Kania78
...
Witam się i ja z rana.
Sarisa myślę że nie będziesz miała z tym problemów :-)
Dziulka sprawa rodzciów Madzi to jedna wielka farsa....
Wioli gratulacje dla Bartusia :-)
Mała_mi zatem trzymam kciuki mocno za twe plany zawodowe, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :-)
Baśka wesołych i spokojnych Świąt.
Ika spóźnione ale szczere najlepsze życzenia z okazji Urodzin :-)
Ida w końcu, gdzieś Ty się zapodziała???
Cierpliwości masz na pewnoo duże pokłady, tylko jeszcze o tym nie wiesz :-) Zęby prędzej czy później wyjdą, samochód się "naprawi", "debet" dadzą większy a maturzystki po świętach nabiorą ochoty do nauki więc wszystko się ułoży :-)
Alicja motto na dziś rewelacja :-) Super, że Isi nic nie jest, pewnie to reakcja po szczepionce była, miłego wolnego dnia :-)
E-lona trzeba było męża tym butem zdzielić ;-) a jak tam samopoczucie??
Sarisa myślę że nie będziesz miała z tym problemów :-)
Dziulka sprawa rodzciów Madzi to jedna wielka farsa....
Wioli gratulacje dla Bartusia :-)
Mała_mi zatem trzymam kciuki mocno za twe plany zawodowe, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :-)
Baśka wesołych i spokojnych Świąt.
Ika spóźnione ale szczere najlepsze życzenia z okazji Urodzin :-)
Ida w końcu, gdzieś Ty się zapodziała???
Cierpliwości masz na pewnoo duże pokłady, tylko jeszcze o tym nie wiesz :-) Zęby prędzej czy później wyjdą, samochód się "naprawi", "debet" dadzą większy a maturzystki po świętach nabiorą ochoty do nauki więc wszystko się ułoży :-)
Alicja motto na dziś rewelacja :-) Super, że Isi nic nie jest, pewnie to reakcja po szczepionce była, miłego wolnego dnia :-)
E-lona trzeba było męża tym butem zdzielić ;-) a jak tam samopoczucie??

teraz musze przetlumaczyc angielski wyslac upowaznienie i ten akt do tesciowej zeby mi zalatwila polski i wtedy moge jechac do londynu wyrobic paszport ja juz mam czarne mysli ze do wakacji sie nie uda tego zalatwic mysl ze mam spedzic cale lato w tym kraju powoduje u mnie odruch wymiotny!gdyby jeszcze moja mama byla w pl mialabym pewnosc ze to szybko mi zalatwi ale tesciowa.....