reklama

Październikowe Mamy 2010

Dołączam do składania wszystkim Babeczkom życzeń:-)wierszyk Doriska wymiata więc tylko sie pod nim podpiszę:cool2:i życzę wam wszystkim cudnego Dnia Kobiet:tak:

Beti, a ja dzisiaj nie będę Ci składała życzeń imieninowych, znajdę jakąś Beti w kalendarzu w sezonie letnim i osobiście Ci złożę, może być?:-Dbo tak wszystko naraz to :no: ja swoich imienin nie mam jak przełożyć, ale przynajmniej Tobie zrobię "dobrze":elvis::rofl2::-D

niom, a nocka u nas już druga z rzędu z jakimś jęczeniem przez sen:baffled:wstała o 8 i już na spacerek pojechała. a ja idę zaraz coś szykować sobie na wieczór, tylko co:confused:pada śnieg, nic mi sie nie chce, brzuch mnie boli jak du.rny, a jak pomyślę o kombinowaniu jakiegoś sexi stroju na wieczór i wbijaniu swoich wałków w niego to tak kobieco się czuję ze full wypas:wściekła/y:
spadam bo marudzę znowu...

maqc, kombekforgut:-(

reklama
Witam mamusie,

zabiegana jestem trochę ostatnio no i przyznam szczerze że brak mi weny ostatnio:-( no ale pamiętacie o mnie jeszcze?

Chciałam złożyć wszystkim posiadaczkom dwóch chromosomów X wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta!:tak:;-)

Mam teraz chwilę wolnego, bo dziecko śpi ,mąż majstruje przy aucie. Obiad mam wczorajszy, więc nie muszę nic na razie robić.
Jutro wieczorem po pracy G. wyjeżdżamy na Śląsk i czeka mnie zabiegany czas, bo mamy trochę odwiedzin w planach no i do tego w sobotę idę w poszukiwaniu sukni ślubnej:szok:.

Bardzo cieszę się że widzę tutaj makuc, happybeti.

hej dxiewczynki, a raczej zgodznie z dzisiejszym trendem kobietki.
ja sie tylko zameldowuje, weny brak, moze troche ponadrabiac, w pracy mam maly huragan i brak humoru.
Poza tym ok.
Do wszelkich zyczen dolaczam sie i ja! A wierszyk Doriska tak mi sie spodobal , ze kradne i zamieszczam na fb,a co!:)
pozdrowionka

ogloszenie parafialne:

pilnie poszukuje osoby mogącej nauczać j.chorwackiego on-line :-p jeżeli któraś z Was zna ten język i posiada chęci do nauczania, bądź zna kogoś kto móglby udzielać lekcji z tego języka to proszę o kontakt na priv :cool:

wrócilam z miasta . odebralam pesel mamy, dokumentację z leczenia Mikolaja (do ubezpieczenia) i złozylam pita mojemu. Tylko głowa mnie okropnie rozbolała:baffled:

moriam kradnij kradnij. a jak podasz maila to wyslę Ci z dołączonymi do tego fotkami.
Ja podkradłam wierszyk kani i porozsyłałam w eskach psiółkom :-)

Kania wydaje mi się że lepiej ale zdrowa jeszcze nie jest. Za to dodatkowo straszna jadzia niejadzia się zrobiła. Normalnie jak by miała słowiczy żołądek. Nawet wróbelek przy niej je jak koń. Ale nie zmuszam jej. 2 kg nie waży to źle nie jest.

Ida wystarczy dobrze zawiniety worek na ziemniaki i też będzie sexi a jakie oszczędności.:-D:-).

mała_mi a kiedyten wielki dzien?

a my po spacerze i wkońcu dotarłam do sklepu zakupiwszy sól :-). Ledwo juz narosól starczyło. Niunia po zupce a ja po litrowym koktajlu bananowym.

Ida dawidowe dobrze radzi :-) A ja to mam dylemat bo ja to nie mam z kim iść, M wybył nie ma go, przyjedzie w sobotę, a laski też nie mają jak i kiedy. A nie jestem i one takie stare.

Idę dzieci kłaść spać, Olcia ma ciągle biegunkę, przez sen zrobiła popołudniu. Ciekawa jestem czy to jakieś osłabienie czy to po tych lekach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry