reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry... choć u Nas dobrze się nie zaczął, Oliwia ma temp. powyżej 38, 5, biegunki, wczoraj wymioty :-(
Ręce mi opadają...
Poczytam Was może wieczorkiem, bo chwilowo czasu brak...

reklama
hejka

makuc-
Witaj. Moje teraz szaleją i tez nie nadrobię nawet tej ociupiny postów.
Ida- no słomiana jestem, ale wraca w sobotę, w sumie nie jest tak źle jak go nie ma, dajemy radę, a co do Emili to ja nie wiem czemu jej nie ma, ale chyba może się z nią spotkam jak się uda nam :-). A tak w ogóle to ty jak będziesz w mieście naszym to dawaj znać to może jakiś trójkącik z Emilią zrobimy :-)
Sarisa- Zuzia to taki szwędacz jak moja Olka, dobrze, jak dziecko lubi podróżować i nie robi scen, mój Arek to nie lubi, a Olka to by mogła nawet do Chin jechać autem.
Kania- oj biedna ty i ona, zdrówka dla niej.

emilia-
jak ja czytam że nie widziałam że jesteś, no to super że Franek taki uzębiony jest.
Moriam- powodzenia i gratuluje tego pierwszego etapu.
Sarsia- doczytałam o tych samolotach, to mnie zdziwiłaś bo zawsze jak ja latałam to dzieci miały pierszeństwo, a co do biegania po sklepie to chyba w UK jest to na porządku dziennym, odkąd pamiętam to tam zawsze dzieciaki szalały i nikt się nie przejmował, a u nas zaraz ci zwracają uwagę.
Rysia- witaj, w końcu jesteś :-)

Reszta witam i idę bo mi kursują pod fotelem, oszaleć idzie :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry!

Zobacz załącznik 446634

emiliab- gratki zabkowe dla Franka. Jak przeszedl wychodzenie 3?

Trójki duuuuużo lepiej zniósł niż 4. Ale może dlatego,że 4 wychodziły mu wszystkie naraz:sorry:

Bry... choć u Nas dobrze się nie zaczął, Oliwia ma temp. powyżej 38, 5, biegunki, wczoraj wymioty :-(
Ręce mi opadają...
Poczytam Was może wieczorkiem, bo chwilowo czasu brak...

:no::-(Zdróweczka dla Oliwci,a dla ciebie :*****
Ida- no słomiana jestem, ale wraca w sobotę, w sumie nie jest tak źle jak go nie ma, dajemy radę, a co do Emili to ja nie wiem czemu jej nie ma, ale chyba może się z nią spotkam jak się uda nam :-). A tak w ogóle to ty jak będziesz w mieście naszym to dawaj znać to może jakiś trójkącik z Emilią zrobimy :-)

emilia-
jak ja czytam że nie widziałam że jesteś, no to super że Franek taki uzębiony jest.

Jestem jak najbardziej za trójkącikiem:tak:;-):-D:rofl2: tudzież innym wielokątem:-). Ale myślę,że jutro zadowolę się duecikiem i trójką dzieci:tak::-).

Idę,bo coś mi nieciekawie pachnie:sorry::eek::rofl2:

emilia- co do zapachów to u nas Arek chyba lubi je bo nie daje sobie ich zabrać :-) Ja się już cieszę z jutra i z 3 łobuzów, chociaż nie wiem jak Franek ale moje to mają dziki szał co rano.

Wysyłam koleżance zdjęcia i mi się komp muli.

Hejo jestem. Wstałyśmy o 6 rano ehh ale to dobrze, bo już ogarnięte jesteśmy, chatka też, prasowanko też ;-) heheh..... na zakupowy wkelje fotki ciuszków.
Kania zdrówka dla Oliwki biedactwo.
Kroma no i ja się zdziwiłam, bo bardziej takiego czegoś po naszej stronie się spodziewałam ehh.
Happy oj moja też strojnisia, moja to lubi moje sringasy na szyje zakładać ;-) wiec wolałabym, żeby staniki zakładała hahaha
Moriam dasz rade i w takim razie trzymam kciuki za ten grant :-)
Emiś gratki zębolkowe dla Franka.

