reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej:-)
A ja wczoraj problem z kompem miałam- ten M. padł, a mi dopiero wieczorem udało się uruchomić mój stary.Odzwyczaiłam się już od tej dużej klawiatury i nie trafiam w klawisze, więc ciągle muszę poprawiać jak piszę.
O urodzinkach nie zapomniałam, tylko nie miałam jak złożyć życzeń.Więc spoźnione ale serdeczne
Wszystkiego najnajnaj z okazji dwóch latek dla Laury i Maury :-):-):-):tak::** *

IDA fakt, aktualnie nie ma nikogo sensownego na horyzoncie niestety, a ci co są, znowu nam PL na dno ciągnąć będą :no::baffled: poza tym mam wrażenie, że te wszystkie obietnice "szanownego pana" T. są tylko środkiem do zatuszowania tego, że nie spełnił ŻADNEJ z tych wcześniejszych. ech.
DZIULKA telefonów przez Ciebie podanych nie miałam, więc się jak wypowiedzieć nie mam. Może jakoś na forach specjalistycznych sobie poszukaj?
KANIA dobrze, że z mamą lepiej. Tylko teraz Twój brzuch mnie martwi :-( leż, wypoczywaj, nie przemęczaj się i jakoś postaraj nie stresować. Proszę.

no i na koniec STO LAT dla DORIANKA (DORIS łer ar ju????) i TOMKA !!!

ja jestem chora i nie dość, że praktycznie straciłam głos, to jeszcze na nic sil nie mam...

no co ty?!?!?! nie słyszałaś jak Szanowny się oburzyl jak mu zarzucono że żadnej z obietnic nie spełnił?!?! on je cały czas SPEŁNIA:szok:z obietnicą X jest na takim etapie, a z obietnicą Y na takim - on cały czas działa!!!porządzi jeszcze z 15 lat to może chociaż obietnicę X spełni:angry::angry::angry::angry::angry:serio, szkoda komentować:no:aha, jakie dno?! toż Polska aktualnie stoi najlepiej w Europie:dry:nic tylko do tych gorzej stojących wypieprzać - co zaczynam rozważać pomału:nerd:
zdrówka!
Kaniu, jak mama???

makuc, Ida- mój M. mówi, ze jak mu się zatęskni za Polską, to poczyta sobie wiadomości i od razu mu przechodzi:baffled::dry:...
Kaniu,dobrze, że z mamą lepiej.A Ty dbaj o siebie:***
makuc, Tobie też zdrówka:***

Wszystkiego nanajnaj dzisiejszym dwulatkom- Tomkowi i Doriankowi :-):-):tak::***
(Za Doriskiem stęsknilam się....daaawno Jej nie było:-()

reklama
Makuc, Happy, Ida dziękuję.
Makuc zdrowka dużo Ci życzę.
Mama dziś o wiele lepiej nawet jej smakowala moja zupa ale wcale się nie dziwię po tylu dniach na głodzie i wczorajszych paru sucharkach. Wiem że się martwicie, ja też dziś w ogóle dzień na nerwie nie mam nawet kiedy odpoczac bo mimo że mąż wie że w ciąży jestem to wcale jakoś mi w tym nie pomaga wręcz przeciwnie. A pobudki od 3.30 mojej corci mnie po prostu dziś dobily. Ale już smecic nie będę. Jadę od rana na nospie i magnezie więc damy radę. Oliwia właśnie zasypia a raczej szanowny poszedł ją położyć więc korzystam z chwili i pisze z telefonu. Sorki za literowke. Buzka dla Was.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry