reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja właśnie dzisiaj dostałam prezent w postaci tej deski do prasowania z Lidla :) Moja mama stwierdziła, że ta nasza to taka malutka i niestabilna i szkoda jej się zrobiło, jak widziała zięcia jak się przy prasowaniu męczy ;)
Troszkę na nią fuknęłam, że takie prezenty bez okazji robi, a ona mi się popłakała i powiedziała, że jak ma nie kupić, jak dzieciom potrzebne. Dodała jeszcze, że w sobotę przyjdzie prasować ciuszki małej :)...zrobiłabym to sama, ale ona się tak angażuje, że nie chcę jej przykrości robić i ją wyręczać. Eh, cudna ta moja mamcia :D

reklama
Witam
Lolisza dzięki za odpowiedz:)
a ja z rana dziś wzięłam sie za siebie:) byłam u fryzjera ,a mam teraz śliczne włoski:)muszę sie nacieszyć bo nie wiem kiedy następna taka wizyta nastąpi hihhi

Ja też powinnam się wybrać do fryzjera przed porodem bo potem faktycznie możemy nie mieć zbyt wiele czasu :)

Maga moja mama za mnie uprasowała ciuszki Lenki bo stwierdziła, że z tym wystającym brzuchem się poparzę :P

Idanie ma spania!! Nie no tak serio to Ci zazdroszczę bo spałam w nocy 2h ;] A na razie nie miałam czasu się zdrzemnąć, może po obiedzie :)

Chciałam się też pochwalić, że nagimnastykowałam się ale oporządziłam się w łazience. Takich akrobacji dawno nie robiłam, aż sama z siebie się śmiałam :)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj dupska nie mam w planach nigdzie ruszać spoza domu. Mąż coś przez telefon mówił że będziemy dziś robić pierogi!? hę?! Tyle,że ja ich nigdy nie robiłam i nie umiem. Co on to znowu wymyślił heh :)
Zadzwoniłam dzisiaj do tego Centrum Mikrobiologicznego w sprawie wymazu na paciorkowca i jutro idę go pobrać i wynik będę miała do 5 dni. Jutro po południu mam jeszcze wizytę u gin i jestem ciekawa co powie o tym co widzi tam u mnie w środku po badaniu :P Do tego muszę iść sobie zrobić te testy na krzepliwość żeby dostać ZZO, tylko już nie wiem kiedy je zrobić żeby potem nie okazało się że są przeterminowane- muszę pogadać z tą moją położną w niedziele.
A mnie dzisiaj czeka akrobatyka w łazience w sprawie depilacji okolic intymnych, nie wiem czy przez to przejdę :)

ja tez bylam u fryzjera :) bal sie czy mu nie urodze z takim brzuchem:)no nie wiem jak z ta depilacja ciagle, czy czekac na akcje, czy wczesniej na spokojnie....boli mnie kregoslup i coraz mniej mi sie chce, dobrze ze zakupy porobione, wczoraj kupilam na allegro kombinezon na zime i chyba wystarczy ;)
Wczoraj bylam na wywiadowce starszej EMy , ktora juz sie nie moze doczekac. Biedaczka musi byc teraz samodzielna

Dziękuję Lolisza w takim razie jakoś się pomęczę z tym nadgarstkiem. Przynajmniej oświecona zostałam:)

Mała mi ja jeśli chodzi o depilacje już dawno się poddałam, ale za to małż ma frajde, nawet pyta mnie czy wole sama to robić czy jak on mnie depiluje bo się zastanawia jak to będzie po porodzie:) a dodam jeszcze, że ja nie mogę używać maszynek, depilatorów, wosku nic nic tylko pęseta wchodzi w grę inaczej mam megaśne uczulenie i wrastaja mi włoski..tragedia:/ ale teraz możesz wyobrazić sobie jak wygląda ta nasza depilacja. Prawie codziennie mnie skubie:P

O i właśnie dziewczyny, ja nie zgodzę się na depilacje przed porodem bo będzie dla mnie to traumatyczne przeżycie i podejrzewam, że bardziej to będę potem przeżywać niż poród. I cała rana na kroczu nie będzie mnie boleć bo będę się borykac z tym okropnym,wstrętnym moim uczuleniem:(
Może i w tej sprawie masz dla mnie jakąś radę Lolisza? w końcu jesteś nasza ENCYKLOPEDIĄ:)

Sparrow dieta ino mig, zero słodyczy, soków, napojów gazowanych, uwaga na wszystkie weglowodany - skocz na watek naszych mamusiek cukrzycowych one pomoga z dieta bo doswiadczenie duze w temacie mają.

Dagisu z tego co sie orientuje golenie krocza nie jest juz obowiazkowe wiec nie powinno byc problemu jak powiesz ze nie zgadzasz sie.

reklama
Dagisu z tego co sie orientuje golenie krocza nie jest juz obowiazkowe wiec nie powinno byc problemu jak powiesz ze nie zgadzasz sie.[/QUOTE]

a powiedz kochana czy zaleca sie?? bo ja sama napewno nie dam rady, czy to w czyms przeszkadza jak bede nieogolona??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry