaniem' to jakbym siostrę słyszała. Ostatnio jak wieczorem skręcila stopę , to przed wyjazdem do szpitala – malowała paznokcie u stóp
. A co do pamięci to pamiętasz to dlatego ,ze bylo to traumatyczne przeżycie. Ja tez pamiętam rózne niemile przezycia z dziecinstwa ,a nie pamietam jak wczoraj bylam ubrana ;-)DAWIDOWE a Ty co tak pukasz jakbyś wchodzila do obcych???

IDA znów masz @? Co wchodzę na bb to Ty masz @ ;-). Cos jej u Ciebie za dobrze.
.... może cisza przed burzą? Oby nie.