reklama

Październikowe Mamy 2010

ja nie śpię ;-)
odkąd kładziemy Alicje bliżej 20 niż 19 to wstaje sporo po 7 :-p:szok::cool2: więc ledwo co się wyrabiam ze wszystkim :-D
E-LONA ja jestem wyluzowana (az nadto chyba) ale poględzić czasem sobie muszę :cool:
DZIULKA gratki z okazji rocznicy. rozumiem, że świętujecie dzisiaj? My rocznice mamy w sylwestra, więc chcąc-niechąc imprezujemy wtedy.
KANIA 4.40? OOOOO jaaaaa :baffled:

reklama
Witam Kamil właśnie zasnął.Wczoraj mi poszedł spać po 15 i wstał ok.17 także biegał szalał do 22.30 a i tak dziś wstał o 6.00:baffled: W ogóle to chyba się pośpieszyłam z tym że mu lepiej bo zaczął mi trochę kaszleć i skarży się na ból gardła:no: ale może to tylko antybiotyk podrażnia nie wiem:dry:
U Nas upał a on płakał że chce iść do baseniku i nie wiem czy mu pozwolić trochę się popluskać:cool: Co o tym sądzicie? Woda w baseniku ciepła nawet.

Makuc do 7 to ja bym chętnie pospała, ale nie dane mi ani w tygodniu ani w weekendy.
Baśka ja bym nie ryzykowała, ale to przecież Twój syn i to Ty o tym decydujesz :-)

Zwolnienie już w pracy, póki co nie zerknęły przy mnie na nie więc nie wiem jaka reakcja była, pewnie :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D a mnie tak głowa pęka że chyba apap sobie zapodam, bo ileż można się męczyć.

hej ja też już nie śpię a mówiłam że się położe na drzemkę z młodą tylko szkoda mi czasu.Obiad przyszykowany i tak myslę co popołudniu robić.
kania weź tabletkę co się będziesz męczyć.
baska ty decydujesz ale ja bym nie pozwoliła na basen po co masz sobie zaś w brodę pluć.
makuc i to jest ten minus dłuższego spania bo ja też się nie wyrabiam jak pośpimy sobie dlużej.

ika właśnie wiem bo potem zaś zastrzykami się może to skończyć:confused:
myślisz co robić?ja pójdę zapewne na plac zabaw z małym i spędzę tam sporo czasu jak zawsze on uwielbia się tam bawić a potem wrócimy tatusiowi przyszykujemy jeść i potem to już standard kolacja,mysie i łóżko hehe:-)

kania a można brać apap w ciąży?

U mnie plac zabaw wiąże sie z wyjazdem do miasta bo u mnie to tylko piaskownica a do niej to i tak dopiero ok 18 jak cień będzie bo tak to w pełnym słońcu stoi.A w mieście też te place tak porobili że ani jednego drzewka nie ma.

ikaa to współczuję:baffled: my mamy plac zabaw pod domkiem tzn po drugiej stronie ulicy :-) Masz rację też wiedzą że dzieci lubią się huśtać czy bawić w piaskownicy to zamiast zrobić trochę cienia to tak w słońcu stoi wszystko.Mój kocha plac zabaw i jak już idziemy to szybko nie wracamy ale to i tak ma jakieś zajęcie przynajmniej:sorry2:

witam w przerwie pracy:)))

MAKUC 4 lata strzelilo nie wiem keidy i pewnei dzisiaj bedzie tentegocostenetego:):-D dzieki ! :*

KANIA fajna bedzie reakcja jak se poaptrza czemu masz zwolnienie:ppppp

zaraz bede wcinac bo padne z glodu.... hmmm az sie zwaze bo ostatnio wiecej pije niz jem....

zwazylam sie... pol kilo mniej:))))) w ciuchach sie wazylam i po wypiciu 0.5 l wody i 2 kaw.

mlodej mi szkoda bo juz 4 dni wola o basen a my pracujemy.. na neidziele podobno ma byc beznadzieja wiec pewnie bedziemy kiblowac w domu :(

reklama
Dziulka to do Polski na weekend zjeżdżaj już bo u Nas palma :-)
Baśka apap to paracetamol, więc czemu nie można brać?
Ika u Nas też plac zabaw w pełnym słońcu, wychodzimy dopiero pod wieczór jak Oliwia jeszcze daje radę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry