reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie

Przepraszam ,ze nie było mnie cały tydzień ,ale urwanie głowy wszędzie i nie mialam jak.
Chciałam tylko .....
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu oraz samych miłych chwil :-)

No to spadusiam. Papa

reklama
witam się ten ponury poranek ehh aż człowiekowi się coś robi jak rano wstaje i widzi takie niebo to coś się robi :-(, więc Rysiolku łączę się z Tobą w bólu ehh i życzę, żeby szybko ząbki Miłkowi wyszły.
Happy no to Cię malutka obudziła ehh..i fajnie, że małżuś już jest.
Kroma to o Ikee fajnie by było zachaczyć. Zresztą wejdz sobie na ich stronę i przeczytaj kilka rzeczy o kuchni jak ją zaprojektować, żeby Cię nie złościła a cieszyła :-) a tutaj strona mam nadzieje, że pomoże Jak stworzyć Twoją wymarzoną kuchnię - IKEA i super, że się wyspałaś :-).
Doris a Ty tylko przeciągi robisz oj robisz, mam nadzieje, że się nie zaziębie ;-)

Ja tez tylko na chwilkę.
Kroma cieszę się bardzo,że Ola pójdzie do przedszkola;-). A ty idź do okulisty po świętach:-(
mała_mi bierz kasę i nie patrz na gadanie. I tak będą gadać-czy weźmiesz czy nie weźmiesz...
happy super,że jesteście wszyscy w domu:-)
sarisko widziałam brzusio! Jest śliczny! Bardzo się wzruszyłam tym zdjęciem.
Ida tulam cię moooocno
renata udanego wypoczynku i Wesołych Świąt!

Ja powoli szykuję się na święta. Jak Franek wstanie to idziemy na zakupy. Na męża nie mam co liczyć,bo wraca późno,dopiero w sobotę ma wolne.
Aha, my po raz pierwszy spędzamy święta SAMI:-D:-). Mama moja pojechała do mojego brata,który zazwyczaj na Wielkanoc nie przyjeżdża do GW.
Strasznie się cieszę. Zrobimy do jedzenia to,na co będziemy mieli ochotę,pojedziemy(albo i nie) tam gdzie będziemy chcieli. Po prostu ŚWIETNIE:-D.

Chyba jeszcze wrócę(w sensie BB) przed Świętami

Aha, rysia wszystkiego najlepszego dla Miłoszka z okazji 1,5 roczku:rofl2::-):tak:

Emiliab dziękuje w imieniu Miłosza i tego samego życzymy Franiowi a poza tym samych pięknych dni i wiele wiele wiele radości:-D
a przy okazji jeszcze najlepsze życzonka z okazji 6 miesięcy Wojtusiowi-Dobranocki:-D

no nic uciekam na przedświąteczne zakupy (miałam jechać na nie trochę później ale moja szanowna kurewna obudziła Miłosza z drzemki kręceniem się po jego pokoju:wściekła/y:i jedziemy już teraz).Miłego dnia i obiecuje że jeszcze dzisiaj do Was zajrzę:-)

Ostatnia edycja:
Hej!
Kurcze ze mnie jakiś wrak człowieka. Nie dość, że gardło padło, kaszel i katar mam to teraz do tego doszło zaczerwienione, ropiejące oko i opuchnięte powieki, a na dodatek coś mi w uchu strzyka. Na święta zrobiłam jedno wielkie ZERO.

WESOŁYCH ŚWIĄT i MOKREGO DYNGUSA Wam już życzę, chociaż i tak będę jeszcze zaglądać.

Melduję się na chwilkę...

Wszystkiego Naj Naj Naj dla Frania - Emili, Miłoszka - Rysi z okazji ukończenia 1,5 roczku, dla Wojtusia Dobranocki z okazji ukończenia pół roczku.
Rysia mam nadzieję, że Miłoszowi szybko te zęby wyjdą.
Kroma dużą masz tą wadę, no i fajnie że się wyspałaś :-)
Gratki ząbkowe dla Misi Idy.
Cieszę się ogromnie, że Happy wróciła na BB, i że mężuś dotarł cały i zdrowy do domu.
Dziulka superancko że imprezka się udała :-)
Sarisa i jak dziś Zuzia się czuje???
E-lona to Cię dopadło świątecznie, ehh zdrowia, zdrowia, zdrowia życzę na te święta.
Doris Tobie też spokojnych i radosnych Świąt.
Agusinka nie pomogę odnośnie krzesła, bo nie wiem jak.
Renata szerokiej drogi, samych zielonych świateł i udanych Świąt.
Emiliab Tobie również życzę spokojnych Świąt w gronie najbliższej rodzinki :-)
I na razie tyle, pewnie się jeszcze pojawię z życzeniami, póki co zmykam do "pracy" w kuchni.

Ostatnia edycja:
ja przelotem, może później uda mi sie do Was babeczki zajrzeć: dziś byłam w pracy, później zakupy, koooleeejki, kolejki, kolejki ehh..dla uzyskania pozytywnych wrażeń :-D postanowiłam upiec z Isią wielkanocne babeczki (rezultat na zamkniętym :-p ) humor od razu mi się poprawił :-) of kors później pół godz szorowałam kuchnie :-D jutro jesteśmy same bo M. niestety musi iść do pracy, mam nadzieje ze dam rade z dwoma koszyczkami i tuptającym kurczakiem :-)

reklama
Emilia i Rysia dla waszych urwisów z okazji 1,5 roku zdrówka i jak ten szybko czas poleciał.

sarisa- jeszcze raz dzięki, wieczorkiem pokombinuję coś, ale ostatnio mnie wzięło na połączenie z czerwienią., widziałam jedną i powiem ci, że może się odważę. A co do łazienki to poszłam do salonu z włoskimi kafelkami i zawał miałam podwójny, raz że piękne a dwa, że tak drogie, że bym musiała z 50 tys mieć na łazienkę i kuchnię i parkiety, jak m3 kosztował 300zł :wściekła/y: najtaniej.
Alicja- dacie radę ja tak szłam w tamtym roku, tylko z dwójką dzieci, Olka miała dwa lata, dwa koszyki i M nie było. Oby pogoda wam dopisała.
Emilia- fajnie macie, razem sami we święta, ja z M po chałupach będziemy się wozić, ale robię ciasto i sałatkę. Z pustymi rękoma nie idę.
Rysia- współczuję u Miłoszka ząbkowania.
Kania- nie wiem ale chyba Happy ma też dużą wadę, wiem, że któraś kiedyś mi pisała że ma -6 albo i więcej. Nie jest ciekawie, nie widzę znaków z daleka muszę mrużyć jak jeżdżę samochodem.
to tyle jak na razie moje śpią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry