reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka ja na chwilkę, melduję się że jestem i się chwalę, że mam pracę i już od dwóch dni pracuję, w swoim zawodzie coś znalazłam. Nie mam czasu na forum bo dzieci łobuzują i są stęsknione.

reklama
Kolejny dzień zasuwania jak mały samochodzik. W zasadzie jadłam przed wyjściem dopiero.
A teraz zaległam w fotelu i na obiad wciągnęłam prawie cały słoik ryby smażonej w zalewie octowej bez pieczywa. Tak dietetycznie. mniam.

Dziulka ja też bez kupienia dwa razy w tygodniu po 3 kg to chora. Normalnie te 6 kg zaczyna nie starczać.
A u mnie wczoraj było 3 lata jak powiedziałam aiła.

Kania a kiedy mówisz pracodawcy?

ika u mnie też sporo placów tak bez głowy pobudowane i to takie wypasione ale całe w słońcu bo ani jednego drzewa.

Kroma gratki.

No to podwyżkę mam mieć 300 zł od września. Tak wiec do końca przyszłego tygodnia pakuje wszystko co nie używam i szukam od 1 września. Jak się przeprowadzę to zadzwonię że mnie już nie ma. Z resztą on z pretensjami że miał 2800 dopłacić bo nie wiedział od podwyżkach czynszów. A co mnie to obchodzi ja czynsz mam wliczony w tym co mu daję. A skoro on nie pilnuje to jego strata. Ja od tego nie jestem. On się generalnie niczym nie interesuje ani nie konserwuje. I praktycznie z miesiąca na miesiąc bo dopiero dziś oficjalnie powiedział ile mi robi podwyżkę. No to się zdziwi (mam nadzieję) 1 września.

Kroma wielkie gratulacje, napisz co to za praca?
Dawidowe wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu co do mieszkania, to faktycznie postąpił jak dupek... a co do mojego pracodawcy to pewnie osobiście będę musiała mu powiedzieć jak wrócę do pracy po l4 czyli w środę.

no to i wieczorem się pojawiam na moment. Mąż pojechał na trening a ja poćwiczyłam swoje wygibasy i mialam grac w diablo (po raz drugi) ale jakoś wena mnie opuściła ;-)
KROMA no, no. ładnie to tak się po fakcie dopiero chwalić? :-p GRATKI! i niech Ci się w nowej pracy dobrze, długo i w miłej atmosferze robotjuje.
DAWIDOWE mam nadzieję, że szybko nowe lokum znajdziesz.
DZIULKA nooo. Babo ale szalejesz z tym spadkiem wagi :-) i działaj tam dzisiaj działaj. Może Leane rodzeństwo "doróbcie" w ramach rocznicy?
IKAA i jak? wymyśliłaś coś sensownego na popołudnie, czy spać z córą jednak poszłaś?
KANIU jak samopoczucie?

dawidowe owocnych poszukiwań nowego mieszkania.
makuc nie poszłam spać a mogłam bo królewna spała dziś 3 godz.ale teraz przynajmniej nie będę miała problemu z zaśnięciem chyba że burza przyjdzie a zapowiadają u nas na lokalnej.A po południu pojechałam do siorki do pracy i na kawkę do kuzynki to nam zleciało trochę.
kroma gratulacje!!!

KROMA super ze praca jest:)
a moja glizda dala wieczorem czadu:) trzymam ja na kolanach a ona " mamusia pipi nocniczek", no to ja w pedy rozbieram i sadzam. slysze ze siura, a za chwile ryp kupsko poszlo:)) chyba rzeczywiscie zaczyna kumac baze. a tak to mialam nerwa bo dopiero usnela jakies 10 min temu po mojej interwencji czyt. opierdziel. noramlnie NIENAWIDZE wieczorow!!!! zamiast spac jak trzeba, najedzona, napita, wysikana wykupkana polana woda, i zawodzi i marudzi i mnie tak wk...... ze wrrrrrr. a tak w ogole to mloda na calego uskutecznia nauke liczenia w obu jezykach i zaczela alfabet po francusku:))))))))) niania w szoku jest ze mloda policzy do 5 tylko ze jak liczy po polsku to niania nie jarzy:ppp

wlasnie pijemy szampana z dzisiejszej okazji:))))))

Dziula to najlepszego z tej że okazji
Dawidowe tobie też a kiedy bedziecie świętowac razem?
u nas już w grudniu 7...o kurcze ale ten czas szybko zlecial...
Kroma Tobie tez gratki nowej pracy
kurcze dzis tylko gratuluje i gratuluje

Bry.
Dziulka
dychasz dziś???
Agusinka co u Was, piszę do Ciebie kiedy wychodzicie i cisza....jak Amelka?
Makuc cóż za wygibasy ćwiczysz chudzinko???
Pytasz jak się czuje, bez zmian więcej na gz.
Dobrze, że dziś piątek.
Za tydzień mamy jechać do mojej sister na chrzest Anulki, a ja nie mam prezentu ani zaświadczenia od księdza. Nie lubię zostawiać nic na ostatnią chwilę.

images

Ciekawski George w natarciu, więc ja mam na BB chwilę. Dzień zapowiada się upalnie i NIEpracowniczo. Chyba, że szalony Prezio coś wykmini ale wątpię, bo on ostatnio też weny na nic nie ma ;-) Jedyne o czym marze na ten moment to duża dawka spokoju, ciszy i kawy, bo po 5 wstać musiałam. No ale cóż - dzięki temu jestem już zebrana i niebawem mogę na dwór z Młodą wyruszać. A jutro może na balety z koleżanką mi się wyruszyć uda :-)
KANIU ćwiczenia kondycyjne robię, bo u mnie takowej zero i męczy mnie nawet wchodzenie po schodach :cool: ale wycisk dają niezły jak by nie patrzeć, więc po 20min. ćwiczeń kolejne 20min. sapię i dyszę jakbym zejść z tego świata zaraz miała.
AGUSINKA a Twoja chorowitka jak się czuje?
DZIULKA no i na czym finalnie się wieczór u Was zakończył? Bo chyba nie na szampanie tylko? :-p Alicja liczy do 10 i nie wiem skąd ona się tego nauczyła, gdyż ja w to nie ingerowałam. Potrafi jeszcze samogłoski po kolei wymienić ale to tylko dla tego, że ja jej od małego śpiewam coś w stylu "a,e,i,o,u,y, kupił dziadek buty...". No i cieszę się, że Leane powoli nocnik łapie. Nockami natomiast się nie przejmuj i wyluzuj. Szkoda Twoich nerwów i dziecka.
IKAA 3h :szok: no, no! SUPER! mam nadzieję, że burza jednak nie nadeszła i mogłaś się wyspać dzięki temu.

reklama
Makuc ktoś polecił Ci te ćwiczenia, czy w necie wyszukałaś?
Trzymam kciuki by szefuncio Cię niczym dziś nie zasypał i miłego spaceru oraz udanych baletów, jeśli dojdą do skutku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry