Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, z tego co pamiętam tylko niestety nicku już nie była jedna z nas która spodziewała się ze bedzie miec blizniaki czy pojawia sie bo wydaje mi sie ze nie, moze tez juz sie rozpakowala?
Tak, też wiem właśnie o tym że ma bardzo dobrą opinię więc wierzę że mama jest pod dobrymi rękami. Do tego operację będzie przeprowadzał ten znany lekarz- dr Mielnik- bo on akurat się specjalizuje w wykonywaniu kapoplastyki. Mam nadzieję że mama jak najszybciej wróci do sprawności po operacji!Mała mi ten szpital w piekarach ma bardzo dobre opinie jeśli chodzi o takie operacje. Mój dziadek już jakieś 10lat temu miał tam przeszczep stawu biodrowego. Tata miał też taki przeszczep w tamtym roku w Tychach tam gdzie i ja będę rodzić, wtedy też zastanawiał się nad Piekarami. Także mama jest w rękach fachowców. Życzę dla niej szybkiego powrotu do zdrowia, żeby mogła z wnukiem na spacer szybciutko się wybraćTata miał operacje w listopadzie tamtego roku po miesiącu już chodził, adzisiaj to już wszystko robi, nawet w remoncie pomaga
Powodzenia. Trzymam kciukasy
![]()
Pizza+ sos czosnkowy + pepsi = wielki tyłek w połączeniu z ogromną zgagą! Ha! Mimo to mam dalej ogromną chęć.
W lodówce mam w słoiczkach mamusine leczo, pycha.. może ktoś chce?
mozesz zawsze wyprobowac angielski sposob pizza z podwojnym serem+sos+pieczywo czosnkowe+wielgachne ciacho z kremem+DIETETYCZNA cola= posilek niskokalorycznyPizza+ sos czosnkowy + pepsi = wielki tyłek w połączeniu z ogromną zgagą! Ha! Mimo to mam dalej ogromną chęć.
lolisza ty mnie nie strasz ja od 2 miesiaca regularnie na no spie jestem, bylam u dwoch lekarzy bo na poczatku pare razy na nfz poszlam, never ever i oni i moj prowadzacy no spe mi kazali brac i wlasnie sobie lyknelam po trzecim sniadanku kolejna zanim to przecytalamEwelw ja nospe brałam 20-22 tc jak miałam twardnienia brzucha ale gin mnie nastraszył że potem noworodki maja słabe napięcie mięśniowe a jeszcze później problemy z wymową jakieś logopedyczne i określa się je mianem „dzieci ponospowych” i nie wiem czy twardnienia przeszły po zaleconej mega dawce magnezu czy same bo się tak nakręciłam że więcej ich mieć nie mogę bo nospy nie wezme![]()
wlasnie sobie przypomnialam te sceny z Angliimozesz zawsze wyprobowac angielski sposob pizza z podwojnym serem+sos+pieczywo czosnkowe+wielgachne ciacho z kremem+DIETETYCZNA cola= posilek niskokaloryczny