reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam się i ja z rana.

Sarisa myślę że nie będziesz miała z tym problemów :-)
Dziulka sprawa rodzciów Madzi to jedna wielka farsa....
Wioli gratulacje dla Bartusia :-)
Mała_mi zatem trzymam kciuki mocno za twe plany zawodowe, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :-)
Baśka wesołych i spokojnych Świąt.
Ika spóźnione ale szczere najlepsze życzenia z okazji Urodzin :-)
Ida w końcu, gdzieś Ty się zapodziała???
Cierpliwości masz na pewnoo duże pokłady, tylko jeszcze o tym nie wiesz :-) Zęby prędzej czy później wyjdą, samochód się "naprawi", "debet" dadzą większy a maturzystki po świętach nabiorą ochoty do nauki więc wszystko się ułoży :-)
Alicja motto na dziś rewelacja :-) Super, że Isi nic nie jest, pewnie to reakcja po szczepionce była, miłego wolnego dnia :-)
E-lona trzeba było męża tym butem zdzielić ;-) a jak tam samopoczucie??

reklama
hejka

jak M w domu to niem mam czasu na nic, latam i załatwiamy sprawy z budową. Oszaleć idzie bo nie wiem czego chcę jaką kuchnię, jaką łazienkę. Jeszcze wczoraj byłam uu lekarza z girami i pocieszenie jest takie że żylaków nie ma tylko pełno popękanych naczynek, z 3 zabiegi i będę jak nowa.

Dzieciaki zdrowe, byłam na wizycie wczoraj, leki mają do końca brać.

Pozdrawiam wszystkie i dla Basieńki gratulacje 1,5 roczku dla Iki z okazji urodzin zdrówka. Alicja- u nas Arek też gorączkował po szczepionce i jeszcze zęby się naszły, zdrówka dla niej. Ida- pokładów cierpliwości. A co do maturzystek to oby płaciły kasę za lekcje a wtedy nie trzeba będzie debetów robić i współczuję ząbkowania u małej, bo mój młody w sumie też coś ostatnio nie sypia jak mu dolne dwójki idą, ciągle się budzi. Kania- ja nie zaglądałam na kompa w sumie przeleciałam tylko bb wczoraj i nawet wiadomości nie oglądałam i dzisiaj czytam a tu znowu jakaś afera z tym dzieciątkiem. A wy jak?

Dzien doberek

Elona dobrze ze to tylko o to chodzilo a meza rzeczywiscie moglas butem potraktowac;-)
ida ty sie nie smutaj dasz rade kto jak nie ty!wszystko sie ulozy:-) i nie uciekaj tylko pisz
kroma dobrze ze to nie zylaki a jak oczy?
kania a co u was jak nic?
alis to motto pasuje mi dzisiaj jak nigdy!

Dzisiaj ostatni dzien szkoly jupii i 2 tyg wolnego:-) bartek ma dzisiaj zaproszenie na urodziny na 16 w czasie drzemki kuby no ale co musze isc na sama mysl juz mnie glowa boli prezentu nie kupilam dam kase i tyle pogoda do tylka niechce mi sie jezdzic i szukac

E-lona to dobrze, że czujesz się lepiej :-)
Kroma super że Aruś z Olą już zdrowi, jakie zabiegi, na popękane naczynka???
Wioli czyli imprezka się dziś szykuje :-)
Kroma, Wioli u Nas okey :-) Oliwia ma się dobrze a z mężem wiesz jak to jest, raz dobrze raz nijak, jak w życiu.
Jutro mam "wolne"w pracy, bo w domu mnóstwo pracy mnie czeka.
Wczoraj udało mi się posprzątać wszystkie szafki w kuchni :-)

Edit. Doris, Roxannka, Makuc, Happy, Ika, Ragna, Efa, Emilia, Rysia, Mamaagusi i reszta mamuś wciągnęły Was świąteczne zawirowania w kuchni czy porządki???

Ostatnia edycja:
Wioli a Ty wózkiem jedziesz, samochodem? nie uśnie po drodze??? może wcześniej go położysz?
Czyli się obijasz przed i w czasie Świąt???
W sumie też niewiele mam do zrobienia, żadnych ciast nie piekę bo mam do tego lewe ręce, mięso upiekę jakieś w razie najazdu teściowej, zrobię sałatkę i to wszystko :-)

Kania- nazywają to skleroterapią, w sumie taką piankę wstrzykują do żyłki i ona sama się niszczy, zostają jakiś czas krwiaki i się wchłaniają, trzeba tylko nosić specjalne pończochy. A co do kuchni to ja też wczoraj ogarnęłam moje szafki i w sumie została mi lodówka i szafka na kosz do śmieci do wymycia.
Wioli- oczy już lepiej, znikło zapalenie spojówek, ale ciągle nie dowidzę, ale do okulisty mam po świętach. Przyzwyczaiłam się już do tego, że ślepa jestem.

Ja mam jedną dobrą wiadomość Ola ma przedszkole.

Kania jade autem a kuba w wozku nie usnie za chiny:no: jak bedzie jakas znajoma to zostawie bartka a sama wroce do domu pozniej go odbiore co do swiat to nie kiwne nawet palcem w tym roku no moze posorzatam ot tyle:-D
kroma no to super ze udalo sie z przedszkolem:-) jeden krok do przodu

Musze sie pozalic jaki zemnie cymbal! Kuba niema jeszcze paszportu nie robilam mu bo sie nogdzie nie wybieralismy teraz sie okazalo ze jesli juz skonczyl rok musze miec polski akt urodzenia:wściekła/y: teraz musze przetlumaczyc angielski wyslac upowaznienie i ten akt do tesciowej zeby mi zalatwila polski i wtedy moge jechac do londynu wyrobic paszport ja juz mam czarne mysli ze do wakacji sie nie uda tego zalatwic mysl ze mam spedzic cale lato w tym kraju powoduje u mnie odruch wymiotny!gdyby jeszcze moja mama byla w pl mialabym pewnosc ze to szybko mi zalatwi ale tesciowa.....

reklama
Ja tylko przeciagiem między jedna walizką a prasowaniem i praniem życzę Wam wszystkim miłych,cieplych i smacznych świąt:-D:-):-D

My znikamy na 2 tygodnie,obiecuję przesłać Wam troszkę słoneczka.

Sariska buziaki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry