reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wlasnie wstalismy z malym Tomkiem z drzemki bo ostatnio to inaczej nie przezylabym dnia..
Wiola my zalatwialismy polski akt urodzenia tez w ambasadzie(na szczescie wszystko poczta sie dalo bez jezdzenia) i gdybysmy nie zdazyli przed skonczeniem roku to trzeba by bylo w Polsce bo drugi paszport musi byc z aktem urodzenia.papiery zlozylismy miesiac przed roczkiem a na akt czekalismy 3 miesiace...:szok::dry:.Z drugim paszportem poczekamy na Tymka,zeby za jednym razem im wyrabiac

dawidowe mnie tez sie nie chce nic robic tylko to co konieczne i mimo,ze mam babcie do pomocy to jakos nie chce jej prosic,zeby cos posprzatala czy wyprasowala..czyli porzadku zbytnio nie ma trudno a prasowac to w ogole nie lubie

Kania czyli musi byc dobrze jak juz Ania nie musi lezec w inkubatorze i bedzie z mama:-)

Emilia wiem,wiem;-) ..moze znowu sie spotkamy nad morzem gdzies bo nam sie teskni tak za polska,ze chyba na 3 tyg pojedziemy nad polskie morze :tak: P.S babcie jedynie wykorzystujemy do pieczenia ciast,nawet z tej okazji mikser kupilismy!I wlasnie przedwczoraj byl sernik

Jestem .........jak na odpowiednim wątku napisałam. Myszki skończyłam, jeszcze tylko 2 wyszywanki i narzuta i mam z głowy.
Kurde taki tu ruch dziś, że przeczytałam, ale niewiele pamiętam, bo dziś robię za infolinię. Cały czas ktoś do mnie dzwoni i nie miałam nawet jak do kompa zasiąść ehhh.
Sheeney Słoneczko myślę o Tobie cały czas, a syncio jeszcze się nie wybiera ehh chyba za dobrze mu w brzuszku.
Doris jesteś :-). No i oczywiście padłam .."a to co jak u Kromy ostatnio byłaś to zapomniałaś je włożyć " hehehe
Ika no i jak tam autko zrobione?
Wioli łojezu ta nasza biurokracja ehhhhhhhhhhh niech kuźwa więcej urzędasów będzie wtedy będziemy miesiącami na wszystko czekać ehh
Kaniuś to supcio, że Ania już z mamą na sali.
Idek a Ty dziś matury piszesz, że Cię nie ma? Nie martw się napiszą...

Emiś buciki śliczniutkie i ten kolor piękny....a ciasto i owszem się wpraszam, ale jak chłoody będą bo w taką pogodę to ja "lodziara" jestem ;-)

ediT : dziołszki sorki za post pod postem ehhhh ten babybrian ;-)

Emis super buty zwlaszcza kolor:-)
Ida skoncz obgryzac te paznokcie z nerwow zdadza:-):-):-)

Dziewczyny jak ktoras ma bardzo sucha skore to moge polecic fajny krem(chyba w pl jest:eek:) ja mialam strasznie sucha skore i kosmetyczka mi go polecila po paru dniach smarowania efekt powalajacy:-)

Odebrałam buty, jeju sa super! A jakie wysokie!

wioli a chcesz krem do twarzy,czy do ciała?
sarisko ja ci wybaczam:tak:. Ale nie wiem,co na to nasz moderator makuc;-). Może to ją skłoni do napisania,co u niej i Alicjusza;-)
sheeney jeju,ale byłoby fajnie,jakbysmy się znowu spotkały:-):happy2:. Wierzę,że jeszcze się spotkamy,jak nie teraz,to za rok:tak:

reklama
babeczki ja na chwile bo zaraz idziemy sie kąpać ale sie musze gdzieś wyżalić, no i komu jak nie wam :sorry2:?

musiałam dziś na warsztaty lecieć więc umówiłam sie z teściową ze jej Isie podwioze, mówiłam ze zęby, ze marudna, że pupka odparzona, ona ze rozumie, że jej kleik zrobi z jabłuszkiem bo na brzuszek dobry. Myśle sobie super, przywiozłam niunie, papatki, poleciałam. Wracam i widze Iś usadowioną na górze piachu (teście kostke kłaść będą) buzie od oczu po brode ma usmarowaną kleikiem i przyklejonym do niego piachem (czy to aż taka filozofia dziecko po jedzeniu umyć?) ona te ząbki więc łapki całe w piasku do buzi, pcha i pluje, podniosłam ją a jej sie piasek z pieluchy wysypuje, pupe ma odparzoną od tych biegunek a ten piach, zagryzłam zęby i mówie, że ide mojego brudaska umyć, teściowa czego ja chce przecież dziecko sie fajnie bawi, na to ja że nie po to przez wczorajszy cały dzień smarowałam niunie wszystkim co popadnie zeby jakoś jej pupcie zaleczyć zeby teraz od piachu miała podrażnioną. więc zabrałam Iś umyłam całą. Wracam na podwórko i słysze jak teściowa do sąsiadki mówi - widzisz jaką mam synową widzisz? nic nie doceni, nic, ja tu sie staram, dziecku czas zajmuje, a ona kręci nosem.:no: Wzięlam niunie pod pache, podziękowałam za opiekę i sobie poszłam :cool: i teraz będzie łazić po wszystkich sąsiadkach i sie żalić ze jej pod niebiosa nie powychwalałam, aż mi sie ciśnienie podniosło :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry