reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania żadna tajemnica przechodzilam przez pasy w pl jeszcze i samochód mnie potrącił miałam zmiazdrzona stopę obita miednice i wstrząs mózgu 2 operacje pól roku w gipsie napoczatku jedzilam na wózku bo nogę musiałam mieć wysoko a ze było lato to zeby moc wyjść na powietrze musiałam na nim smigac pózniej juz wystarczaly kule dlatego teraz nie mogę chodzić na obcasach:-(

Kania żadna tajemnica przechodzilam przez pasy w pl jeszcze i samochód mnie potrącił miałam zmiazdrzona stopę obita miednice i wstrząs mózgu 2 operacje pól roku w gipsie napoczatku jedzilam na wózku bo nogę musiałam mieć wysoko a ze było lato to zeby moc wyjść na powietrze musiałam na nim smigac pózniej juz wystarczaly kule dlatego teraz nie mogę chodzić na obcasach:-(
Szok :szok::szok::szok::szok:. Przykro mi, ale dobrze że wszystko jest ok bo jest prawda??? Oprócz tych obcasów??? Kierowca poniósł konsekwencje????

Tak wszystko ok stopa tylko boli jak dłużej polaze albo na zmianę pogody kierowca była młoda dziewczyna z mojego miasta dostała wyrok w zawieszeniu pamietam jak raz mnie odwiedziła w szpitalu i powiedziała mi nie martw sie do wesela sie zagoi:-DPózniej pól miasta mówiło na mnie Batman tak wysoko lecialam:-DNas szło 4 tylko ja nie zdarzylam uciec najlepsze jest to ze juz w szpitalu gdy mnie badali oczywiscie byłam zaryczana i chyba w tym szoku zapytałam mojej koleżanki czy jestem rozmazana:-D

Kania 17 byłam w drugiej klasie liceum niewiem skąd to sie bierze ale pamietam każdy szczegół nawet twarze pielęgniarek a niepamietam co przedwczoraj robilam:szok:

Jeny jak mi sie nic niechce jeszcze schabowe sobie dzisiaj zaplanowalam nienawidzę tluc kotletow panierowac a pózniej myć te talerze:wściekła/y:Jak ja ci tej stołówki zazdroszczę każde pieniądze bym dała zeby nie musieć
gotować zaraz nakarmie mojego kurdupelka i idę nyny moze wena na tluczek mi przyjdzie :-D

reklama
Kania 17 byłam w drugiej klasie liceum niewiem skąd to sie bierze ale pamietam każdy szczegół nawet twarze pielęgniarek a niepamietam co przedwczoraj robilam:szok:

Jeny jak mi sie nic niechce jeszcze schabowe sobie dzisiaj zaplanowalam nienawidzę tluc kotletow panierowac a pózniej myć te talerze:wściekła/y:Jak ja ci tej stołówki zazdroszczę każde pieniądze bym dała zeby nie musieć
gotować zaraz nakarmie mojego kurdupelka i idę nyny moze wena na tluczek mi przyjdzie :-D
Pamięć masz dobrą ale krótką, tak jak ja :-D:-D:-D:-D
Oj kotlety to ja bym zjadła jakby mi ktoś usmażył :-)
Kolorowych !!!
Może załóż interes w UK z mamą i siostrą - obiadki na tel.:-)
Ty będziesz wozić, mama z siostrą gotować a obiad będziesz miała już gotowy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry