Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Śmieliśmy się, że kolacja dziwna, ale dobra
To, ze Isia akurat drobna, to przeciez nic nie znaczy!!!Lepsze to, niżby miała byc zapasiona.

- w sensie, że gulasz. Z Polski sobie karkówkę przywiozłam, to i miałam. Tu do kupienia:gotowe schabowe , kurczak w różnej postaci, mielone w różnych wariantach, GULASz- owszem, ale doprawiony po "ichniemu", czyli przesolony
.Więc korzystając z odrobiny czasu, bo niedziela, upichciłam ten gulasz .A że niedziela, to z lenistwa makaron do tego ;-).Zartuje, nie z lenistwa.W NETTO w promocji były rowerki biegowe, po 150 koron, to pojechalismy po niego.Teraz Amelka się nim rozbija , bo ten jej stary, trójkołowy, już za mały się zrobil.Szkoda, bo sliczny byl, drewniany. No, ale 150 DKK to pokusa nie do odparcia, teraz polujemy na huśtawkę-obręcz.I może trampoliona???Wczoraj było ładnie, cały dzień usiłowałam coś w ogrodzie zrobić, ale Niunia wołała do domku, bo jej się nudziło.Póki co, Tata piaskownicę robi :-).Nooo, wiooosna:-):-)