to lecę na inny wątek

hello,

dorisku ja nie chciałam straszyć roxi, ale po prostu u nas to tak poszło jedno za drugim, ale ja tam nie wiem czy te dwie rzeczy jednak mają coś wspólnego ze sobą, bo jak kiedyś Łuki był chory to nie miał zapalenia spojówek i nie ropiały mu oczy. Oj tak w kwestii biustu dogadałybyśmy się:tak: ja Ci chętnie mogę oddać.
kroma nawet jak staniecie wszystkie w kolejce do moich cycków to nawet jak zostanie mi mało to będę zadowolona:-) Tak więc bierzcie ile chcecie:-D
wioli dobrze że choroba powoli Was już opuszcza!
Ida no widzisz a u mnie kwestia kupienia sukienki szytej na mnie a wypożyczenie to spora różnica była bo wypożyczenia max 1000zł a sukienka 2600zł. No a ta szyta na mnie u krawcowej to w sam raz, wydaje mi się że nawet cenowo dobrze. A ty jeszcze masz ślubną sukienkę w domu? Czy sprzedałaś?
I jak dzisiejsza nocka minęła? powtórka z rozrywki?
sarisa tylko pomyśl że Twoje po ciąży może jednak znowu powrócą do rozmiaru sprzed a moje już takie po prostu są:-(No mój to też zadowolony z biustu mego, ale u mnie coś się porąbało po ciąży(karmieniu piersią) że nie lubię jak mi je dotyka:-(
Super że Zuu taką pierwszą zagraniczną podróż dzielnie zniosła! Może mała turystka z niej będzie;-)
strip widzę że zakupowo przygotowujesz się już do lata. Oj a z tym spóźnieniem okresu to jest się czym martwić czy może cieszyć?
dziulka wysyłamy :-D
Rysia witaj , jasne że my Cię tutaj chcemy!!;-)
moriam gratulacje!
emilab nawet jak nie wiele się się dzieje u Ciebie, to i tak nam tutaj pisz - nawet o tzw dupie Maryni:tak:
happybeti czym tak zajęta jesteś? Mam nadzieję że przeczytałaś mojego ostatniego posta o sukience co Ci odpisałam;-)
kaniu no nie moge! znowu jakieś choróbsku u Was!:-( Zdrówka i przytulaski dla Oliwki!
makuc dzień dobry:-)

Ja dzisiaj nie mam żadnych zajęć, tak więc siedzę z moimi facetami w domu ( czy ja to przetrwam?):szok: Jak coś to przygarnie mnie któraś do siebie jak psychicznie nie wytrzymam tego?;-)

Mala mi łojej w taką pogodę to spacer odpada, ale moze sie gdzies wybierzcie, bo autko macie to szkoda w domku siedziec. Ja czekam na mojego M. i moze wieczorem pojedziemy w gosci. A co do piersi to u mnie na odwrot zaczeło podobać mi się po ciąży ;-).

I wiecie co wróciliśmy zadowoleni, prawie wypoczęci. I rozmawiałam z mamą wczoraj i humor :-( niestety znowu pod górę :-(........i im dłużej myślę o tym co dzieje się w naszym państwie to mam ochotę stąd uciec. Prawa dla bogaczy, a biednemu tylko wiatr w oczy :-( ehhhhhhhhhhhhh

Dzień dobry w południe kochane laseczki,nie pisałam bo musiałam sobie pare spraw przemyśleć ale co wieczór was podczytywałam,teraz jestem i nie zamierzam już więcej myśleć.
Lenka śpi i pewnie już nie za długo bo 1,5 godz już drzemie.Miłego dnia jak by co wam zyczę.

reklama
Póki Oliwia śpi nadrabiam...

Rysia ogromnie się cieszę, że jesteś :-)
Moriam ja jednak kciuki zaciskam, żeby się udało :-)
Sarisa jednak nie tylko w Polsce ciężarne są z lekka "olewane" :-( A co do kg w ciąży to z tego co pisałaś, nie wiele Ci przybyło więc nie masz co narzekać ;-) Ty od 6 ogarniasz mieszkanie i całą resztę a mnie się ledwo co udało zupę dziecku ugotować, której i tak nie chce jeść :-( Znów jakieś problemy??? :****
Happy gratuluję Amelce kolejnych zębów :-)
Agusinka, to super że Amelka zdrowieje :-)
Emiliab Franiowi już 3 wyszły??? I jak??? Gratulacje !!!
Ida i jak nocka??? No nie nacieszyłyśmy się żłobkiem długo...a co do przebierania, to moja akurat to lubi, chyba że jest zmęczona itp...Misia nadal nie znosi podróży???
Strip jak po wizycie u ginki??? Wyjaśniło się coś?
Dziulka w końcu i u Was "Słońce" zaświeciło i jest o niebo lepiej, super :-)
Kroma na długo tą słomianą nie będziesz, chciałabym żeby moja tak lubiała podróże jak Twoja Ola i Sarisy Zuzia :-)
Mała_mi zapraszam do mnie :-)
Ikaa29 nie myśl tyle tylko pisz co u Was :-)
Wioli83 cieszę się, że u Was jest już lepiej :-)
Buziaki dla Was ślę :-)

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry