reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIA ćwiczenia znalazłam sama ;-) godzina na dworze i ledwo żywa jestem. Taki upal mnie przerasta. Ale za to zdążyłam sobie z moim ulubionym ochroniarzem w sklepie "porozmawiać" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D nie było go rok i teraz zsyłkę na tydzień dostał, bo cośtam. Alicja się od niego oderwać nie mogła :szok::cool2:

reklama
Witam.Wczoraj jak mały wstał poszliśmy na plac zabaw na chwilkę bo potem zadzwoniła jego chrzestna żeby przyjechać na kawkę bo mąż w pracy a ona nie ma prawa jazdy a mieszka dość daleko od Nas więc ruszyłam z małym i tak do 18 tam spędziliśmy czas:sorry2:

Potem zaś przygotowania jedzenia dla męża no i ok.20.30 poszliśmy spać a wstaliśmy po 8:-)
Byliśmy już na chwilkę na placu zabaw ale jakiś taki zimny wiatr się zrobił więc wróciliśmy do domu i mały teraz bawi się zabawkami w pokoju.
kroma wielkie gratki dla Ciebie z okazji znalezienia pracy:-)

Dzieńdoberek :cool2: Ja jeszcze w pracy ale już odliczam czas do wyjścia i lece po Ptyśka :-) Kolejny luźny dzień w pracy mam bo system nam aktualizują i na necie siedze :rofl2:

Wczoraj wyszłam z koleżanką na drinka po pracy do chyba najlepszej meksykańskiej knajpki na przepyszną margerrite i tak nam się zeszło że do domu wróciłam przed 23 :szok::cool2::rofl2::happy2::-D:-p

kroma, gratuluje i witaj w gronie mamusiek pracujących ;-) napisz jak się czujesz w nowej sytuacji bo z tego co pamiętam to chyba wróciłaś do pracy po dosyć długiej przerwie ? Jak dzieciaczki na to reagują i kto z nimi teraz siedzi ?

makuc, u nas też ciekawski George jest na topie i chociaż chwile wytchnienia daje :tak:

kania, przesyłam :***

dawidowe, a co ty tak krótko pracujesz ? Zazdroszcze bo ja jeszcze 2h :/

Chciałam wam się jeszcze pochwalić z takiego małego sukcesu wychowawczego, Patryk od dwóch dni zasypia bez smoka wieczorem :-) oczywiście jak się obudzi w nocy z jakiegoś powodu to już nie ma przebacz i bez smoczka nie zaśnie dalej:no: ale jestem dobrej myśli i wiem że już powoli możemy zacząć działać żeby całkowicie go wyeliminować za jakiś czas :tak:

Roksi to gratuluję bo też próbuję nauczyć bez smoka Kamilka ale on nadal z takim pogryzionym zasypia ale jak zaśnie to wypluwa ważne żeby zasypiał z nim:sorry:
A ja trochę Wam zazdroszczę tej pracy ale cóż na razie to nie dla mnie:confused2: może kiedyś jak mały pójdzie do przedszkola:dry:

Roxannka wow, gratuluję :-) no i fajnie, ze po pracy spędziłaś miły wieczór a dziś luźny dzień masz.
Dawidowe Ty też dziś dajesz na luz?
Baśka Ty też wrócisz do pracy :-)
Makuc heh ochroniarz Ci wpadł w oko ;-)
A mnie naszło na naleśniki i własnie w największym upale je smażyłam, rzeczywiście mi się coś w główkę stało ;-) Teraz się topię i nie mogę sobie miejsca znaleźć...

kroma jej:-D:-):-D!!!! Cieszę się,że pracę znalazłaś:-D;-):tak:

kania duuuzo zdrówka!!!! A wiesz,że ja dzisiaj też smażylam naleśniki? Ale u mnie jest deszczowo,więc mogę (się)smażyć
roxi gratuluję "prawieodsmoczkowania". I trzymam kciuki za "pełneodsmoczkowanie":-D:tak:
dziulka gratuluję rocznicy:tak:

Kuba czuje się troszkę lepiej. Niestety,dostał chrypki i kaszel nie chce mu minąć:no::-(. Zobaczymy przez weekend. A teraz czekam,aż Franek wstanie i lecę po torta. Dzisiaj małż wraca,więc "oj będzie bal":-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry