Baśka_28
Fanka BB :)
Witam.Ja poprałam,posprzątałam wszystko i teraz już odpoczywam.Pózniej tylko zrobię obiad jak mały zaśnie no chyba że nie zaśnie tak jak wczoraj
Byliśmy wczoraj u teściów i jutro też jedziemy ale dlatego że święta są i idziemy na cmentarz pózniej na kawkę do nich i do domku.
Mąż jak w poniedziałek pojechał do pracy o 5 to wrócił wczoraj ok.5 i miał wolne bo robili dwie dniówki.Dziś poszedł normalnie do pracy i potem 4 dni wolnego

Byliśmy wczoraj u teściów i jutro też jedziemy ale dlatego że święta są i idziemy na cmentarz pózniej na kawkę do nich i do domku.
Mąż jak w poniedziałek pojechał do pracy o 5 to wrócił wczoraj ok.5 i miał wolne bo robili dwie dniówki.Dziś poszedł normalnie do pracy i potem 4 dni wolnego

:-).Aaa muszę se jeszczw ulżyć i powiedzieć że nie cierpię tej mojej teściowej (głupie babsko z niej i takie w ogóle nie odpowiedzialne!!!!)
aaa i jeszcze jak wiecie obroniłam się już (w końcu mam spokój z tą szkołą)i wszystkim Wam,które trzymały za mnie kciuki serdecznie dziękuje (bo pewnie dzięki nim,poszło mi lepiej niż się tego spodziewałam
).A tak poza tym to pomalowałam sobie salon (dwie ściany na kolor czerwony (wpadający w bordo) i co jak co,ale dobrze się w końcu w nim czuje.Zrobiło się tak jakoś przytulniej...

ale gdzie reszta np proszek do prania,płyn do naczyń,podłogi itp z tego także korzysta bo sprząta sobie prawda?A jeszcze se powie że on na Nas nie będzie robił

- coś mi się stało z moją Mozillą(sprawdzałam na Explorerze i tam jest ok.).Podejrzewam "małe chińskie paluszki", które coś wcisnęły