reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam.Mały właśnie zasnął ,ja gotuję rosół z ryżem a potem jak wstanie jedziemy na zakupy:sorry2: hmmm ja niestety nie umiem piec żadnych ciast:no: ale może kupię jakieś :dry:

kania nie no ja już nie dam rady . Przepraszam ,ale miedzy tym wszystkim co wymieniła wioli trzeba jeszcze mężusia obsłuzyc .... co by mu sie lepiej spało i żeby nie budziły go moje krzątanie po domu :-D:-D:-D

U mnie też Franek śpi. Ja powiesiłam pranie,zjadłam śniadanie,wypiłam kawę;-).
Jak młody wstanie,zjemy obiad, pojedziemy po Kubę i jedziemy do kromy na chwilkę po moje buty:-D.
Ciasto piekę zwykle jedno i schodzi w ciągu dnia:tak::-).

dawidowe duuuzo zdróweczka dla Laury
kania fajnie,że Ania juz jest z mamą na sali. Trzymam kciuki za badania :***
wioli życzę ci,aby paszport szybko się wyrobił;-)., Hiszpania! Łaaał! My w tym roku znowu nad polskie morze,ale jeszcze nie wiem,gdzie.
baśka rosół z ryżem? Jeszcze nie jadłam:no:. Dla mnie musi być makaron
doris super,że się odezwałaś:tak::-)
sheeney moooocno trzymam kciuki,ale ty przecież o tym wiesz:******

Heloł w południe :-)
dziulka to teraz zapraszam do mnie jak u siebie ogarnęłaś ;-)
happy biedna Amelka ale będziecie miały już to za sobą,szybkiego powrotu do zdrówka życzymy)***i chyba mi coś umknęło że do Dani się przeprowadzasz albo nie pisałaś tu ale mimo wszystko wszystkiego dobrego wam życzę :-)
wioli masakra z tym paszportem,napewno zdążycie no i zabierz mnie do Hiszpanii w walizkę jakąś ;-)
kania super że Ania już z siostrą twoją jest i duuuużo zdrówka dla obu dziewczyn )***
renata no to ostrą pobudkę Borysek zrobił tacie :-)
sheeney jeszcze troszkę,może dziś co?żeby to się tak dało pogonić dzieciątko :-)
dorisku fajnie ze jesteś :-)
dawidowe zdrówka dla Laury a ty odpoczywaj a co :-)
baśka rosól z ryżem?a ja z ciast to tylko potrafię takie na maślance :-)
emilab jak masz chlopaków w domu to się nie dziwię ze ciasto w jeden dzień znika,u nas za to kilka dni stoi.

A u nas jak u nas,od rana w Lidlu z siostrą bo jakieś bluzki i spódniczki były i chciała zeby jej doradzić,później do domu na śniadanie i na dwór,Lenka teraz śpi,zjadła zupę bo dziś na obiad mam mrożonkę i nawet wcinała że hoho a ja ściemniam a raczej czekam za S bo jest u mechanika rozrząd robi od 8 rano i jeszcze ze dwie godziny a na nockę idzie to już widzę jaki zły jest.

emiliab super ,ze spotkasz się z kromą. A o co chodzi z butami? Zapomniałas ostatnio włozyc butów jak byłas u niej i teraz po nie jedziesz?:-D Jesli chodzi o ciasto to jesli pieczesz tak jak sarisa ,( która ostatnio uraczyła mnie przepysznym ciachem z galaretką i było tak równiutkie i smaczne ,ze nie chcialam wierzyc ,ze ona to sama zrobila) to sie nie dziwię ,ze znika cale przez dzien. w sumie to sie trochę cieszę ,ze nie umiem piec , bo bylabym chyba szersza niż dłuższa:happy2:

ikaa no to sie nie dziwię ,ze Twój S. zły:sorry:

kania no cos Ty! Biore przykład z Twoich przykazań dobrej żony z któregos tam wieku ... ( to chyba Ty kiedys wrzucilas na inny wątek?!):-D

kania tak bb :-),raz na 100 lat udaje mi sie w południe posiedzieć i popisać.
doris
chciałam po niego jechać żeby nie siedział tyle ale on twierdzi że musi ich pilnować bo jeszcze zamiast nowych części jakieś stare założą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry