• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

wiecie co mam taką mega sklerozę, demencja starcza mnie przedwcześnie dopadła, że nie wiem czy ja tutaj byłam dzisiaj czy nie a, że lenia mam to się nie cofam, żeby sprawdzić.

Witajcie, ja widziałam Emilię dosłownie w biegu, ale pocieszę się tym, że widziałam jej Kubę po raz pierwszy i fajowy chłopak i jaki otwarty. Olce się spodobał :-) A Franek jaki już duży i nie podobało mu się, że z Arkiem nie mógł się bawić, więc musimy się zobaczyć na dłużej. Doris dobra jesteś, śmiesznie by wyglądała Emilia bez butów u mnie, ale pozazdrościłam jej butów, faktycznie fajne i dobrze w nich wygląda, już się bałyśmy, że za małe będą. Mam nadzieję, że będzie się jej dobrze chodzić.
Sheeney już nie długo sobie wypijesz, albo na przyspieszenie wypij łyka i czekaj :-)

A moje nie śpią, mają klocki strażaka i teraz się bawią, wylicytowałam o połowę taniej zestaw klocków i dałam im szybciej, miało być na dzień dziecka ale nie mogłam się doczekać. Siedziałam i składałam z nimi.

reklama
sariska autko zrobione i 1200 w portwelu mniej :-(
wioli a ty się pytasz czy któraś kremu nie chce a nazwa jego to gdzie hę???
emilia no racja butki fajne i wsooookie jak nie wiem ale fajne :-)
alicja no co za babsko z tej teśćiowej ona zawsze taka czy tylko dziś?A jak Isia?
kania ja poproszę lampeczkę :tak:i dziękuję bom doczytałam :-) a co do kąpieli to moja ładnie siedzi dopóki jej nie zacznę myć bo jak zacznę to już wstaje i chce wychodzić i na stojąco ją wtedy myję o ile to myciem można nazwać.

i tyle,Lenka śpi,ja po kolacji czekam na Geslerową ale jeszcze bym coś przegryzła.

Hej!
A ja zrobię przeciąg.
Pogoda fajna to poza domem sporo czasu spędzam. Dzieciaki bez zmian. Laura ma trochę katar, a Daniel kaszel.
Trzymajcie kciuki, żeby jutro mój mąż szczęśliwie wrócił (i dojechał, bo wyjeżdża przed 3 rano) z nowym, nie nowym samochodem.
I zmykam.
Pa

Ika a proszę, częstuj się, jak będzie trzeba to drugie otworzymy.
Moja uwielbia się kąpać ale jak nie jest zmęczona.
Kroma ja uwielbiam z Oliwią składać klocki, mamy takie zwykłe ale konstrukcje już różnie powstały.
Zastanawiam się czy Mała_mi z Rysią już prace ogarnęły???
E-lona kciukasy zaciśnięte i niech już to przeziębienie Twoim Dzieciaczkom minie.

Dawidowe ano nic:dry:jakies tam skurcze mam codziennie ale sa a potem juz ich nie ma:eek:

Kroma juz wole poczekac niz jak mam wypic teraz i niech cos sie zacznie to powiedza,ze matka pijaczka i mi Rutkowski bedzie musial dziecko odbijac z "norweskiej niedoli":-D:-D \

Kania napijemy sie napijemy :tak:

I ja się witam :-)
niewiem na jak długo bo coś mi ten necior szwankuje ehhh
Alicja ubić to mało .......a jakie komentarze ehh
Ika aż tyle no nie
Emiś mówisz, że fajne wysoki i jaka cudna cena....sama bym sobie takie kupiła śliczne są.
Dawidowe ja też mam ochotę na colę i nawet zapach za mną chodził ;-) chyba źle ze mną co ;-)?
Kania winko i super zazdraszczam również.
Sheeney ja do brzuszka puka i pytam się TYmcia ile on ma zamiar w brzuszku siedzieć...powiedz mu, żeby już wyskakiwał.

Dawidowe to jak rodziłaś???
Ja miałam przed porodem jakieś 2 tyg te przepowiadające ale te ostateczne to były całkiem inne...i wiedziałam że to już czas.... ale jakoś do szpitala się nie śpieszyłam, kawę o 1 w nocy piłam z mężem i ciasteczka jadłam a po 2 byłam już w szpitalu bo miałam co 5 minut i to takie że szok...
Sarisa weź tego neta trzepnij gdzie się da ;-)
A jak się ogólnie czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry