Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
Dołączam do składania wszystkim Babeczkom życzeń:-)wierszyk Doriska wymiata więc tylko sie pod nim podpiszę
i życzę wam wszystkim cudnego Dnia Kobiet
Beti, a ja dzisiaj nie będę Ci składała życzeń imieninowych, znajdę jakąś Beti w kalendarzu w sezonie letnim i osobiście Ci złożę, może być?
bo tak wszystko naraz to
ja swoich imienin nie mam jak przełożyć, ale przynajmniej Tobie zrobię "dobrze"

niom, a nocka u nas już druga z rzędu z jakimś jęczeniem przez sen
wstała o 8 i już na spacerek pojechała. a ja idę zaraz coś szykować sobie na wieczór, tylko co
pada śnieg, nic mi sie nie chce, brzuch mnie boli jak du.rny, a jak pomyślę o kombinowaniu jakiegoś sexi stroju na wieczór i wbijaniu swoich wałków w niego to tak kobieco się czuję ze full wypas
spadam bo marudzę znowu...
maqc, kombekforgut:-(
i życzę wam wszystkim cudnego Dnia Kobiet
Beti, a ja dzisiaj nie będę Ci składała życzeń imieninowych, znajdę jakąś Beti w kalendarzu w sezonie letnim i osobiście Ci złożę, może być?
bo tak wszystko naraz to
ja swoich imienin nie mam jak przełożyć, ale przynajmniej Tobie zrobię "dobrze"

niom, a nocka u nas już druga z rzędu z jakimś jęczeniem przez sen
wstała o 8 i już na spacerek pojechała. a ja idę zaraz coś szykować sobie na wieczór, tylko co
pada śnieg, nic mi sie nie chce, brzuch mnie boli jak du.rny, a jak pomyślę o kombinowaniu jakiegoś sexi stroju na wieczór i wbijaniu swoich wałków w niego to tak kobieco się czuję ze full wypas
spadam bo marudzę znowu...
maqc, kombekforgut:-(
.
jeżeli któraś z Was zna ten język i posiada chęci do nauczania, bądź zna kogoś kto móglby udzielać lekcji z tego języka to proszę o kontakt na priv