reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris, Kania no już Wam wierzę.........to już jest wielki brzuchol....jak się zmierzę w obwodzie (tylko musze sobie sprawić metr) to zobaczymy kto ma większy ;-)

Sarisa ale mnie ubawiłaś, metr Ci mogę podesłać gołębiem jak już tak koniecznie mierzyć się chcesz :-) Akurat jestem przed @ więc możemy stawać do zawodów :-)

sarisa no niestety w naszym państwie tak to już jest:-( Ja mając porównanie życia w UK to mogę stwierdzić że tam to jest OK i nie raz miałabym ochotę w cholerę rzucić ten nasz kraj,ale znowu szkoda wszystkich znajomych, rodziny:-( takie rozłąki to chyba nie dla mnie...
Jaki mały brzuszek, no ale na zdjęciu to jednak widać że masz mniejszy biuścik ode mnie mimo wszystko;-)
ika nad czym Ty tak myślałaś?

Kurde chciałam jeszcze coś odpisać pozostałym dziewczynom ale coś wena mnie opuściła. Myśli me są gdzie indziej, mam tyle spraw jeszcze do załatwienia/ogarnięcia.
Przyszły tygdzień będzie okropny- we wtorek i czwartek muszę Łukiego zostawić z teściową:-(, w środę na szczęście mąż da radę zaopiekować się nim , w piątek znowu pójdzie Łukasz do cioci na dodatek w ten weekend cały spędzi bez nas bo my mamy te nauki przedmałżeńskie :-( Aż mi smutno że będzie tyle bez nas...

Idę pisać maile.

Kania,Doris ale macie ze mnie zianie, ale naprawdę brzusio jest duży :-). Jeszcze widzę swoją lolo(moriam dobrze pamiętam), ale jeszcze miesiąc i juz nie zobaczę ;-). A pozatym kolega pracuje w UPS i do tej pory jak nam co miesiąc paczki przywioził to nic nie widział, a wczoraj sie mnie pyta siostrzyczka czy braciszek hehe to już widać, że hoho.... no to czekam na Wasze obwody.

ediT;
Mala mi Ty się nie przejmuj szybko minie :-), a Łukiemu to tak szybciutko minie, że hoho... I niewiem czy taki maly bo juz niedługo D zamienię na E (no to te fotki kłamią, jak się mały wydaje ;-))
Ika a Ty dalej myślisz?? Że nic nie piszesz?

Ostatnia edycja:
Sarisa nie zieję z Ciebie, ani z Twego brzuszka, bo jest super.
Jak się zmierzę to Ci wyślę cyfry na PW :-)
Mała_mi życzę szybkiego ogarnięcia spraw, powrotu weny i lepszego samopoczucia, dla Ciebie :***
Doris czy Ty aby nie przesadzasz z tymi cm???

Póki co zmywam się, może wieczorem do Was zajrzę, jak ktoś w ogóle będzie...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry