reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania mam nadzieje ;-), bo nie zawsze się tak dzieje, że mniej wtedy cm jest hehe...to tylko w filmach płaskie są po porodach hahahh
Dawidowe to jutro i pojutrze życze również gównianej sprawy ;-).....a ten telefon to bym kabelek odłączyła, bo na bank by mnie wkurzał

reklama
nie wiem czy sledzicie jeszcze sprawe Madzi z Sosownoca ale wlasnei rpzeczytalam ze dzis miala byc badana wariografem razem z mezem i co??? i zniknela bez sladu!!!! powinna sie powiesic, skoczyc pod walec, betoniarke albo nei wiem co .... (tu miala byc obelga ciezkiego kalibru ale sie wstrzymam...)

spadam mc pobojowisko i odpoczac troche

Dzien doberek

Kania strip baska wszystkiego najlepszego dla waszych szkrabow!
elona zdrowka dla ciebie i oby w skarbowce chodzilo tylko o brak podpisu;-)
sariska cudne zdjecie:-) a brzusio malutki :tak:
dawidowe ja tez ci zycze jeszcze dwoch gownianych porankow:-D
alicja jak isia?
mala mi przykro mi ze nie dostalas stypendium:-(ppchwal sie to swoja obrana droga do wielkiej kariery i mnostwa poeniedzy!
gdzie sie podzialy roxi ida happy makuc i emis tez dzisiaj nie bylo mamaagusi ty tez wracaj:tak:rysia mialas czesciej zagladac!

Wrocilam z pracy padnieta pogoda do tylka leje deszcz zimnica jak tak bedzie na naszym wyjezdzie to masakra:wściekła/y: moj syncio wygral dzisiaj konkurs matematyczny z 4 szkol byl najlepszy:-)

Kaniu ja wiem że żartowałaś heh:-)
Kaniu , wioli jeśli chodzi o tą ścieżkę kariery heh, to myślę o zrobieniu podyplomowych studiów z logopedii. Robię teraz też ten kurs pedagogiczny więc on do tego też mi jest potrzebny. Kiedyś byłam rozchwiana między naukami medycznymi a pedagogiką no i jak widać chyba jednak w drugim kierunku pójdę. Dowiadywałam się ile kosztują studia podyplomowe z analitykii medycznej na która chciałąm iść to semestr kosztuje 4tysiące no i to pomnożyć przez 4 semestry i daje 16tys. Jak dla mnie to za dużo a i tak po tym nie masz pewnej pracy. Zresztą w dzisiejszych czasach ciężko z nią;-)
wioli jak znajdę tą drogę kariery do wielkich pieniędzy to się z Tobą nią podzielę:-D Gratuluję dla syncia!! Jakaś nagroda dla niego będzie?:tak:
dziulka ja dalej śledzę tą sprawę... Czyżby uciekła bo bała się poddać znowu wariografem? Tylko po co sami się na to zgodzili?

My ze spaceru już wróciliśmy. Ubrałam sobie złe buty dziś bo mnie nogi aż bolą od tego chodzenia.

Ja na chwilkę, bo padł mi wcześniej net i nie miałam jak wejść, żeby złożyć życzonka urodzinowe. Ika wszystkiego NAj naj naj i spełnienia wszystkich marzeń

Wioli brawo dla zdolniaszki syncia :-). Sami zdolni chłopcy u nas :-)

hej:-)chociaż mój nastrój to bardziej :crazy::cool::-(więc szybko sie zamelduję tylko bo jeszcze zacznę wam smęcić:zawstydzona/y:
co u nas? jeśli kogoś to interere to: spoko, poza wyżynającymi się hurtowo zębami, przez co zdążyłam już zapomnieć jak to jest posiadać cnotę zwaną cierpliwością:zawstydzona/y:spoko, poza spsutym ponownie samochodem (nadzieja w tym że wujek-mechanik sam da radę), spoko, poza totalnymi spięciami z debetem na koncie w tle, spoko, poza "ambitnymi-inaczej" maturzystkami (coby parodie losu lepiej oddać, to jedna taka bardziej ambitna nie ma kasy coby częściej bywać i za honorowa na ustępstwa z mej strony jest), no, więc ogólnie jest spoko:-p

mega buziale dla kanii i dziulasa, dla wioli i doriska, przytulasy dla roxi, dawidowe (zapracowańce wy jedne;-)), i całej reszcie których już mój schlany mózg nie jest w stanie wymienić też buziale ślę:****
życzonka zdrowia i mnóstwa uśmieszków dla PÓŁTORAROCZNIAKÓW:-)
postaram się być częściej chociaż na pobocznych
lecę bo nie wiem jak nocka będzie wygladać, bo jeśli standardowo to niech me dziecię jutro ręka boska przed moim brakiem cierpliwości broni...

Witam sie z rana :-)

b10e9185e31e2725f9eefb8c410f6634.jpg

Mała mi logopedia? - super! bardzo fajna sprawa :-) też o tym kiedyś myślałam ale ja zdecydowanie za szybko mówie :-D :rofl:
aż 4 tyś za semestr z tej analityki medycznej :szok: wow nieźle sobie liczą...a logopedia ile bedzie Cię kosztować, też 4 semestry?

Dziulka
ja co jakiś czas poczytuje to co sie dzieje u państwa W. ale coraz bardziej mnie denerwuje ta cała szopka. Mnie najbardziej irytuje, hmm nie wkurza - to jest dobre określenie, że teraz gdyby komuś faktycznie przytrafiła sie taka straszna rzecz jak porwanie dziecka to już nikt nie pomoże, każdy będzie patrzył przez pryzmat tej intrygantki. I niestety nie mam wobec niej żadnych życzliwych uczuć.

wioli wielkie brawa dla synka! super!!! :-D :-)

E-lona
no to nieźle kasa poszła, masakra :baffled: mam przynajmniej nadzieje że te leki faktycznie okażą się skuteczne :tak:

sariska buuu ja sie na zdjęcie nie załapałam :-9 na priva może mogłabym liczyć :-p ? co do wiatru we włosach to u nas włosów mało więc może i lepiej że kapelusik jest :-D Isi tak śmiesznie te włoski rosną że szok :-D

kania widze że na Tobie też służba zdrowia zarobiła ehh żeby to skuteczne jak drogie było..

Idek
w takim razie pamiętaj że my tu tęsknimy i jakby co to chętnie wysłuchamy Twoich żalów i może bedzie CI lżej na serduchu :* wracaj do nas szybciutko, mam nadzieje że raz dwa sie Wam poukłada :**

Dziękuje ze pytałyście o Isię :*** przeszło jej po ibumie, pospała i znów szaleć zaczęła ;-)

ja dziś mam wolne, jutro na dyżur do pracy. Musze pare spraw pozałatwiać i rozejrzeć się za czymś dla Isi, posprawdzam czy w sklepach na miejscu czegoś fajnego nie wylukam zanim zamówię na allegro ;-)

reklama
Hej!
Nie śpię już od 6 coś tam, bo mnie mąż obudził, a właściwie jego spadający ze schodów but, a potem katar zaczął cieknąć. Widzę, że pogoda dzisiaj do d..., a chciałam do babci jechać, ale w takim wypadku znowu to przełożę. Wczoraj poszliśmy po obiedzie na przedszkolny plac zabaw i się wkurzyłam, bo jakieś stare konie robią sobie tam punkt spotkań, palą, piją piwsko,itp. Potem poszliśmy na plac szkolny i Laura została uwięziona na boisku do kosza. W końcu mogła chodzić gdzie chciałam, a ja nie musiałam za nią biegać.

Ida
wszystko szybko obróciło się o 180st.
O Ika urodzinki ma. Wszystkiego najlepszego.
Wioli
i już wiadomo o co chodzi. O 1 %.Fundacja, której przekazaliśmy straciła statut OPP.
Alicja a czego dla Isi chcesz szukać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry