reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc- nic na siłę;-):tak:Mały nałóg od czasu do czasu jest ok;-):-D.Cieszę się,że Cię tu widzę :*.
kania- u nas to szczekanie troche dziwnie brzmi....:zawstydzona/y::baffled:- nie "hau - hau" ,czy "łoł-łoł" ,tylko ona naprawdę szczeka:zawstydzona/y:- wydaje takie krótkie,urywane dźwięki "A!A!" - jak pies...taki zajadły ratlerek....nieraz ludzie na ulicy dziwnie się patrzą:zawstydzona/y:....
Emiś,dzięki :****:blink:

reklama
emilia- dzięki za życzenia :-)
Kania- Olka już nie sika w nocy, budzi się i woła, że chce, ale za to po tych lekach ma rozwolnienie od wczoraj i przed chwilą ją myłam bo aż ze śluzem poszło. A w nocy do mnie przychodziła i mówiła, że ją brzuszek boli.
Makuc- uzależnienie ciężko się leczy a najlepiej tym czym się jest uzależnionym.
Happy- u nas jest hał, i jest kiri na kotka, a ka ptaszki chyba ka jest i tyle. No u nas jak widzi wrony, kruki to mało z wózka nie wyjdzie. Ty masz dzisiaj imieniny, to sobie wybrałaś porę, raczej rodzice tobie, wszystko na raz, potrójny prezent ci się należy w marcu. Zdrówka

Kroma hmmm to rzeczywiście niedobrze jak ją tak rozwalnia.
Dobrze, że to sikanie nocne jest już za Wami.
Uzależnienia to moja specjalność (mam to w genach:-D) także Makuc z tych w miarę przyjemnych nie ma sensu się leczyć :-)

Witam Was cieplutko

Dziś nasze święto , zatem przesyłam Wam kobietki wielkie buziaki :-)

Poczytałam Was sobie (bo nie bylo tego duzo), ale nawet nie wiem co odpisac :cool:
Powiem tylko ,ze cieszę się dziulka,ze zadziałałas i udało Ci sie jakos wysłac tatę do domu ;-)

Ja wczoraj wypuscilam się do galerii i jak zobaczylam te wszystkie piękne wiosenne , kolorowe ciuszki to nie moglam sobie odmówic i kupilam sukienkę:-p. Potem wpadla mi w oko kurteczka ze skóry i tak wołała mnie ,zebym ją kupiła ,ze dałam sie namówić. Przydały by się jeszcze buty... ale ceny mnie zniechęciły :-(.

Dorian wczoraj popisał mi długopisem ścianę :wściekła/y:. Co za urwis z niego!

p.s. dostaję smski z zyczeniami z okazji dnia kobiet , ale w większosci od kobiet :-D ... sama nie wiem co o tym myslec ;-)

Ostatnia edycja:
Z okazji DNIA KOBIET najlepsze życzenia:

Zdrowia... pieniędzy...

i powodzenia...

Lubię Was wszystkie:

i WIEDŹMY i JĘDZE

No i NIEWIASTY ( bo te to są wszędzie)...

Ale nie pora dzisiaj na morały...

Zawiążemy związek -

NA WIEKI WYTRWAŁY...

Trzymajmy się razem...

tak będzie wygodnie....

Niech chłopom na nasz widok opadają spodnie...

Niech im się w porach to i owo wznosi...

Nośmy głowy w górze; niech to ON poprosi,

Niech nam się spełnią najskrytsze marzenia...

Niech akcje podskoczą nie do pomyślenia...

Niech na nasz widok drży męska połowa...

Niech od oglądania się za nami boli chłopów głowa...

Niech nam Pan Dyrektor da podwyżki duże...

Niech każda z Was dzisiaj dostanie róże...

Tego Wam życzy...

Na chłopów nie liczy...

Wasza koleżanka...

(co ma też punkt słaby)

TRZYMAJCIE SIĘ BABY !!!!!!!!!!!

Witam i też życze wszsytkiego dobrego w Dniu Kobiet ;-);-)

Kania widze że Twoja ma podobne pomysły z rzucaniem się. Ostanio coraz częściej tak robi i jednym okiem zerka czy widze i reaguje. Ode mnie tego nie zaobserwowała.

Własnie nasapiło przebudzenie księżniczki bo dziś od 5,40 na nogach jesteśmy ale otworzyłam okno i śpi dalej :-D:-D.

Jak wstanie do zbierzemy kości i pojdziemy na spacerek zaliczając mały sklep bo soli brak, oleju......

Dziulka nieźle ci się udało wyprawić tate. Nie ma to jak znajomi w każdym końcu świata.

Happy wyobraziłam sobie jak idziesz i coś z wózka uajada. hihihih

Makuc nie czaj się. My nie zwierzyna a napewno nie padnięta.

reklama
Dawidowe pewnie w żłobku podłapała takie zachowanie, moja nigdy nie wycierała nosa w rękaw a teraz namiętnie to robi (to na pewno z żłobka przyniosła). Teraz jak wytrze sobie, to jeszcze woła "mokro" :-)
A jak Laura się czuje???
My pewnie też na spacer wybędziemy jak skończę pracę, bo dziś piękna pogoda u Nas tylko mroźno z rana było.

I oczywiście też składam Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry